Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „Evident, Cluj este, în acest moment, cea mai bună echipă din România”

Tomas Rinkevicius: „Evident, Cluj este, în acest moment, cea mai bună echipă din România”

Sâmbătă, 10 februarie, cu cinci zile înainte de a se deplasa la Cluj-Napoca pentru Final 8-ul Cupei României, CSU Sibiu are oportunitatea de a se obișnui cu Sala Sporturilor „Horia Demian”, într-un duel cu U-BT Cluj-Napoca, din etapa a 21-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Marc Loving, unul dintre cei mai buni baschetbaliști ai galben-albaștrilor în ultimele etape, a declarat următoarele, înaintea deplasării la Cluj:

Sunt una dintre cele mai bune echipe din ligă, dacă nu cea mai bună. Trebuie să arătăm cel mai bun joc al nostru și să executăm cum trebuie la ambele capete ale terenului. În etapa trecută, am suferit o înfrângere dură, dar ne-am antrenat bine și sperăm să ne revenim și de această dată să ieșim câștigători.

Întrebat dacă este o misiune imposibilă să obțină succesul pe terenul alb-negrilor, Tomas Rinkevicius, antrenorul sibienilor, a răspuns astfel:

În baschet niciodată să nu spui niciodată. Evident, Cluj este, în acest moment, cea mai bună echipă din România. Nu e nicio îndoială. Au un lot foarte bun, sunt acoperiți la toate pozițiile. Joacă un baschet foarte frumos. Asta s-a văzut în rezultatele pe care le-au obținut în EuroCup. Așadar, ne așteaptă un adversar foarte bun. Va fi o provocare bună pentru noi. Vom merge la Cluj și vom vedea.

Duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSU Sibiu va începe la ora 18:00 și va putea fi urmărit doar pe FRB TV.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!