Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Terry Larrier este al 7-lea străin din lotul lui CSO Voluntari

Terry Larrier este al 7-lea străin din lotul lui CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat astăzi, 2 august, transferul lui Terry Larrier și și-a completat, astfel, lotul cu cel de-al 7-lea străin. În vârstă de 26 de ani, baschetbalistul originar din Bronx, New York are o înălțime de 2.01 metri și evoluează pe pozițiile 2-3.

Larrier și-a început cariera universitară la VCU Rams, unde a petrecut, însă, un singur sezon. După un an de pauză, acesta a evoluat timp de doi ani la UConn Huskies, având în ultima stagiune medii de 13.9 puncte și 4.8 recuperări.

Terry Larrier are două sezoane petrecute în G-League: 2019-2020, la Agua Caliente Clippers (7.6 puncte, 2.3 recuperări) și 2021-2022, la Wisconsin Herd (14.9 puncte, 3.7 recuperări, 1.1 pase decisive).

În stagiunea 2020-2021, Larrier a evoluat în Europa, la Norrkoping Dolphins, o formație din campionatul Suediei. În 46 de meciuri, noua extremă a lui CSO Voluntari a adunat 17.2 puncte, 5.0 recuperări și 1.1 pase decisive.

În urma acestui transfer, lotul condus de Sașa Ocokoljic arată în felul următor: Rasheed Moore, Tekele Cotton, Darko Planinic, Terry Larrier, Sarunas Vasiliauskas, Toddrick Gotcher, Eric Thompson, Lucas Tohătan, Dragoș Axinte, Rolland Torok, David Vida și Ionuț Voicu.

CSO Voluntari debutează oficial în noul sezon în 21 septembrie, contra celor de la Leicester Riders.

*foto: dailycampus.com

9 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    Bun
    Voluntari este gata de noul sezon
    Mai avem de asteptat Cluj si Oradea ce mai transfera pe ultima suta de metri

    cu 1 an în urmă (02.08.2022)
    • Ricardo:

      Cluj Oradea și Dinamo
      Nu mai este mult de așteptat... Dar Dinamo încă nu a anunțat nimic... Și Rapid va mai anunță 2 nume cel puțin asta rezulta din declarațiile făcute de antrenor și team manager!

      cu 1 an în urmă (02.08.2022)
    Raspunde
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Voluntari
    Un adversar de masura clujului

    cu 1 an în urmă (02.08.2022) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Echipa buna
    Sunt destul de buni in gasirea jucatorilor potriviti cei de la Voluntari. Lotul lor le permite sa fie optimisti in noil sezon.

    cu 1 an în urmă (02.08.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    Ogden
    Ogden mai ramane la Oradea? Ca loc mai este

    cu 1 an în urmă (02.08.2022) Raspunde
  • Csm.O :

    Voluntari
    Au lot complet, stau bine și la români, cred că pot face o figură frumoasă în Europa. Dinamo eu cred că au mulți jucători semnați dar încă nu i au anunțat. Rapidul daca va mai aduce un jucător de clasă chiar au șanse la top 4. La Craiova mă așteptam la mai mult. Piteștiul surprinzător renunță la Fitzpatrick, sa vedem ce aduc, pentru că mie mi s a părut unul dintre jucătorii buni pe 4 care putea juca la fel de bine și pe 5. Iar Oradea cu 2 jucători de clasă poate avea o șansă de a face o figură frumoasă atât în campionat (să joace finala) cât și în Europa. Sibiul, mi se pare o dezamăgire, poate mă înșel, dar la cum arată celelalte loturi e greu să emită pretenții la top 4, pentru că o formație cu așa suporteri nu cred că poate numi performanță daca termina pe 6 7..

    cu 1 an în urmă (02.08.2022)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @csm.O
      Am si eu o curiozitate,ce argumente ai cand afirmi ca te asteptai mai mult de la Craiova?

      cu 1 an în urmă (02.08.2022)
    • Csm.O:

      In sensul ca
      Mă așteptam la un lot mai puternic care să facă față atât în preliminariile Europe Cup cât și în campionat să aibă șanse reale la minim locul 3. Intr adevăr nu s a definitivat lotul, dar cred că nu pot fi peste Cluj, Voluntari sau Oradea. Iar la Dinamo vor fi surprize, vor avea un lot puternic. Campionatul oricum e foarte echilibrat, se poate întâmpla orice.

      cu 1 an în urmă (02.08.2022)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @csm.O
      Fara ofensa,nu ai fost catusi de putin convingator,dar sa zicem ca se observa mai greu de la distanta.Ca sa te lamuresc rapid,performanta este ultimul lucru ce-i preocupa,s-a vazut seriozitatea in campionat,respectiv in cupe s-au mai facut de ras in doua stagiuni de Balcanica,asa ca acum se doreste intens doar accederea,ca un frumos upgrade de la turismul prin Kozuv sau Prishtina la unul prin Europa aia dezvoltata.

      cu 1 an în urmă (02.08.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!