Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Toddrick Gotcher, confirmat de CSO Voluntari

Toddrick Gotcher, confirmat de CSO Voluntari

CSO Voluntari caută întăriri pentru noul sezon, mai ales după ce ilfovenii au anunțat că vor participa în FIBA Europe Cup, dar și după despărțirile de Anthony Hickey și Devoe Joseph.

UPDATE

Toddrick Gotcher a fost anunțat oficial de clubul ilfovean. 

 

Toddrick Gotcher vine în SUD! 💙🤍 ✍️ Staff-ul CSO Voluntari vine cu o veste bună și în această săptămână, mai exact cel...

Posted by CSO Voluntari - Baschet on Monday, August 2, 2021

Astfel, potrivit jurnalistului grec Christos Harpidis de la totalbasket.gr, Toddrick Gotcher este la un pas să semneze un angajament pe doi ani cu CSO Voluntari.

Gotcher este un baschet american născut în 1993 care a absolvit în 2016 Universiatea Texas Tech. Înaint de 1m93, Toddrick evoluează pe poziția de guard și a începul sezonul precedent la MTZ Skopje, pentru ca apoi să semneze cu echipa de primă ligă a Greciei Charilaos Trikoupis. La această formație el a strâns medii de 18,9 puncte, 4,9 recuperări și 2,9 pase decisive, cu 47,6% din acțiune, 42,3% de la 3 puncte și 81% de la libere.

Gotcher a mai evoluat în Grecia, pentru Koroivos Amaliadas (2016/2017) și Ifestos Limnou (2018-2019). De asemenea, a mai jucat în Franța, la Cholet Basket (2017-2018) și la Beșiktaș Istanbul, în sezonul 2019/2020. Alături de echipa turcă a ajuns până în optimile de finală ale Basketball Champions League.

CSO Voluntari a mai anunțat până acum faptul că a resemnat cu Malcolm Lee, Vlad Moldoveanu, Ouszy Barro și Marcu Badiu și i-a adus pe Sarunas Vasiliauskas, David Vida și Rolli Torok.

*foto: champions.league

10 comentarii la aceasta stire:
  • andrewj3026 :

    Serios?
    De ce se poate la Voluntari,locul 4 in LNBM sa aducă jucatori de mare calitate cu medii de multe puncte pe meci,Iar la noi,la CSM ORADEA,locul 2 in LNBM și locul 3 in fiba Europe cup ,sa se aducă un pivot cu medii de 5.5 puncte pe meci si un conducator de joc cu medii de 7.7 puncte pe meci…Apreciez ca l au păstrat pe Green si l au adus pe Richard,dar acești doi jucatori nou veniți nu sunt deloc comparabili cu ce are Voluntari sau Cluj.

    cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      @andre...
      Raspunsul e simplu. Faptul ca locul 2 in LNBM si locul 3 in FIBA EC iti asigura un avantaj si sunt mai multi jucatori care ar accepta un contract la Oradea este un lucru important. Din pacate nu este cel mai important . Banii sunt cei mai importanti, iar Voluntariul la acest capitol se pare ca sfa mai bine. Deci nu e nici in mister!
      Pe de alta parte nu trebuie uitat cine face alegerile la Oradea. Ori Achim nu urmareste la statistica nr de puncte. Cel mai apreciat conducător de joc de la Oradea a fost Franklin, ori acesta se uita la cos doar cand echipa era pe final de atac, in rest se uita doar sa-si puna in valoare coechipierii.

      cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @23
      Voluntariul sta bine cu siguranta bine la bani, mai bine decat sezonul trecut; dar tot nu sunt la nivelul celor de la Oradea, eu zic maxim pe la 80%. Kris Richard de exemplu are un contract pe 3 ani mai bun decat cel semnat anul trecut de Patrick Richard la Cluj. Nimeni de la Voluntari nu se apropie de nivelul acela. Cluj, Oradea, Voluntari... asta e ordinea, no debate; Clujul are pentru cei 7 straini actuali (5 + 2 naturalizati) aprox. 100kUSD pe luna, absolut impresionant...

      cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    😂
    Pasul ăsta e la fel de mare cât o semnătură pe contract...

    cu 2 ani în urmă (03.08.2021) Raspunde
  • uplifter :

    Voluntari
    Pare un jucător foarte bun. Are niște statistici super! Rămâne de verificat dacă omul este vânător de cifre sau poate fi util și echipei

    cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    • Ricardo:

      Gotcher
      Unbjucator impresionant din multe pct de vedere! Bravo celor ce l-au convins sa semneze!

      cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    • Benjamin:

      ..
      Da, si mie mi se pare un jucator chiar bun. Faptul ca e tanar si e dispus sa semneze pe 2 ani e un semn ca exista bani la Voluntari.

      cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    Raspunde
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    transfer
    Vestea buna e ca Sibiul a realizat cel mai bun transfer! In sfarsit va avea si Fleseriu antrenor secund. Cu tot respectul pt el, eu consider ca un secund bun a fost de multe ori punctul slab al Sibiului.

    cu 2 ani în urmă (03.08.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu adrianus . :

    Felicitari
    De ce la Voluntari se poate asa ceva si la Sibiu nimic?

    cu 2 ani în urmă (03.08.2021) Raspunde
  • Sorin Corocea :

    Excelent
    Si uite asa creste neasteptat nivelul LNBM. Nu ma gandeam ca o sa vedem la noi in liga jucatori precum Gotcher sau Hogue, dar ma bucur ca se intampla. Sa-i vedem la lucru. Sa fie spectacol!

    cu 2 ani în urmă (03.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!