Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rasheed Moore este noua extremă a lui CSO Voluntari

Rasheed Moore este noua extremă a lui CSO Voluntari

CSO Voluntari continuă campania de achiziții în vederea stagiunii 2022/2023. Rasheed Moore este noua extremă a ilfovenilor.

Născut în 1995, Moore are 1m98, dar evoluează mai mult pe poziția 4. Rasheed a jucat patru ani în NCAA – Division II, la East Stroudsburg. După ce a terminat colegiul, Moore a jucat profesionist în Germania, mai întâi la Wiha Panthers Schwenningen, în perioada 2017-2020. Rasheed a început de jos, chiar din Liga Regională Germană și a progresat alături de Panthers până în 2. Bundesliga.

Progresul său a fost remarcat de cei de la Fraport Skyliners, care l-au adus pe Moore în Bundesliga, acolo unde a și evoluat în ultimele două sezoane. Moore a adunat 34 de meciuri în ultima stagiune, cu medii de 10,3 puncte, 5 recuperări și  1,2 pase decisive. El a adunat 50% de la 2 puncte, 33% de la 3 puncte și 70,9% de la libere.

Rasheed Moore este al doilea nume nou de stranier anunțat de Voluntari, după Darko Planinic. Ilfovenii i-au mai adus pe Lucas Tohătan și Dragoș Axinte și i-au reconfirmat pe Rolli Torok, David Vida, Toddrick Gotcher, Eric Thompson, Sarunas Vasiliauskas și Ionuț Voicu.

*foto: easycredit-bbl.de

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    da
    Un 4 undersized, poate juca si 3, extrem de interesant, joaca agresiv si cu multa energie, de urmarit.

    cu 1 an în urmă (15.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!