Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere: „Studiem piața, vedem ce jucători sunt liberi de contract”

Șerban Sere: „Studiem piața, vedem ce jucători sunt liberi de contract”

Suntem în perioada în care formațiile din Liga Națională se pregătesc pentru următorul sezon, dorind să își construiască loturi cât mai competitive pentru a-și depăși performanțele din edițiile precedente. Una din favorite la titlu va fi, ca de obicei, CSM CSU Oradea.

Într-un interviu acordat publicației bihon.ro, Șerban Sere, directorului clubului orădean a vorbit despre acceptarea lui CSM în grupele FIBA Europe Cup, despre păstrarea lui Garlon Green în lot și despre următoarele mutări ale roș-albaștrilor.

Acest fapt (n.r. accederea în grupele FIBA Europe Cup) înseamnă mult pentru formația noastră. Este o dovadă de respect și de recunoaștere a meritelor echipei, a performanței noastre din ediția precedentă a competiției. Este un fapt foarte important pentru noi, care ne oferă posibilitatea de a pregăti în liniște sezonul care urmează. Gândiți-vă că însăși deținătoarea trofeului, Ironi Ness Ziona, nu a fost primită direct în grupe, deci pentru noi e o realizare deosebită. Nu va mai trebui să disputăm turneele preliminare de calificare, care încep de fiecare dată foarte repede, în luna septembrie, înainte de startul sezonului intern. Ne vom reuni pe la mijlocul lunii august și vom putea face o pregătire precompetițională completă și cât mai eficientă.

Garlon și-a dorit mult să continue cu noi, s-a integrat bine în echipă. Dar el dorea să aibă certitudinea că va evolua în grupele FIBA Europe Cup, pentru palmaresul său. Fratele său joacă în NBA, iar Garlon își dorește, bineînțeles, să evolueze și el la un nivel cât mai înalt. Acum totul s-a terminat cu bine, este în continuare jucătorul nostru. Mă bucur și pentru legitimarea lui Gavrilovic, este un jucător puternic, care sperăm că ne va ajuta în lupta de sub panou

Ne mai trebuie doi jucători străini, dintre care unul pe poziția de conducător de joc. Studiem piața, vedem ce jucători sunt liberi de contract și sperăm să găsim o soluție cât mai bună pentru echipa noastră. Vom avea din nou, la fel ca și până acum, o formație valoroasă, care nu poate să își propună decât aceleași obiective: pe plan intern câștigarea campionatului și a cupei, iar pe plan extern o campanie cât mai lungă în FIBA Europe Cup. Dorința mea este să jucăm la toamnă în FIBA Europe Cup cu «casă închisă», în noua sală polivalentă a orașului, alături de minunații noștri suporteri.”

În stagiunea 2020-2021, CSM CSU Oradea a fost finalistă în Cupa României și în LNBM și a obținut medaliile de bronz în FIBA Europe Cup.

*foto: bihon.ro

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu adrianus . :

    Mai repede
    Asteptam cat mai repede jucatorii astia doi!!!!

    cu 2 ani în urmă (30.07.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    FIBA. EUROPE CUP
    Repartizarea CSM direct in grupe este o mare realizare,dar sa nu uitam ca ea nu s-a obtinut fara sacrificii.As mentiona doar accidentarea lui Markovic in turneul de la Tel-Aviv dupa care nu si-a mai revenit 100%.As dori sa amintesc si evolutia buna a Sibiului in competitie,mare pacat ca anul acesta nu participa.
    Asteptam cu interes sa vedem noile achiziții ale echipei,care se pare ca vor fi foarte interesante.

    cu 2 ani în urmă (30.07.2021)
    • BC CSU Sibiu adrianus:

      Un
      Pg de clasa mare ne trebe!!!

      cu 2 ani în urmă (30.07.2021)
    Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Oradea
    Echipa Oradei are doi PG pe Kris Richard si Garlon Green si la SG pe Stephen Holt si pe Fometescu

    cu 2 ani în urmă (30.07.2021)
    • BC CSU Sibiu adrianus:

      :))))
      Green Pg ? De cand ?

      cu 2 ani în urmă (31.07.2021)
    Raspunde
  • Viviano :

    Hai csm oradea
    Somn ușor în continuare !Atenție celelalte echipe care emit pretenții și au definitivat loturile și au început antrenamentele iar noi studiem...analizăm ..oare ce ?alegem ?alegem ?daca la final vor rămâne ceva jucători care vor veni pe ceva bani mai puțini .vă spun că așa vor și fi !vom culege ce a mai rămas !eu zic sa ne trezim din aceasta letargie mascata in analize și paraverificari ,in ritmul asta la ce loturi au Clujul și Voluntari nu știu dacă vom juca vreo finala !haideți ca e ceasul al doispelea !!!!

    cu 2 ani în urmă (13.08.2021)
    • Ricardo:

      Super transferul
      Mai aveti rabdare cateva zile! Pana pe 20 august vine si ultimul jucător. Super transferul cel pe care iubitorii baschetului oradean il vor aclama si vor veni meci de meci sa vada super spectacol!

      cu 2 ani în urmă (13.08.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!