Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Turneul amical găzduit de BCM U Piteşti a ajuns la sfărşit în cursul acestei zile

Turneul amical găzduit de BCM U Piteşti a ajuns la sfărşit în cursul acestei zile

Duminică, 15 septembrie, turneul amical găzduit de BCM U FC Argeş Piteşti a ajuns la sfărşit. După o zi inaugurală ce le-a pus faţă în faţă pe CSA Steaua Bucureşti şi CSM Galaţi, partidă încheiată cu victoria roş-albaştrilor cu scorul de 76-60, a doua zi a marcat prima reprezentaţie a alb-violeţilor în faţa propriilor suporteri în acest presezon.

Cu un adversar ce s-a dovedit a fi destul de puternic de-a lungul acestor zile, în ciuda unor prime cinci minute dominate în totalitate de elevii lui Florin Nini, scor 16-6, bucureştenii au revenit în joc, iar tabela după primul sfert arăta 20-20. Partida a continuat într-o manieră echilibrată şi, în final, după o a doua repriză mai bună a trupei conduse de Cătălin Burlacu, oaspeţii s-au impus cu scorul de 74-79.

Principalul realizator ai acestora a fost din nou americanul Keith Clanton, ce bifează al doilea double-double, adunând 18 puncte, 15 recuperări şi 3 capace, pentru un indice al eficienţei de 27. Au mai ieşit în evidenţă: Radolav Spasoievic (15 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive, eff 23) şi Strahinja Jovanovic (16 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, dar şi 7 mingi pierdute, eff 13).

De la gazde s-au remarcat: James Washington (13 puncte, 3 recuperări, 8 pase decisive şi 3 mingi câştigate, eff 20), Goran Gajovic (15 puncte, 7 recuperări, 2 mingi câştigate, eff 13) şi Tudor Gheorghe (15 puncte, dar şi 5 mingi pierdute, eff 6).

În ultima partidă, BCM U Piteşti a profitat de ocazia de a se revanşa faţă de proprii suporteri  şi au reuşit să se impună contra celor de la CSM Galaţi cu scorul de 88-72.Conform paginii oficiale a echipei, în primele 5 minute ale jocului, Elijah Robinson a ieșit de pe teren și a fost transportat la spital, în urma unei lovituri primate în zona capului. De asemenea, aceştia au anunţat că în acest moment se mai confruntă cu probleme de sănătate atât Bozhidar Avramov, care nu a fost pe teren în cadrul celor două meciuri, cât și Devin Searcy.

SURSA foto: facebook BCM U Piteşti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!