Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Svetlana Drăgușin s-a înscris în cursa pentru președinția FRB

Svetlana Drăgușin s-a înscris în cursa pentru președinția FRB

Avem un al cincilea candidat la alegerile FRB, programate să aibă loc pe 15 aprilie. Este vorba de fosta internațională română, Svetlana Drăgușin.

Drăgușin și-a anunțat candidatura la președinția FRB pe facebook:

Dragi prieteni, astazi mi-am depus candidatura pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Baschet. Sunt convinsa ca nu va fi usor, dar am incredere in puterea NOASTRA de a face lucrurile bine, de a (re)aduce baschetul acolo unde merita! Suntem tara membru fondator FIBA si meritam sa fim printre cei mai buni! Iubesc baschetul romanesc!

 

Dragi prieteni, astazi mi-am depus candidatura pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Baschet. Sunt...

Posted by Svetlana Dragusin on Thursday, March 25, 2021

Fostă multiplă campioană a României alături de U-Cluj în anii ’90, Drăgușin (născută Simion) a fost și antrenor principal al loturilor de juniori dar și reprezentant al Federației la turneele de baby și minibaschet, în urmă cu mai mulți ani. În prezent Drăgușin este singura româncă ce ocupă funcția de comisar FIBA.

Svetlana devine al cincilea candidat la președinția FRB, alături de Cătălin Burlacu, Ștefan Săndulache, Virgil Stănescu și Adrian Voinescu.  

*foto: facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Mi-ar fi placut
    ca Sveti sa faca cuplu cu Virgil Stanescu. Virgil este singurul candidat care se vede ca a citit ceva cursuri de Management. Inca nu i-am dibuit sprijinul politic. Ca daca e de "aur" atunci imi retrag simpatia.

    cu 3 ani în urmă (25.03.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!