Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Fometescu și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea

Tudor Fometescu și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea

CSM CSU Oradea a anunțat prin intermediul site-ul clubului că a ajuns la un acord privind continuarea colaborării cu jucătorul Tudor Fometescu. Internaționalul român va ieși de sub incidența regulii U23 în sezonul următor.

Fometescu s-a alăturat bihorenilor la jumătatea stagiunii 2017-2018, după ce a evoluat în perioada junioratului la CS 4Sports Agronomia București și ACS Magic Champions București, palmaresul său cuprinzând două titluri de campion al României, o SuperCupă, patru finale de Cupa României și încă o finală LNBM alături de CSM Oradea.

Românul are 119 apariții la nivel de seniori în baschetul românesc, după cum notează csmoradea.ro, toate cu „leii roșii”.

„Suntem preocupați de jucătorii autohtoni. Ne dorim să avem cât mai mulți baschetbaliști pe care să ne putem baza în competițiile în care participă echipe noastră, iar un element foarte important în acest sens este legat de jucătorii români. De altfel, ne străduim să-i ajutăm pe tinerii jucători din academia noastră să facă pasul spre prima echipă, dar în același timp este îmbucurător să constatăm că jucătorii care deja fac parte din prima echipă progresează ca nivel de exprimare în joc.

Tudor Fometescu este un jucător talentat, care a progresat foarte mult de când a venit la Oradea. Eu doresc să îi mulțumesc pentru seriozitatea de care dă dovadă în pregătire și consider că este ceva firesc să ne dorim să continuăm colaborarea cu el. Faptul că am parafat un nou acord înseamnă că și Tudor este dornic să facă în continuare parte din echipa noastră, iar pe această cale îi doresc să continue pe o perioadă cât mai lungă alături de noi.”, a declarat Șerban Sere, directorul CSM Oradea, pentru sursa menționată.

În actuala stagiune, Tudor Fometescu are medii de 2.9 puncte, 1.8 recuperări și 0.8 pase decisive, în ultimul meci, cel cu Rapid București (93-64), trecându-și în cont 7 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive și un indice al eficienței de 16 unități.

 

*foto: fiba.basketball/europecup

14 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    un exemplu
    de "asa da" pentru cluburi cu pretentii. In contrast, CSU nu are nici sezonul curent acoperit. Sau poate semnam pe doi ani cu cei care urmeaza (nici ironiile nu sunt bune zilele astea). Oricum, din declaratiile recente, cam toata lumea il doreste pe Tohatan plecat, pentru binele lui si al eventualei contributii la nationala. Eu prefer sa ramana la CSU, cu toata eticheta de egoism si narrow thinking.
    Deci cu Lucas plecat, daca nu-l arvunim pe Uta cat de curand, cred ca sezonul curent care a fost de sacrificiu din start se va transforma intr-un sezon de calire cu subsolul clasamentului.
    Totul se rezolva cu solutia banala, dar in cazul nostru cum ar zice Numerobis.. pas d'argent pas d'argent.

    cu 2 ani în urmă (03.12.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      @Tohatan
      Am mai spus-o - pentru el, acum, Sibiu e cel mai bun loc în care se poate afla.

      Nu că nu-mi place de el, dimpotrivă, Doar că la Cluj n-are loc să joace constant și consistent, deocamdată, și-ar fi extraordinar de păcat să stea să frece banca.

      La Oradea aproape la fel la caopitolul ”nu are loc să joace”. Plus că acolo jucătorii români cât de cât de perspectivă merg acolo ca să involueze și să se îngroape (vezi Nicolescu, chiar și Fometescu).

      Voluntari nu cred să joace prea curând cu PG român. Plus că-și cam bat joc de Badiu care mi se părea că putea să aibă mai multe ocazii să joace.

      La Craiova n-are ce căuta, că e prea civilizat. La Timișoara ar fi poate o opțiune, dar nu văd cu ce ar fi mai bună ca și Sibiul. La Pitești cam la fel... De restul nu mai spun, că pe el chiar nu-l ajută.

      Așadar, cred că pe moment, tot la Sibiu e cel mai bun loc pentru el. Și poate și sezonul viitor.

      cu 2 ani în urmă (04.12.2021)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      Bagator de seama.
      De ce nu te faci antrenor, iobagule! Esti asa de competent ca ai putea face scoala, poate vii la Sighi in locul lui Fleseriu, sa mananci si tu o branza buna, ca te-oi fi saturat de atata ceapa.

      cu 2 ani în urmă (05.12.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      Dragul meu...
      ...chiar nu-i cazul să te întrebuințezi în halul ăsta. Ai confirmat deja o căruță de lipsuri pe care lumea le știe și le-a văzut la tine. Lipsuri la nivel de comportament, lipsuri la nivel de gramatică, lipsuri la nivel de logică, coerență, etc.

      M-am întrebat - de ce efortul ăsta de-a te lega aiurea în tramvai de oameni care n-au discuții sau culoar comun cu tine? Pot presupune că vrei să completezi portretul pe care oamenii și l-au creionat despre tine. Și uitându-mă la portretul ăsta dezolant spun doar că-mi pare rău. Îmi pare rău că ai o viață așa de necăjită. Că neîmplinirile și complexele te determină să cauți ceartă și să iști gratuit conflicte cu oameni care n-au nicio treabă cu tine. Trist.

      cu 2 ani în urmă (05.12.2021)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      Atenție!
      COMENTARIU MODERAT

      cu 2 ani în urmă (05.12.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      Wow...
      ...cât delir. E deja clar pentru toată lumea că problemele tale n-au nicio treabă cu sportul. Sunt mai degrabă de natură medicală. Schimbul nostru de replici se oprește aici.

      cu 2 ani în urmă (06.12.2021)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      Atenție!
      COMENTARIU MODERAT

      cu 2 ani în urmă (06.12.2021)
    Raspunde
  • Ciucâ :

    Badiu
    ar fi o alternativa ptr lucas. Nu cred sâ continue la voluntari

    cu 2 ani în urmă (04.12.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Un jucător...
    ...mediocru, asta e Fometescu . Absolut mediocru. Ca nivel, un fel de Gîrbea într-o zi bună. Dar nici aia tot timpul. Ce să zic... la mulți ani la Oradea!

    cu 2 ani în urmă (04.12.2021)
    • Pop Dorel:

      undercat
      Care toată lumea îl vrea plecat pe Lucas? Sunt foarte curios.Multumesc

      cu 2 ani în urmă (04.12.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      D. Fleseriu
      daca e sa aleg un exponent. A spus-o in unul din interviurile recente. Si voci secundare au mai fost, inclusiv in comunitatea de pe site si repet, toate in numele unei situatii mai bune pentru Lucas ca sportiv.

      cu 2 ani în urmă (04.12.2021)
    • Pop Dorel:

      undercat
      Mulțumesc mult,eu am foarte mare încredere în Lucas ,vom vedea.

      cu 2 ani în urmă (04.12.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Gen Two :

    Tarb
    Moderatorii sa facă ceva.
    Deja lovește în comunități și o da în altele.
    Contul ar trebui banat.
    Eu unul ma simt atacat direct de afirmațiile acestui domn.

    Mulțumesc

    cu 2 ani în urmă (06.12.2021)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      Atenție!
      COMENTARIU MODERAT

      cu 2 ani în urmă (06.12.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!