Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Televiziunile din România nu vor transmite FIBA Basketball World Cup 2019

Televiziunile din România nu vor transmite FIBA Basketball World Cup 2019

Cupa Mondială de Baschet din China stă să înceapă. Pe 31 august competiția va debuta cu duelul dintre naționala Serbiei și cea a Angolei, de la ora României 10:30. Meciul de debut, cât și restul competiției, au toate șansele să nu poată fi urmărite în România.

Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu reporteri și comentatori de la toate televiziunile care transmit baschet în România. Astfel, rând pe rând, colegi de la TVR, Telekom sau Digi Sport ne-au spus faptul că mondialul din China nu va fi transmis la posturile pentru care aceștia lucrează.

Astfel, pentru prima oară după mulți ani o competiție internațională de baschet de prim rang nu va putea fi urmărită pe posturile tv românești.

Potrivit 24secunde.ro, singurul post tv care emite pe teritoriul României și care va transmite Cupa Mondială este postul maghiar M4 Sport, cel care se află în pachetul de bază al abonaților RCS&RDS.

De asemenea, vă puteți achiziționa de pe site-ul FIBA un pachet prin care să urmăriți meciurile din FIBA World Cup care costă 6,99$. Detalii aici

*foto: colaj fiba.basketball/hepta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!