Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Știința învinge Rapidul, iar turneul semifinal nu mai este un vis

Costin Marinescu

Costin Marinescu
02.03.2013

Statistică

Știința București continuă parcursul fără greșeală în faza a II-a a Ligii 1 masculin. Elevii lui Zoly Safar au trecut sâmbătă de Rapid București, scor 77 – 63, obținând cea de-a treia victorie din tot atâtea meciuri și făcând încă un pas spre turneul semifinal, obiectivul oficial al clubului bucureștean.

Grigore Vasilescu și Andrei Zarojanu au combinat pentru 40 dintre punctele Științei. Vasilescu a înscris 24 (7/8 – 2pcte, 2/3 – 3 puncte), iar Zarojanu a avut 16 (3/5 – 2pcte, 3/5 – 3 pcte). Gazdele au înscris 8 coșuri de la mare distanță, șase dintre ele venind în primul sfert, pe care l-au câștigat cu 28 – 16.

În schimb, Rapidul nu a marcat niciodată din spatele semicercului de 3 puncte, deși au încercat de 18 ori. Alin Spahiu a avut 18 puncte pentru Rapid, iar Dragoș Ștefănescu a fost la un pas de double double, cu 15 puncte și 9 recuperări.

Rapid rămâne fără victorie în turul fazei a II-a a L1M, giuleștenii disputând deja toate meciurile programate în prima parte a sezonului.

Etapa următoare Știința se va deplasa la Chiajna pentru derby-ul seriei.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!