Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Serbia a învins-o pe Italia în meciul de deschidere al Turneului Internațional AusTiger

Serbia a învins-o pe Italia în meciul de deschidere al Turneului Internațional AusTiger

În perioada 23-27 august, orașul Shenyang găzduiește un turneu amical la care participă următoarele echipe naționale: Franța, Italia, Noua Zeelandă și Serbia. Acesta reprezintă un ultim test de verificare înainte de începerea Campionatului Mondial de Baschet.

Primul joc programat în cadrul Turneului Internațional AusTiger a fost cel dintre Serbia și Italia, două echipe ce s-au întâlnit și la finalul săptămânii trecute, la Turneul Internațional Acropolis, din Atena. Atunci, formația ex-iugoslavă reușea să se impună la o diferență de 32 de puncte, scor 96-64.

Bogdanovic & Co. au început mai bine și această întâlnire și au câștigat primele două sferturi cu următoarele scoruri: 27-17 și 20-17. Prin urmare, la pauză, Serbia avea un avantaj de 13 puncte și părea că disputa va avea același scenariu ca duelul din capitala Greciei. Însă, după revenirea de la vestiare, italienii au arătat o altă față și au reușit să revină, apropiindu-se tot mai mult de adversari.

Conform publicației sârbe kss.rs, cu 55 de secunde înainte de final, scorul era 68-65 pentru Serbia, dar atacul le aparținea elevilor lui Meo Sacchetti. Marco Belinelli a ratat o aruncare de la distanță și, la celălalt panou, Stefan Jovic a marcat o triplă care a stabilit scorul final: 71-65 pentru Serbia.

Principalii marcatori din tabăra învingătoare au fost: Bogdan Bogdanovic (15 puncte), Stefan Jovic (11 puncte) și Nikola Milutinov (10 puncte). De partea cealaltă, s-au remarcat: Marco Belinelli (18 puncte), Daniel Hackett (15 puncte) și Danilo Gallinari (11 puncte).

Următoarea partidă de la Turneul Internațional AusTiger va avea loc mâine, 24 august, atunci când Franța o întâlnește pe Noua Zeelandă.

*foto: kss.rs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!