Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stephen Holt rămâne la CSM Oradea

Stephen Holt rămâne la CSM Oradea

Stephen Holt și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea. Americanul a semnat un contract valabil pentru sezonul 2021/2022. 

Baschetbalistul de poziția 2 a jucat 35 de meciuri LNBM și a adunat medii statistice de 11,2 puncte, 2,9 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice de 12,1 la eficiență. Cu procentaje de 58% la două puncte, 41,7% la trei puncte și 87,2% la libere. 

Venit în România de la Astana, Holt a fost o piesă importantă în rotația gândită de Cristian Achim. El a a fost folosit 26:30 de minute pe partidă în LNBM, respectiv 29:20 minute pe partidă în FIBA Europe Cup, competiție în care gruparea bihoreană a reușit să câștige medalia de bronz. 

Astfel, până în acest moment, CSM CSU Oradea i-a mai menținut în lot pe Tudor Fometescu, Bobe Nicolescu, Cătălin Baciu și Nikola Markovic. De-asemenea, Kris Richard s-a întors la vicecampioana României, semnând un contract pe termen lung cu gruparea orădeană. 

În schimb, alb-roșii au anunțat despărțirea de Milan Mitrovic, Aaron Broussard și Dragan Zekovic. 

*foto: fiba.basketball

17 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Daca
    ma uit la procentajele care apar in articol, as spune ca pentru sezonul urmator Stephen Holt va avea fi principalul aruncator de la distanta pentru echipa oradeana. Si executant de libere ca urmare a unor tehnice primite de adversari

    cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      nimic de zis, procentajele sunt mai mult decat ok...
      dar parca este prea atent la aruncari, sa nu-si strice procentajele.. spun asta ca am vazut ca nu risca, chiar daca echipa are nevoie de puncte si nu este jucatorul determinant, cum a fost Aaron in campionatul tocmai incheiat, care facea ce facea si scotea echipa din impas in majoritatea situatiilor grele..

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • pipzn:

      @mikki
      Sunt sigur ca dvs. ati vazut mult mai multe meciuri ale Oradiei decat mine si probabil parerea dvs. este mai bine intemeiata.
      Din ce am constatat eu, in sezonul trecut, rolul acela determinant de rezolvari individuale in atac i s-a atribuit lui Broussard, secondat de Watson. Si cei doi s-au descurcat destul de bine. Problema a aparut din cauza lipsei jocului de echipa si nu poti merge asa la nesfarsit: oamenii mai obosesc, mai au probleme medicale, adversarii iti cunosc jocul si iau contramasuri.

      Eu vad o calitate in a fi mai prudent in aruncari daca nu te simti sigur decat varianta (pe care am vazut-o pe la Voluntari cu "arunca orice ar fi").
      In senzonul urmator, Richard va avea rolul acela de care spuneti, secondat poate de un alt jucator nou valoros.
      Eu spun ca daca Oradea va readuce jocul de echipa si scheme care sa ii asigure confortul aruncarii lui Holt, el va va aduce multe puncte.

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      @pipzn..clar, analiza pertinenta
      dar am vazut situatii de nehotarare, cand a oscilat intre a arunca sau nu, deci mai este loc ..pana sa devina un shooter "pur sange", care te executa doar un pic sa-l lasi liber.. si Muha Pasalic era genul acesta, mai ales in ultimul an la noi, nu arunca doar daca avea certitudinea ca inscrie, mai bine pasa chiar daca mai erau 2-3 sec de atac..

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • CSM CSU Oradea Sean Barnette:

      @mikki
      Este posibil ca ceea ce ai remarcat tu, reticenta de a arunca la Holt sau Pasalic, sa vina ca urmare cerintelor sau inficatiilor staffului tehnic.

      cu 2 ani în urmă (22.07.2021)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      Holt
      e dependent de un conducător de joc altruist. Watson nu era și ii pasa când își aducea aminte. Dacă tu te deplasezi, scapi de adversar, ai poziție de aruncare și primești mingea după 3 sec, s-a dus tot...

      cu 2 ani în urmă (22.07.2021)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      astept
      cu incredere acel conducator de joc si nu numai...

      cu 2 ani în urmă (22.07.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Veste bună
    pentru Oradea. N-am înțeles vehemența unor suporteri bihoreni, dar cum spunea cineva, prima dată se anunță plecările ( de la Oradea au plecat jucători + 35 ) , apoi cei care rămîn ( Holt jucător care a confirmat ), după care vine rîndul sosirilor. In funcție de ce-și doresc pe plan european, se vor aduce jucători acum ( pivot în principal și completare pînă la 6-7 străini) sau în februarie ( cel puțin 2 jucători de valoare pentru campionatul nostru care să tragă echipa spre titlu ). Poate mă repet, dar campionatul intern este așa de diluat, încît doar play-off-ul contează, iar un loc în primii 8 este simplu de obținut. Echipele care nu joacă în Europa sunt avantajate prin prisma faptului că nu trebuie să cheltuiască mai nimic pînă în ianuarie-februarie ( mă gîndesc la Sibiu, Timișoara, Craiova, Pitești ).
    Păcat pentru spectacol, deși îmi doresc să mă înșel. Play-off-ul în condițiile de mai sus va fi tare de tot ( asta sper cu adevărat ).

    cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      Broussard
      a fost un jucator foarte iubit aici, un mare caracter, un luptator si are doar 31 ani. De aceea este aceasta nemultumire a multor suporteri fata de plecarea sa. Probabil prin sosirea lui Richard si pastrarea lui Holt, s-a considerat ca se poate renunta la el, jucatorul avand si oferta mult mai consistenta de la Lisabona! Mult succes Steph!!!

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Scuze
      l-am îmbătrînit pe Broussard, dar în cazul lui am înțeles că sunt și ceva probleme medicale. Oricum bun jucător.

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    Raspunde
  • Ricardo :

    Vesti proaste!
    Repet ... Dacă vrei performanta pe lângă banii investiți iti mai trebuie si multa minte! Sa creezi cadrul unei bune performanțe! Cum pare acum si dupa cum incep sa se formeze echipele observ faptul că U BT a mai câștigat un campionat!!!!!!!

    cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • Benjamin:

      ..
      No da-i pace. Am facut 2 transferuri bune, dar asta nu inseamna absolut nimic. Mai avem de acoperit anumite pozitii si apoi putem trage concluzii in dreptul lotului, dar nu si in dreptul viitoarei campioane. Campionatul e de bataie lunga, iar asta implica atat de multi factori incat mi se pare inutil sa zicem cine o sa fie campioana. Stai intai sa se definitizeze loturile la toate echipele, sa inceapa campionatul si sa ne bucuram de meciuri la sala!

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    Raspunde
  • Ricardo :

    Ungaria
    Urmați si voi cum se misca cluburile din Polonia și Ungaria... De ce regres uriaș avem parte...sa ne fie rusine!

    cu 2 ani în urmă (21.07.2021) Raspunde
  • Ricardo :

    Ungaria
    Urmați si voi cum se misca cluburile din Polonia și Ungaria... De ce regres uriaș avem parte...sa ne fie rusine!

    cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Nu văd
      de ce ”să ne fie rușine ” așa la modul general.
      Doi la mînă : unde este regresul uriaș ? Cînd a fost România o forță a baschetului ? Dacă era vorba de handbal , da mai înțelegeam, dar așa. Am participat, modest, la cîteva Campionate Europene cînd exista Iugoslavia și URSS ( cu vreo 20 de țări mai puțin... ). În rest Steaua parcă are o victorie acasă cu Maccabi Tel Aviv ( prin anii 70 ) și U Cluj feminin victorie acasă cu Primigi Vicenza ( anii 80).
      Că alții au progresat mult ( Grecia, Turcia , Spania, chiar Franța față de anii 70 ) da , sunt de acord. Să nu uităm că anii 80 au fost CATASTROFALI pentru toate sporturile de echipă ! Și nu ne-am revenit la niciunul...

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Nota Bene
      Nici măcar la Balcaniadă ( pentru cei care-și amintesc ce însemnau Balcaniadele) nu făceam mare lucru. Cîteodată cînd eram organizatori luam locul 2. Iugoslavia participa cu U20 și cîștiga tot. Noi băteam la Albania, la Grecia și Turcia pînă la sfîrșitul anilor 70( participau cam cu schimbul că era supărare politică mare). Cu Bulgaria eram cam tanda-pe-manda.

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca caatmark :

    U BT
    Speram sa fie adus la U...

    cu 2 ani în urmă (21.07.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!