Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sebastian Ionescu, în „double-digits” la meciul cu numărul 100 în Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.01.2022

Sebastian Ionescu, în „double-digits” la meciul cu numărul 100 în Liga Națională

CSM VSKC Miercurea Ciuc a reușit unul dintre cele mai surprinzătoare rezultate ale turului de campionat din Liga Națională. Harghitenii au învins-o pe SCM Timișoara cu scorul de 72-63.

La partida de pe teren propriu, Sebastian Ionescu a bifat o bornă importantă în campionatul României. Jucătorul autohton a ajuns la 100 de meciuri în Liga Națională.

Ionescu a încheiat confruntarea cu bănățenii în double figures. El a fost pe parchet preț de 22 de minute și a avut următoarele statistici: 11 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții cu 4/9 din acțiune și 3/5 de la distanță pentru un indice al eficienței de +14.

Este pentru a doua oară în acest sezon de LNBM când Basti înscrie peste 10 puncte, după duelul cu U-BT Cluj-Napoca, în care a avut 15 puncte, cu 5/5 de la distanță.

În 10 meciuri disputate în această stagiune, fundașul celor de la Miercurea Ciuc are medii de 5.6 puncte, 2.8 recuperări și 1.2 pase decisive în aproximativ 19 minute pe meci.

Pentru CSM VSKC Miercurea Ciuc urmează prima etapă din returul campionatului, împotriva celor de la FC Argeș miercuri, de la ora 18:00. În tur, piteștenii s-au impus cu 114-56 pe terenul formației pregătite de Laszlofy Botond.

*foto: Facebook CSM Miercurea Ciuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!