Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania conduce cu 2-0 pe CSU Atlassib după victoria de miercuri seara

Paul Olar

Paul Olar
20.04.2016

72-67
2   0

Echipa de start a gazdelor este alcătuită din Filip Adamovic, Kyndall Dykes, Andrii Kalnichenko, Rolland Torok, respectiv Ivan Zigeranovic. În schimb, Dan Fleșeriu îi trimite în teren pe Octavian Popa Calotă, Kevin Hardy, Igor Mijajlovic, Lawrence Gilbert și Boris Lalovic.

Tipic confruntării precedente, prima schemă a clujenilor se bazează pe un blocaj, prin intermediul căruia Rolland Torok rămâne liber și punctează de la mare distanță. Pe contra-atac, CSU Atlassib răspunde grație lui Octavian Popa Calotă. Combatantele oferă un recital ofensiv în debutul confruntării. De la Sibiu se remarcă prin energie Igor Mijajlovic și Kevin Hardy, în timp ce Rolland Torok și Ivan Zigeranovic sunt preciși din acțiune. Din dorința de a se desprinde, combatantele comit numeroase erori în atac, iar situația rămâne strânsă la finalul actului, când tabela indica 21-19.

Boris Lalovic deschide sfertul în stilul caracteristic, printr-o reușită de la mare distanță. U-BT nu găsește drumul spre coș și încasează două puncte de la Igor Mijajlovic, 21-24, moment în care Marcel Țenter cere timp de odihnă. Muhamed Pasalic îi scoate pe amfitroni din faliment, 24-24. Apoi, CSU se bucură de momente bune, Kevin Hardy izbutind o intercepție, finalizată cu slam-dunk, 29-34. Introdus pe parchet, Kuti ajută la reducerea diferenței. Întâi, tânărul baschetbalist contribuie la o fază ce îl trimite pe Rolland Torok la libere, iar ulterior iese la rampă cu un coș pe urmărire, 33-34. Acesta este și scorul reprizei întâi.

Partea a doua este inaugurată de inexactități ale ambelor tabere. Filip Adamovic înscrie primul coș al reprizei. Peste un minut, Kyndall Dykes izbutește o fază superbă, scoțând și fault, 38-34. Aflat cu spatele la coș, Miro Todic se întoarce superb și contribuie cu încă două puncte, 42-35. Dan Fleșeriu cere imediat time-out, conștientizând că elevii săi au încasat un parțial de 7-1. Boris Lalovic, excelent în spațiul de trei secunde, o menține pe CSU în joc. Totuși, spre bucuria clujenilor, Filip Adamovic iese la rampă. După o reușită de la mare distanță, bosniacul își angajează excelent colegii. Muhamed Pasalic scutură plasa de la semi-distanță, 51-41.

Muhamed Pasalic îngroapă o triplă la începutul actului decisiv, 56-44. U-BT execută un pick and roll ca la carte, la finalizare aflându-se Ivan Zigeranovic, 58-44. Deși încleștarea părea decisă, Sibiul a pus umărul la un run fulger de 10-0. Parțialul este consemnat de Boris Lalovic, care trântește un coș de trei puncte, 68-66, cu un minut rămas. Michael Harrison se trezește singur în spatele semicercului, aruncă și ratează.

Același Harrison comite apoi un fault îndoilenic la Kyndall Dykes, americanul transformând ambele libere, 70-66. Este rândul să Sibiului să scoată fault, așa că Octavian Popa Calotă înscrie doar o aruncare liberă. Căpitanul lui CSU beneficiază de o nouă șansă să limiteze ecartul, dar ratează viitoarele aruncări de la linia de pedeapsă. Astfel, U-BT nu întâmpină probleme în a gestiona ultimele secunde

Kyndall Dykes a încheiat confruntarea cu 14 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Muhamed Pasalic a pus pe tabelă 13 puncte, 4 recuperări și 2 assist-uri. Rolland Torok a contribuit cu 12 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.
În replică, Boris Lalovic a pus pe tabelă 25 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Octavian Popa Calotă s-a remarcat prin 15 puncte, 4 recuperări și 3 assist-uri, pe când Kevin Hardy a strâns 12 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive.

*Foto: Andor Marton

126 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    Dacă.....
    ...aveam mai mult de 4 jucători poate ii băteam......

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Intotdeauna peste Csu
    Cand  vreodata in viata lor pot sibienii sa se compare cu galeria lui "U" Cluj Napoca? Imi aduc aminte o deplasare prin 1993 la ei la Sibiu pe vremea lui Ghita Muresan si Bobo Pintea cand am mers 700 de uisti la Sibiu in sala veche si am intrat dor 50 de insi ceilalti am ramas afara , intr-o sala de cateva sute de locuri. Nu am nimic cu locuitorii Sibiului si cu fanii sibieni, dar sa vii sa scandezi ca "U" nu exista sau e in alta parte mi se pare frustrare maxima si neputinta. Probabil sibienii se asteptau la atmosfera din Polivalenta , unde era ca la Mall, dar sa nu uite ca suporterii lui "U" daca strang randurile sunt cei mai fanatici din Romania ! NUMAI "U" !

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Foarte adevarat
      Dupa un sezon in care ati lipsit din sala acum când ati revenit tot ne am auzit mai bine ca voi, asta spune multe.

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss:

      despre auz
      Desigur, v-ati auzit voi pe voi. Cetata cea mica si isterica :)

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      exact
      V-ati auzit la time-out-uri și dupa final, când lumea pleca acasa. V-ati așteptat la atmosfera de la ultimul meci din sezonul regulat și Cum nu v-ati ieșit (nici în teren nici în tribuna) ați trecut la provoccări. .. urat din partea voastră.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Taranii !!!
    Cristescu a platit toti golani din cluj si ia adus intr-o sala de baschet. La iesirea din sala suporterii veniti de la Sibiu au primit flegme urat mirositoare. Mai grav este ca au dat cu picioarele intr-o masina de sb iar o parte dintre suporteri au primit ceva pumni. Asta e galeria voastra , niste animale. Locul vostru e in padure.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Nu va este rusine sa comentati? La sfarsitul meciului, ca niste looseri perfecti, ati inceput sa intaratati galeria noastra si asta dupa cebtot meciul ati "cantat" mizeria aia de csu totdeauna peste U desi absolut nimeni nu a cantat/zis nimic despre voi, nimic sa va jigneasca si toate astea in conditiile in care, in doua Mia ciuri, ati fost permanent in 8 pe teren! Cat despre golani si Cristescu.... Suna interesant in cvonditiile in care voi ati venit adusi de sponsorul vostru! Din fericire asa totdeauna peste noi sunteti in permanenta la nivelul obielelor noastre! Iar daca nu esti din sibiu si spui ce ai spus..... Probabil ca necesiti si ochelari proteza auditiva......

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu DonJuan:

      ???
      De 15 ani de zile va vizitam in fiecare sezon. Esti un incult si esti de acelasi nivel cu acei suporteri de fotbal. Am fost peste 12 masini de la Sibiu. Clubul Csu detine o benzinarie si am alimentat toti de acolo. Nu ma obosesc sa iti raspund ca tu si asa citesti greu.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Imi place
      Ca vorbesti fara sa stii. Niciodata noi nu am mers gratis in deplasări, mereu ne-am platit drumul. Aia cu peste U a cam fost adevarata, cu sala plina si tot v-am dominat. Asta au spus-o suporteri de-ai vostri la sala nu eu. Una e sa intarati prin cantece (nu injuraturi, nota bene) si alta e sa arunci cu sticle si flegme cum au facut animalele de la fotbal dupa meci.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Nu
      Nu inteleg de ce le raspundeti astora din cluj, nu stiti ca astia fiind de la oras, peste dughene gen Oradea sau Sibiu, ei, mustind de civilizatie, sunt perfecti si joaca un baschet curat? Sunt dupa chipul si asemanarea echipei :)

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss:

      Frustrare
      Mai baiatule, tu mai a multe frustrari legate de Cluj?...Ai ramas repetent pe aici sau ai terminat "magna cum laudae" la Sorbonica?...Ajuta-ne sa intelegem, te rog si promitem sa nu te mai bagam in seama.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Sandu
    Cu animalele alea te lauzi ? Care aruncau cu sticle de plastic dupa noi si au luat niste tineri la pumni ? Inseamna ca esti de aceasi nivel cu ei. Atata ! Sunteti o rusine !!!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    hai csu
    Cam asta a fost anul ăsta. Mai avem cel mai sigur un meci în care sa-i aplaudam, apoi o vacanță prea lungă.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Mentalitate
      Cam asta a fost primul episod, urmează cel de la noi.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu www.csufans.ro :

    Rusine
    Rusine ultrasilor de la fotbal care doar in play-off au venit la sala in acest sezon si au lovit 3 sibieni si o masina cu numere de Sibiu.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe analistu:

      da, regretabil, dar ...
      Pe de o parte este regretabil, ceea ce s-a intamplat, pe de alta parte insa v-ati cam facut-o cu "mana voastra". Stim cu totii ca baietii din galerie, sau cel putin unii dintre ei, nu sunt tocmai usa de biserica. Atat luni cat si azi ati tot avut scandari anti U/Cluj (dupa mine complet inutile), ceea ce se pare ca nu a fost trecuta cu vederea de unii. Regretabila fapta din partea clujenilor, insa o parte din vina va apartine.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Adevarat
      De acord cu tine in mare masura, eu cam accept toate formele de ironie, totul pana la violenta so alte tiganii.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Pt sibieni
    Ati uitat acuma cativa ani cum veneati cu tricouri si fulare cu cfr sus pe trapele autocarelor, iar dupa ce "nebunii" v-au asaltat cu ce au prins la mana, ati fugit repede la politie? Daca esti tare in "clanta" si scandezi una alta, trebuie sa iti si asumi scandarile sau iesirile. Cultilor , degeaba ne tot vizitati de 15 ani , ca vitrinele is tot goale la sibiu, frustrarea vorbeste in voi !

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :))
      Ti se pare ca nu ni le asumam? Am cantat ce am vrut fara sa injuram. Totusi nu ne am coborât la nivelul vostru de inteligenta si sper s anu ajungem vreodata la asa ceva. Aici ma refer strict la primatele respective nu la marea masa a suporterului clujean

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe raduv :

    raduv
    Păcat de finalul unui spectacol reusit atat pe teren cat si in tribune.
    Totusi nu inteleg, si aici as vrea sa intreb un suporter sibian prezent azi la meci, care este

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu DonJuan:

      INJURATURA ???
      Sa ma scuzi dar daca tu ai auzit galeria Sibiului ca injurat iti recomand urgent niste betigase mici de curatat in urechi. Nu poti sa atunci astfel cu noroi in noi.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe raduv :

    Galerii
    cauza care a dus la injuriile adresate galeriei clujene.(atat azi cat si luni am mai auzit cântecele "galerie ca si U......). Chiar mi a-a parut ca galeria oaspete a avut parte de o primire cel putin prietenoasă careia a răspuns cu tot felul de scandari aiurea...............why?

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      ???
      Care injurii? Te rog spune o injuratura auzita azi dinspre Galeria noastra

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    !!!!
    Citind cometariile de mai sus imi dau seama cat de jos suntem noi miticii fata de civilizatii ardeleni....atat de puri si sfinti...

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Inca o data
      Nu generalizam, orice padure are uscaturile ei

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1919 :

    ultra' SIBIU
    o explicatie generala asa sa fie pentru intelesul tuturor: 1) partida la indemana clujenilor..din pacate pt. Sibiu acelasi istoric de cand ma cunosc eu..cand jucam cu ei cam pierd..(argumentele plauzibile buget mult mai mic ,banca scurta , valoare 1vs1 iarasi net mai slaba)
    2) duelul galeriilor : daca in primul meci cei de la sibiu au incercat nereusit sa instige(aici nu joaca U/pe stadion mergeti pe stadion) astazi se pare ca nervii au cedat,greu,desi au inceput cu provocarile inca din momentul primului fluier: ceva legat de cristescu si cat a platit ca sa vina galeria la baschet. au continuat si pe perioada timpului regulamentar cu deja celebra lor cantare "nu se aude nimic" si cSU peste U...iarasi fara raspuns din partea galeriei clujene...S-a terminat cu deznodamantul previzibil victorie pt. U dupa care a urmat celebrarea suproterilor clujeni impreuna cu jucatorii.momentul in care clujenii se pregatesc de plecare urmeaza inca o serie de scandari la adresa noastra fara nici o provocare...atunci nervii au cedat si a urmat un singur raspuns din partea clujenilor:CSU DUPA MECI SA VEDEM PE UNDE PLECI.drept urmare au fost asteptati la iesire unde au fost injurati si au zburat vreo 2 sticle in directia lor(sa se considere norocosi...altii pentru mult mai putin alergau prin parc sau isi ascund fulare de acasa pana la 7 strazi)

    si ca o informare generala la iluziile astea penibile cu cine a dominat pe cine poate fiecare sa isi procure inregistrarea sa se convinga singur(stiu ca vor fi hateri care sustin ca ne-am pus microfoane langa noi asa ca le spun de pe acum ca inafara de camera de la intrarea din sala inpre galeria gaza toate celalalte camere/microfoane sunt pe partea lor)

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1919 :

    cine e vandut?!
    "Plecarea spre Cluj se va face din parcarea Salii Transilvania, luni, 18 aprilie, in jurul orei 15:00. Cei care s-au inscris pentru deplasarea cu autocarul, sunt rugati sa se organizeze sa ajunga in timp util. Avand in vedere ca multi suporteri vor face deplasarea cu masinile, lista pentru autocar ramane deschisa, inca mai sunt locuri. Pretul este de 30 lei (20 lei biletul + 10 lei transportul)."

    Articol aparut pe celebra voastra pagina de Facebook. Un bilet de 1 o calatorie in Sibiu e 1.50 lei.Sibiul are cap coada vreo 15 km(cu indulgenta)...ei au mers 340 km cu 10 lei.Al dracu' ziceti-ne si noua unde e pompa asta cu combustibil asa moca' ca imi este rentabil sa vin pana in sibiu sa fac plinu'.
    Ca sa nu mai amintesc aici ca jumate din cei prezenti au flotant de Cluj :)) lucreaza/invata in Cluj....

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      Cu indulgenta
      Fiinda matematica-i simpla, o sa iti explic ceva. Daca un autocar are, sa zicem, consum de 40l/100km inseamna un consum de vreo 70 de l pana la Cluj (rotunjit). La un pret max al benzinei de 4.8 lei/litru ar veni cam 350 de lei (tot rotunjit). La autocat de aprox 50 de locuri iese cam 7 lei/persoana. Mai raman si 3 lei/pers pt chetuielile aferente unui drum. Pe langa asta, eu in Cluj cand vin la serviciu, stii tu, contribuind cum se cuvine la bunastarea urbei infloritoare si civilizate, platesc 2 lei un drum, in conditiile in care Clujul e de vreo 4 ori mai mare (tot cu indulgenta) decat Sibiul.
      Atat de simplu.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1919:

      buna matemetica
      inapoi nu te-ai mai intors?

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      Mea culpa. Reformulez.
      14 le/persoana. Din care se scade contributia asociatiei Al 6-lea jucator, care are venituri PROPRII, o parte din ele fiind venite tot de la fanii CSU (prin donarea celor 2% din venit).

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1919:

      fapt divers
      fara sa creez nici o disputa pe tema asta ca este strict problema voastra cum si de unde va strangeti fonduri vreau sa iti mai amintesc ca atunci cand se inchireaza un autocar nu se plateste doar combustibilul sunt si alte costuri(asta d.p.d.v al unui suporter care a facut ceva deplasari la viata lui)

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu www.csufans.ro :

    @1919
    Pentru ca tot le stii pe toate, cei care au dat cu pumnul de unde si-au cumparat bilet la meci? Au intrat pe biletmaster.ro sau au stat la coada la sala?
    Daca tot ne urmaresti activitatea, poate stii si ca suntem organizati intr-o asociatie care de 10 ani editeaza reviste (a avut si clubul vostru o tentativa de a ne copia, mai exista revista voastra?), promoveaza baschetul in scoli si printre multe altele sustine financiar, din resurse proprii, si deplasarea galeriei cu autocarul. Pentru ca pari dornic sa stii unde e pompa cu combustibil moca, te asteptam la noi in asociatie, dar te avertizam, voluntariatul nu se plateste.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sas :

    suporteri!?!?
    Domnilor suporteri clujeni,cei din Sibiu au fost si in Oradea si s-au comportat foarte civilizat voi in schimb la Final Four ati ovationat Dinamo cand a intrat pe teren ...remember...deci ,cine va cunoaste ...voi in Transilvania va comportati ca si bucurestenii cu restul tarii.O zi buna.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      chiar
      Câtă ipocrizie...sa te legi de scandările pro dinamo când voi ați susținut un meci întreg echipa împotriva căreia juca U....

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca dans:

      Dl Sas
      Dl Sas vreau sa îți aduc aminte de comportamentul Dvs. Ați fluierat jucătorii la ieșirea la încălzire ,la prezentare si pe tot parcursul meciului dintre noi si MURES.Noi v-am aplaudat jucătorii Dvs la intrarea in sala si DA am strigat Dinamo ffff civilizat.Așa ar fi trebuit să sustineti si Dvs pe Mures ,a fost doar o lecție dar din păcate văd că unii nu înțeleg nimic.Dar asta e unii înțeleg să susțină echipa favorita prin fluieturi si huiduieli de la încălzire .....Un sfat ,învățați si voi să cântați un meci întreg și așa puneți presiune pe adversar , e mai frumos si civilizat .Si da ultimele minute puteți si fluiera pe atacurile echipei adverse....

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    Paralel
    Una peste alta scorul este doi zero pentru U!Restul sunt frustrări, nimic despre joc, nimic despre arbitraj(Grigoraș "imperial" cu ambele tabere), nimic despre jucatori(doar danb61 are o remarca obiectiva)sau antrenori.Numai intervenții...fotbalistice, se vede ca lipsesc finii analiști ai jocului de baschet.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Subscriu
      Domnilor, ce facem ?!
      Discutam despre baschet adica meciuri-echipe-sportivi-antrenori si (de ce nu?) arbitraj.
      Ca uneori mai facem referire la galerii & fani e ok, sunt un element "sin equa non" care da culoare meciurilor si motiveaza echipele, dar acest portal este numit TOTALBASCHET nu TOTALFAN(atik)BASCHET cu atat mai putin CAN-CANBASCHET si de fapt asta ne uneste (sau ne unea ? :(( ), pasiunea pentru ACEST sport.
      Numarati domniile voastre cate din postarile de mai sus si mai jos aspecte sportive din baschet.
      Cu riscul de a ma repeta, exista Galeria adevarata - suporterii adevarati, cei care, printre altele si nu in ultimul rand, inteleg, adopta si aplica acest concept de Fair-play si nu il traduc & inteleg prin "Joc de balci" - si Galeria de victorie (vi-am oferit o definitie prin recomandarea unui link, cu ceva timp in urma) formata in mare parte din cei care vin mai mult din motive "ca e cool & trendy" ca echipa "e pe val" ca "se da la teveu si ne vede toti" etc si in care se mai strecoara si destul de multi "tifosi" migrati dinspre stadioane (astia vin cu naravuri cu tot, din pacate). Cand "Fanul de victorie" devine majoritar in sala, cu naravuri cu tot, competitia din tribune degenereaza...daca li se mai si da apa la moara din parte unor sportivi cu lacune de comportament si atitudine atunci "Fair-play" devine "Joc de balci" care balci se porteaza mai nou, din pacate tot mai des, inclusiv cu limbajul colorat de rigoare, pe acest forum.
      Haideti sa dam un "reeboot" si sa dezbatem chestii mai serioase.
      Daca-i musai sa existe si ciorovaiala asta on-line intre galerii si fani poate fac domnii administratori o sectiune separata dar atunci macar implicati-va si prin completarea si depunerea Formularului 230 ptr. redirectionarea celor 2 % catre Total Baschet.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      corect
      Cam de asta n am comentat pe aici, nivelul discutiei e sub nivelul mării...

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Fara cuvinte...mm!!???

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Păcat pt spectacolul sportiv,ca si gazde trebuia sa aveti o alta comportare.Cred ca in meciul al doilea, am jucat bine si puteam obtine victoria. Poate rîdeți de mine.....dar eu mai cred in calificarea echipei noastre!!! HAI CSU!!!

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Pentru sibieni
    1. Cand mergi in deplasare si incerci sa jignesti gazdele, iti asumi toate consecintele. E regula.
    2. Avem un club ce voi nu veti avea niciodata. Fondat in 1919, zeci de sectii...Voi doar visati la asa ceva.
    3. Galeria de la fotbal a fost intotdeauna recunoscatoare Sibiului pentru ca a gazduit echipa U in 1940-1945.
    4. Cand noi organizam primul All Star voi jucati in sala de sport a unei scoli.
    5. Cand noi luam primul titlu, voi va numeati Balanta.
    6. Cei 2-3 conducatori de galerie din primul rand au injurat incontinuu. Am stat acolo.
    7. E frustrant sa nu ai buget si valoare, va inteleg. Si sa te uiti sezon dupa sezon cum U se descurca mai bine. Chiar va inteleg, dar asta e ...nu poti compara BT cu o firma care face drumuri de Germania.
    8. Avem galerie de traditie la toate sporturile din club. Cand se strang randurile la baschet suntem fara rivali.
    9. Nu a srrigat nimeni niciun slogan anti-voi. Si asta la noi acasa.
    10. Daca era o farama de respect pentru voi, aseara s-a terminat tot.Ati dat dovada ca sunteti marunti de tot.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      u bt
      Echipa a fost fondata in 2006 sub numele de u mobitelco, e un lucru important de stiut pt fanii ubt-isti.
      Echipa din liga 1 de ce nu o sustineti, echipa ce a castigat 3 campionate in anii 90?

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Cred
      ca esti pe dinafara. Echipa de baschet nu a fost fondata in 2006 dragule, ea in acte are in palmares campionatele castigate dinainte de 2006, deci este o continuatoare a acelei echipe. Nu are legatura cu echipa din liga 1 asa ca nu iti bate tu gura degeaba daca nu stii. Vezi ca aici nu e CSM Oradea sau Steaua ca ambele echipe aveti culorile ros-albastru.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      ?
      1. Cand mergi in deplasare si incerci sa jignesti gazdele, iti asumi toate consecintele.
      Si daca merg in deplasare si, stand jos urmarind meciul, adud in spatele meu cum o doamna la vreo 50 de ani imi spune de sanatate si imi invoca familia, pentru simplul fapt ca exist si am maiou galben-albastru, doamna ce isi asuma? Voi ce va asumati? Altfel spus, Cand esti acasa si incerci sa jignesti oaspetii, iti asumi toate consecintele???

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu pentru TDM
    Putin respect si putina modestie nu v-ar strica........

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Respect?
      Respect? Tocmai am zis ca l-ati pierdut ier cand ati incercat sa jigniti. Rusine!

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu pentru TDM
    Putin respect si putina modestie nu v-ar strica........

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss:

      Amarasteni
      Ati venit, ati jignit ati luat bataie, si ati plecat. Saptamana viitoare, venim, voi jigniti din nou, noi va batem si va trimitem in vacanta.
      Aveti nevoi de vacanta asta...sa vedeti de unde faceti rost de buget, saracilor! :)

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      asta e
      clujenii is niste persoane care stau departe de oras se pare....asta e, ghinion

      cu 8 ani în urmă (23.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    tdm....
    ....lasa putin nasul mai jos...am jucat in 4(patru):Hardy,Calota,Lalovic,Mijailovic si era sa va batem,va asteptam la SIBIU!
    mid-respectul si modestia sunt lucruri rare.....

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Nimic nou.
      Si asta am cuprins mai sus. Ati jucat in 4 pentru ca BT nu se compara cu o firma de transport capsunari.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      Ironic.
      Sunt convinsa ca acei capsunari sunt mai modesti, umili si cinstiti decat multi oameni.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Anca RV :

    Pana una-alta...
    "Mai CSU, iar ti-ai luat-o de la U"

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Meci
    Ieri Clujul era o echipa de batut, a jucat extrem de prost. Totusi pentru a reusi asta trebuie sa iti transformi liberele (din pacate noi am ratat destule si cele din finalul meciului au fost f imporatante.) La fel in sfertul 3 cand s-au desprins la 49-41 Dan trebuia sa ceata TO; cateodata parca uita cu totul ca are la dispozitie asa ceva. Dupa ce ne-am aropiat iarasi cllujul s-a dus la 14 puncte si la fel nici o reactie din partea antrenorului. O alta decizie gresita a lui Fleseriu a fost ca a insistat cu Gilbert desi pierdea mingile pe banda rulanta. Aruncarea de 3 a lui Harrison a pus capac, nu era treaba lui sa arunce, aveam varianta patrunderii, eram in bonus sau daca voia o aruncare de 3 oricine altcineva putea sa arunce numai el sau Hardy nu. Si-a dat si el seara ca a gresit si a fost extrem de afectat la finalul meciului.
    Nu poti face atatea greseli contra CLujului si sa te astepti sa castigi.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Tincu
    Unde a fost Tincu in primele 2 meciuri? De ce nu a facut deplasarea? :))))
    L-ati hulit pe Calota tot sezonul si acum va cara in spate cum o face an de an. Cunoscatorilor...

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      ??
      ...tu pe ce planeta traiesti?!

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Esti paralel amice !

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Tincu
      Tincu are 21 de ani si ajucat primele minute in play-off, probabil. Unde ? La Cluj, intr-o sala unde se descurca greu si jucatori mult mai experimentati. Nu cred ca este cazul sa faci caz de evolutia lui. Poate ca daca antrenorul il incuraja si il mai trimitea cateva minute pe parchet altele erau rezultatele. Cat despre Calota te rog sa ma scutesti ! Tipic jucatorul roman, experimentat, care a prins la unghie si asteapta negocirea pt sezonul viitor. Nu va sprijini nici un conational chiar daca ala joaca pivot. Si nici macar nu este un etalon de valoare pt pozitia 1, din nici un punct de vedere, poate doar viteza si vivacitate

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    la rece...
    Am citit si eu toate comentariile pe marginea meciului de aseara. Sunt cel mai in asentiment cu 1919 si TDM. Cand mergi in deplasare nu ai asemenea comportament si te astepti ca sa nu existe nici o reactie.
    Exista in galeria lui U o gramada de persoane needucate si violente? Da.
    Au fost chemati la meci de Cristescu pentru a sustine echipa? Da
    Le-au fost platite biletele? Da.
    Sunt suporteri de stadion? Da.
    Au avut pe parcursul intregului meci vreo scandare impotriva sibiului sau a galeriei sibiului? NU
    Au raspuns pe parcursul intregului meci la vreo provocare a galeriei sibiului? NU.
    Haideti sa fim onesti si sa recunoastem ca sunt persoane dubioase de ambele parti. Dar comportamentul salii si a galeriei noastre a fost foarte ok pana cand a explodat la final, dupa provocari repetate.
    Vorbiti ca la finalul meciului ati fost injurati si s-a aruncat cu sticle dupa voi? Dar despre acel personaj abject cu Toci si nr 9 pe tricou care tot meciul a injurat de mame si morti si a scuipat oameni care treceau pe scari in fata lui si pe care voi il girati pentru a va fi sef de galerie ce mai e de zis?
    Prietene, daca te afli pe aici pe site sau daca dintre fanii sibieni care urmaresc acest site sunt persoane care il cunosc pe acest grobian coleric, frustrat, violent si needucat, te rog stai acasa. Nu mai veni in sala la Cluj, nu mai merge in sala la Sibiu nu mai merge niciunde in deplasare. Stai acasa. Comportamentul tau este dezgustator si face rau sportului si oamenilor care vin sa urmareasca un meci de baschet, sa se relaxeze, nu sa se tensioneze si sa-si verse frustrarile cauzate de insuccesele din viata personala si profesionala, asa cum pot asuma ca este cazul tau.
    Faci necinste acestui sport si faci necinste Sibiului, un oras minunat cu oameni respectabili. Stai acasa. Nu mai veni la meciuri. Stai acasa!

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu www.csufans.ro:

      la rece
      Sper ca a citit si domnul 1919 mesajul tau in care tocmai ai confirmat ca ultrasii din galeria voastra nu au platit bilet (noi am platit si bilet si transport), ca au fost chemati special pentru meciurile cu noi (in campionat saracul hiena era singur in galerie). Acum intelegem de ce v-a durut asa de tare strigarea "Galerie are U, doar cand vine CSU". E clar, sunt total justificate sticlele aruncate, masina lovita si cei 3 tineri luati la pumni.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu www.csufans.ro:

      la rece (2)
      L-ai criticat pe liderul galeriei noastre. Esti pe langa adevar daca spui ca i-a injurat pe spectatorii clujeni. Daca ai fost in sala, poate ai vazut ca la ambele meciuri, jandarmeria a legitimat 2 suporteri clujeni care trecand prin fata noastra ne-au injurat. De ce nimeni de la Sibiu nu a fost legitimat? Au tinut cu noi jandarmii din Cluj? In rest, tot respectul pentru fanii clujeni.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @ www.csufans.ro
      Nu STIU ca nu au platit bilete. Doar asum ca nu au platit. Si nu vad care ar fi problema. Peste tot galeriile au facilitati tocmai pentru a crea atmosfera si a impinge echipa de la spate. Nu vad nimic in neregula cu chestia asta atata timp cat oamenii care fac parte din aceasta galerie se comporta civilizat.
      Iar despre seful vostru de galerie, spun doar ce am vazut avand loc chiar in spate la tribuna oficiala. Si daca a fost si daca nu a fost provocat de clujeni, reactiile lui au fost complet deplasate, violente si golanesti.
      Pari o persoana decenta si rationala. Sa ii iei apararea unui asemenea persoanj mi se pare inutil.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Lasa
      Daca Cristescu a lasat intrarea libera galeriei lui U e treaba lui si nu vad de ce se face atata tamtam pe subiectul asta. El a avut in trecut divergente cu membrii ai galeriei si acum vrea omul sa se impace si sa aiba sprijin in play-off. Se stie ca la U sunt mai multe sectii pe cand in sibiu aveti doar baschet masculin. Si voi in ultima vreme va cam mobilizati doar cu noi pt ca de cand nu mai aveti performante cam sufla vantul in sala voastra, sa nu mai vorbim de forumul csu unde dupa meciul de aseara am vazut un singur mesaj.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Respectul pt voi s-a dus!!!
      Am stat langa voi si am auzit tot. Ati injurat arbitrii la fiecare 2 minute, mai ales agitatorul din fata. Iar in sfertul 4 cand Dykes arunca 2 libere cativa de la voi au scos urlete de maimuta. Stiti voi de ce. Hai sa fim seriosi, noi recunoastem si ne asumam cele intamplate, adica da, v-am dat in cap la cativa. Voi cand recunoasteti ce ati facut??
      Iar de Cristescu nu sunteti in masura sa il judecati pentru ca nimeni din Sibiu nu ii ajunge la nas. El a ramas in Cluj si a facut treaba, cu toate defectele lui majore. Unde sunt Muntean, Pelger sau Alecu. Soferi prin Canada? La Ploiesti? Daca vrei ma duc mai departe: unde e Bretz sau Herbert? Nu vin inapoi sa bage bani la firma de transport? Sunteti niste marunti carora le place sa isi planga de mila.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Vecchio:

      pt. Studentu
      Hai sa facem niste clarificari pentru ca esti in eroare:
      Exista in galeria lui U o gramada de persoane needucate si violente? Poate ca sunt cateva elemente mai radicale dar nu gramada pe care o vezi tu de la distanta. Daca ai fi in mijlocul lor si i-ai cunoaste ti-ai schimba parerea.
      Au fost chemati la meci de Cristescu pentru a sustine echipa? Categoric NU. Cristescu nu cred ca mai poate avea contact cu suporterii Universitatii. Vointa de a fi in tribuna a venit de la suporteri. Nimeni nu poate impune ceva suporterilor Universitatii.
      Le-au fost platite biletele? Categoric NU. A fost rezervat doar sectorul.Fiecare a platit suma de 20 lei. Chiar nu cunosti suporterii Universitatii. Ei niciodata nu vor accepta sa primeasca ceva fara a plati. Nu ii confunda cu surogate de genul la care ne gandim toti
      Sunt suporteri de stadion? NU. Sunt suporteri ai unui club IMENS. Care are fotbal,baschet,handbal,volei,rugby si multe alte sectii. Doar cei ca si tine care privesc din "acvariu" ii impart in suporteri de stadion si in suporteri de sala. Si din cauza unora ca tine in ultimii ani la sala era ca la Balsoi Teatr, pentru ca erati cei care va considerati de sala. Dar aseara cand au venit SUPORTERII v-ati bucurat si ati filmat. Momentul reintoarcerii a fost anume ales.
      Trebuie sa intelegeti bine. Suporterii sunt ai clubului Universitatea, cu toate sectiile lui. Cei care au cate vreo sectie nu un CLUB nu pot sa inteleaga acest lucru.
      Cei care arunca afirmatii neverificate (ca am auzit,ca banuiesc) ar trebui sa fie mai retinuti.O zi buna tuturor.
      Haide "U", si de 'mere si de nu!

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    Adevarul
    Suporterii(microbistii) clujeni nu au contestat deciziile arbitrilor deloc.
    Pentru ca nu stiu regulile din baschet. ( la stadion nu se invata asa ceva).
    #aia cu stramosii

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • viking33:

      incurajat
      Ne pare rau ca te-am dezamagit si doar ne-am incurajat echipa. Data viitoare o sa strigam si noi **** olaru ca sa aratam ca stim regulile jocului. Si facem si un filmulet in care scriem steps in loc de travelling, ca sa se vada de la distanta ca suntem cunoscatori.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca mihaicj:

      .. cunoscatorului de mai sus..
      1. Ia intereseaza-te tu mai bine cum e cu baschetul si cunoscatorii in cluj (nr. cluburi afiliate, nr. legitimati ). Noi umplem sala aia cu jucatori legitimati daca e cazul. Voi sunteti putin peste nivelul campionatului nostru judetean ( n-ai auzit tu de competitii de-alea ca voi nu aveti asa ceva)

      2. Galeria Universitatii este una singura. Nu exista galerie de fotbal, baschet, tenis.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      ???
      .....si unde era galeria aia in ultimul timp??!!

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Polemici inutile
    Analizand cele doua meciuri, ma incearca putin un sentiment de dezamagire, pentru ca realizez ca nu putem mai mult( nu ca mi-as fi facut prea multe iluzii, dar aveam ceva sperante) si sutem iarasi la capatul drumului. Dincolo de dorinta, de spiritul de echipa, castigate anul acesta, se vede totusi diferenta de valoare individuala, de experianta si de rotatie.
    In afara de startul primului meci, extrem de prost, baietii s-au luptat si au reusit sa reintre in joc, au aparut si momente psihologice/cheie cand in loc sa fortam noi am gresit mai mult, pase, ratari de sub panou, decizi proaste, iar asa nu se poate...
    Pe de alta parte si daca prin minune egalam situatia acasa, este in zadar pentru ca in meciul decisive vom claca la fel, clujenii nu sunt asa de prosti ca noi acum 2 ani sa nu profite de avantajul terenului propriu.
    Un meci decisiv e un meci mult prea incarcat, doar cei buni si cu experianta reusesc si cu noroc, fata de majoritatea jucatorilor nostrii.
    Prin urmare nu ne ramane sa ne bucuram de meciurile astea incarcate, sa speram ca vor fi 2 meciuri si la noi, unde vom avea ocazia sa dam o replica serioasa clujenilor din punct de vedere al atmosferei iar performanta o mai amanam ca deocamdata nu e pentru noi.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Exact
      Nu poti juca 4 contra 10. Un meci poate castigi, dar nu o serie 3 din 5. Am trait si noi sentimentul asta in trecut.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Galerie
    Sa nu credeti ca galeria sibiana plateste vreun sfant cand joaca acasa. Sursa sigura!

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Semidoctule
      Galeria are abonamente cumparate de la inceputul sezonului. Vezi ca sursele alea sigure sunt expirate :)).

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Exact
      Abonamente cu valoare 0. Hai lasa-ma...De ani de zile e incetatenit la voi sa intrati moca. Si cand ati avut meciul ala de aniversare cu Steaua tare multi ati fost. Voi mai sarbatoriti titluri din trecut si Duckadam cu Lacatus. :))))

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :))
      Acum nu trebuie sa copiezi. Stiu ca e greu de digerat faptul ca ati fost platiti sa cantati in astea doua meciuri dar gaseste si tu ceva nou, placa asta e deja folosita.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Probabil
      Stii si unde, cand si ce suma a primit fiecare lol.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Nu aveti valoare nici anul asta
    Ati vrut cu noi, va dam cu terenul in cap. Nu ati vrut cu Craiova si uite Muresul cum are 2-0. Bravo!!!

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe faranume:

      TDM
      hai sa nu le cantam prohodul inainte de vreme

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Cearta
    Pt un meci intre echipe din provincie e atata cearta incat peluza sud e cea mai civilizata

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Sibienilor
    Acuma cativa ani , veneati la Cluj Napoca 50 de insi dintre care, 10 aveati tricouri si fulare cu steaua, 10 cu dinamo, 20 cu rapid, 10 cu craiova s.a.m.d , ati uitat? Cine seamana razboi , culege furtuna ! As rugan pe suporterii lui "U" sa nu le mai raspunda sibienilor, noi trebuie sa vorbim pe teren unde doare cel mai tare, ca in tribune ne descurcam cumva. Si daca vreti sa stiti , nici macar 5 % nu au fost in sala in galerie care merg la fotbal, daca vin macar un sfert din peluza de la fotbal n nu va mai auziti niciodata. Ati ajuns sa criticati o galerie care e in top 5 in tara si care domina orice sala sau stadion daca este cazul !

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Ma rog
    Observ ce tari in clanta si bazati pe istoria lor de un secol sunt "universitarii" astia civilizati, dar eu retin U Mobitelco 2006 si nu U Cluj care e prin Liga 1, sau nu? Si inca cu cat tupeu ne trimit la sapa prin Bins sau la capsuni prin Sibiu, uita ca mai au 2 meciuri acolo si daca bat 2 la Oradea. Frumos, dar noi va asteptam cu bratele deschise :)

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121:

      cj
      Tu de ce te bagi ca musca in rahat?

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    tdm....
    ...una-i una,alta-i alta:daca nu esti in stare sa faci deosebirea intre scandarile galeriei vs.flegme,sticle,pumni;intre fotbal vs.baschet.....stai acasa!!!

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss :

    Despre adevar si despre frustrare.
    Numeni nu v-a provocat cu nimic in astea doua zile si cu toate acestea, nu ati contenit cu provocarile. Ati fost mari suporteri cand lumea iesea din sala. Peste tot pe unde mergeti, faceti numai nemernicii din astea,iar cand e sa suportati consecintele, treceti la tastaturi si ociti precum vadanele neostiote de pofte. Adevarul e ca va doare. Va doare ca stam bine financiar, ca ne permitem jucatori adevarati, ca avem o organizare profesionista, in timp ce voi, mancati precum milogii resturile pe care vi le arunca sinistrul ala de Carabulea. Voi nu aveti voie sa vorbiti despre "U" sunteti prea mici si neinsemnati pentru atata istorie si glorie sportive.Voi ocupati-va in continuare cu transhumanta, cu lanaritul si cu branzica si lasati sportul in seama alora care pot, stiu si fac.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Dada
      Cluj, miticii ardealului sau "Ingamfarea fara limite" :)

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss:

      ...despre orasul tau
      Iote cine vorbeste! Reprezentantul orasului manlelistilor! :))) A orasului cu mai multe carciumi de manele pe metrul patrat, decat in Jilava, Glina si Chitila! :))) A orasului in care inca se vorbeste romana arhaica...a orasului care fabrica cele mai multe diplome universitare, dupa Bucuresti...Sorbonel a vorovit! :)

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe faranume:

      @adrian.or
      ce te bagi ca musca-n lapte? Rivalitates dintre U si CSU are mai multa istorie decat are Oradea club de baschet.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Dada
      Va asteptam cu drag la Oradea, sa va aratam baschet si oras civilizat si frumos, fara aere si vedetisme de buricul targului, vezi tu "capitala europeana".

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Va mai asteptam.
    Ati venit. Ati incercat sa jigniti. V-am batut. Ati plecat. Asta e rezumatul de saptamana asta.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1919 :

    BASCHET
    http://www.u-bt.ro/istorie
    Pentru cei care indoiesc isoria baschetbalistica a lui U pot accesa linkul de mai sus.
    Nu stiu de ce frustrarea e asa ridicata:la baschet sincer nu cred ca e ceva de discutat: sibiu a condus 4 minute din 80...nici macar nu inteleg ce e cu aberatiile acestea (ca sibiul a fost aproape de victorie).Meciul din campionat a fost o momeala pe care voi ati muscat-o drept urmare vedeti ca v-am dominat la toate capitolele.Mai este un meci unde speram sa avem adversar pt. ca si noua ne place baschetul si nu vrem sa intram in sf. 4 cu peste 10 pct. avantaj.
    Despre suporteri si atmosfera nu e nimic de comentat.....si ar fi spre binele sibienilor sa fie mai modesti ca sa nu fie vreo mobilizare incognito sa sa mergem la sibiu mai multi decat pot ei sa cazeze in imensa sala Transilvania.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    ossiryss..ioooy
    Nu am spus niciodata ca nu sunteti mai bogati,mai frumosi,ca avem o organizare (?) mai buna,ca aveti jucatori mai adevarati(???) ca voi,ca suntem un oras mai mare,ca etc....dar asa cum suntem,inca nu am ajuns sa platim pe nimeni sa vina la sala,ne aparam saracia cum putem, ne incurajam echipa meci de meci(indiferent de scor si loc in clasament)si cu mici exceptii, pe unde am fost am lasat loc de "la revedere"....ati uitat asa repede Oradea????....
    Imi pare rau,....rectific,nu imi pare rau-am ajuns sa-i dau dreptate lu' GULLY!!!

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss:

      danb61....beeee!
      Nu inteleg...care e problema voastra cu biletele gratis?...Problema voastra e ca nu v-ati auzit doar voi in sala?...Eu unul n-am primit, desi, am fost, sunt si voi fi in galerie, dar nu vreau sa spun ca poate altii n-au primit. Pur si simplu, nu e problema voastra. Cat despre lasat loc de "buna ziua", eu zic sa lasi capul in pamant si sa-ti amintesti de Targu Mures.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @danb61
      La Medias ati lasat loc de Buna Ziua ?

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      ..
      am spus cu mici exceptii.....cititul e sport greu....

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @danb61
      Vad ca continuati sa jigniti si daca te injura cineva sari ca si o curva virgina.
      Ai facut si tu o facultate si esti cel mai destept.
      Hai siktir

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @danb61
      Cand i-ati spalat cu suc pe ploiesteni in Final Four, a fost OK? Si asta intra la mici exceptii?

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Intrebare pentru toti care ati fost la meciuri.
    De cate ori s-a scandat impotriva voastra? ZERO. Ne-am sustinut echipa. De cate ori ati scandat impotriva noastra? ZECI. Fara suparare, sunteti niste frustrati. Invidia va omoara.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    @csufans.ro
    In rest tot respectul fanilor clujeni? Du-te dracului de lingau cu toate proiectele tale de doi bani. V-ati ars omenia la Cluj.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Bravoo maestre
      Incet incet limbajul de pe stadion apare si aici :)

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    @csufans.ro
    Idee de proiect: faceti naibii un cinematograf in Sibiul ala ca e naspa sa tot veniti la Cluj la un film in weekend.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      tdm....
      ...."ba,tu nu ai cravata!"(daca intelegi......la nivelul tau ma indoiesc...)
      NE VEDEM(?)LA SIBIU!Hai ....pa!

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :))
      Preferam sa vedem o piesa de teatru, iti lasam tie placerea de a savura pelicula cu popcorn-ul in brate.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @JCN
      Voi la Sibiu mergeti toti la teatru si urmariti Discovery.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      si....
      ....cu asta am terminat:fara TARANII din galeria de fotbal,ramaneti niste spectatori tacuti de la filmele din cinematografele voastre!!!
      V-am demonstrat-o de N ori!(la voi acasa)
      PS.VA ASTEPTAM LA SIBIU!

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121:

      cj
      Noi mai si lucram nu ca si altii care au timp de deplasari cand vor muschii lor.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1919 :

    SIBIU!
    cu,comentariul acesta ma retrag ca deja o ardem in penibil si e pacat ca sunt si iubitori de baschet aici.

    Suprematia Sibiului este din alta lumea, ne inchinam voua suporterilor devotati care din resurse proprii ati facut atatea pentru cele doua culori(galben/abastru cu noante de verde). Vrem sa ne cerem scuze pentru gesturile noastre hooliganice de betivi drogati tarani care au fost un raspuns la cantecele voastre superbe de incurajare a echipei CSU si care au izbucnit din senin fara macar sa fi cantat ceva la adresa noastra.totodata ne declaram mai slabi baschetbalistic vorbind si recunoastem ca doar ajutorul arbitrilor si probabil parchetul au contribuit la aceste 2 victorii norocoase.Probabil in umratoarul meci se va intoarce norocul si veti obtine victoria probabil la o diferenta zdrobitoare...

    Multumim pe aceasta cale si orasului Sibiu care ne-a pus pe harta , atunci cand jumate din populatie si-au facut flotant pe Cluj si au migrat sub feleac pt. primind adapost loc de munca, sau banci in scolile clujene.

    Ne vedem la Sibiu unde probabil vom avea de luat notite la capitoul ASA DA dpdv al atmosferei civilizatiei si nu in ultimul rand la baschet.


    VA MULTUMESC

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    Gutoaia
    Am si eu o intrebare poate ma lamureste cinev . Pt ce ia Gutoaia 5000€?

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1919:

      good question
      nu stiam ca ia 5 bulioane dar cert e ca daca nu isi da drumul la joc sau ma rog sa faca ceva , ar cam trebui sa zboare.
      Sibiul ar fi o destinatie buna...

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel:

      Gutoaia
      ... ia 5 miare (n-am stiu pana acum) pentru ca are buletin :( Pentru ca astea-s regulile in baschetul nostru. Si pentru ca a fost candva o mare speranta; pentru binele lui, sper sa-i revina talentul din vremurile alea

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu :

    Mentiune
    ”Multumim pe aceasta cale si orasului Sibiu care ne-a pus pe harta , atunci cand jumate din populatie si-au facut flotant pe Cluj si au migrat sub feleac pt. primind adapost loc de munca, sau banci in scolile clujene.”
    Fiind una din acei ”flotanti de Cluj” tin sa te anunt ca pentru ONOAREA de a locui in minunatl oras platesc chiriile NEJUSTIFICATE de aici, muncesc full time, ore lungi si multe ca sa imi aduc contributia CINSTITA la dezvoltarea Clujlui la care tocmai acesti ”saraci” flotanti contribuie si merg si la facultate ca sa ma specializez in continuare si sa contribui in continuare si mai mult. Adapost nu mi-a dat nimeni si nu as cere niciunde, nimanui.
    Am fost injurata nejustificat, nefiind in galerie, doar pentru ca purtam cu MANDRIE insemnele clubului si orasului ce-l iubesc. Va rog, daca sunteti asa drepti, nu divagati de la subiect si povestiti BASCHET, nu despre branzeturi si alte delici a la Sibiu.
    Numai bine!

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1919:

      sibiu>cluj
      tocmai de asta de iubim andra sibiu...ca ai ales clujul si nu orasul pe care tu il iubesti si ii porti insemnele cu atata mandrie.....
      Si sa sti ca esti libera in orice moment sa alegi alt loc pe mapamond unde taxele sunt justificate si sa lucrezi cat doresti(avantajele democratiei).


      ps. nu te-a facut nimeni saraca :*

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      ...
      1. Faptul ca lucrez mult nu inseamna ca lucrez obligat/fara pasiune pt ceea ce fac.
      2. Faptul ca am ales sa lucuiesc o perioada in alt oras nu insemna ca ma dezic de iubirea si mandria pe care o am fata de Sibiu, inseamna doar ca momentan Clujul e mai dezvoltat pe sectorul in care eu sunt specializata.
      3. Imi cunosc drepturile si libertatile si unul din ele imi garanteaza dreptul sa fiu tratata cu respect si nediscriminatoriu oriunde sunt, in tara sau in lume si libertatea de mobilitate in teritoriu.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Discriminare
      Daca tot ai stat langa galerie, banuiesc ca nu i-ai auzit pe colegii tai cand scoteau sunete de maimuta la aruncarile libere ale lui Dykes in sfertul 4.
      Recomandare: pe viitor, o alta regula cand insotesti o galerie a oaspetilor, STAI CU EI.
      Nu va mai plangeti atata de mila ca nu sunteti usa de biserica.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca teooo:

      Andra Sibiu
      Imi pare rau pentru ce ti-a fost dat sa auzi dar se cam intampla peste tot daca nu stai cu galeria. Acum 2 ani am fost cu niste prieteni sibieni la un meci SB-CJ la voi acasa si am vrut sa stam impreuna, deci ne-am asezat la gramada cu toata lumea. Nici nu vreau sa imi aduc aminte cata carne si amenintari cu bataia ne-am auzit atat eu cat si prietenul meu in momentul in care am deschis gura sa discutam meciul cu prietenii nostri( subliniez discutam intre noi, nu aveam treaba cu altii). In final ne-am mutat in sectorul galeriei, a fost singura cale sa fim lasati in pace. Nu stiu daca e normal sau nu, in timpul meciurilor tensiunea e mare, dar se intampla peste tot.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • viking33:

      :)
      ma intereseaza putin spre deloc ce faci tu in Cluj. Ideea e alta ca te vad revoltata din cauza asta. Cand mergi in deplasari incearca sa nu atragi atentia ca esti suporter oaspete, sau stai in zona galeriei tale. Oricand poti sa gasesti un idiot (si e valabil oriunde: Sibiu, Cluj, etc) care sa se simta afectat ca esti suporter al celeilate echipe sau sa o ia ca pe o provocare.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      Final
      Pe domnul cu care conversam il intereseaza ce fac in Cluj, eu si altii ca mine. Si ca raspuns, nu am stat cu galeria din motive obiective.
      In concluzie, sunt perfect contienta ca oriunde se intampla asa, da stiu ca nicio galerie nu e perfecta si regret acum ca m-am angrenat in discutii care nu au legatura cu baschetul pe care toti il iubim, si inafara de cateva exceptii (care exista peste tot), il si respectam. Si pe el si pe echipele care il joaca.
      On topic, echipa Clujului ne este superioara calitativ, cantitativ si financiar. Clujenii nu a jucat cel mai bun baschet al lor ieri si tocmai de asta noi am pierdut meritat, pt ca nu am putut sa profitam de momentul mai slab. Cel mai bun o sa castige in final si o sa se dovedeasca faptul ca ura si jignirile si furia au fost de prisos, nu fac cinste nimanui, si doar au umbrit un iubit derby al ardealului care putea in schimb sa ne bucure pe toti.
      Succes si fairplay ambelor tabere!
      HAI CSU!

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Sibieni...
    Mai incet cu educatia! Amintiti-va de "spectacolul" de la Mures si de scaunul incasat de Paul Chetreanu in sfertul de finala din 2014 meciul 5 https://youtu.be/xwDICDzaNZc?t=1h28m20s !!! Apropo de titlul luat de voi...CSU FOREST?cine-s aia?Stie Carabulea...Nu va osteniti sa raspundeti ca intru rar pe aici.Si nu uitati ieri au fost 2 baschetbalisti pe parchet la voi Igor si Boris...ATAT !

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      ...ba..
      ....tu nu ai cravata!!!!....chiar nu intelegeti?????
      ....cand veniti la SIBIU va desenez....!
      PS.U=ASESOFT!

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Palmares
    Cei ce nu stiu ii invit sa verifice site-ul http://www.u-bt.ro/palmares pt ca pe site a apare o istorie a baschetului clujian

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Echipa
    Anul trecut ubt era sa piarda stema deoarece clubul nu o detine ci este in calitate de uzufructuar
    In 2013 s-a reînfiintat(accentuez acest cuvant) sectia de baschet a lui CS U cluj napoca,club multisportiv care a obtinut la sectia de baschet 3 campionate pe vremea cand activa in prima divizie in anii 90

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Re
      Nu mai bine iti vezi de echipa ta csm sau dinamo oradea sau crisul sau cum dracu se numeste? Sau esti si tu pe aici ca ati muscat-o in finala cupei la voi acasa?

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      U
      Imi place si ubt,desi bunicul meu a jucat la stiinta cluj cu horia demian.
      Desi pot spune imi placeau destul de tare pana la meciul cu gussing knights cand m-au dezamagit profund, si acum mi se par ok, dar vreau sa zic ca nu trebuie sa ii luam pe ubt si cs u ca aceiasi echipa

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Enough is enough
    Gata mai baieti, ne-am balacarit destul. Din pacate nivelul ironiilot nu poate ramane la un nivel ridicat (in nici o tabara) asa ca e mai bine sa incetam si noi si ei. Da am cantat si vom canta mereu CSU intotdeauna peste U. Nu e nevoie sa mai explic de ce, asta o cantam de ani buni , din punct de vedere sportiv au fost mai mereu peste noi in ultima vreme, din punct de vedere al celor din tribune in ultimii ani au lipsit dar mereu cu ei au fost cele mai pasionante confruntari.
    Chestiile astea cu U=noul asesoft sunt niste idiotenii mai mari decat cei ce le debiteaza. Hai sa pastram duelul nostru din tribune ca e destul de palpitant, si acolo sa mai rarim si noi si ei injuraturile (cantecele chiar daca mai deranjeaza le putem pastra in limita bunului simt).
    Nivelul campionatului a crescut enorm in ultimul timp dar proportional cu acesta nivelul arbitrajului a scazut dramatic.
    Umreaza doua meciuri la noi, o sa cantam, o sa huiduim (sper ca nu o sa sa si injuram) si vom vedea ce va fi. Cat despre suporterii celorlalte echipe, va rog vedeti-va de ograda voastra. Nu are nimeni nevoie sa interveniti cand nu e vorba despre voi.
    Da, nu imi place nici mie Dykes cand vine si se bucura in fata galeriei adverse si provoaca, da nu imi place Zigeranovic cand da coate fara numar sau sta sub panou si 10 secunde dar asta e treaba fluierasilor si astia sunt atat de slabi incat par un caz pierdut.
    Daca ne elimina U eu sper sa si castige capionatul. Pana la sfarsitul meciului 3 eu am incheiat discutiile aici. O seara buna

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    pt toata lumea
    am fost la cluj si luni si miercuri plin de speranta ca vom putea prinde o zi buna iar gazdele o zi proasta ca valoric nu se pune problema...cand am ajuns ne a intampinat un domn din partea organizatorilor civilizat care ne a indemnat ca si reprezentantul jandarmeriei la calm si sa ne incurajam doar echipa si sa nu raspundem la provocari.am pierdut primul meci dar la pauza un domn din tribuna oficiala de langa galeria noastra a incercat sa inflameze spiritele dar jandarmii l au calmat rapid(apropo domnul care ne a intampinat si luni si miercuri imi spunea mie si unui coleg ca in acea tribuna sunt doar vip uri..procurori judecatori reporteri...dintre reporteri l am zarit si pe domnul DAN de la NATURA SI AVENTURA miercuri pe care l salut....sa fi fost si acel suporter unul dintre vip uri?)iar in a doua repriza nu si a mai facut aparitia printre noi...la sfarsitul meciului din suparare din prea multa pasiune am strigat cate ceva fara sa folosim cuvinte jignitoare la adresa galeriei gazda...i am intrebat cat le a dat cristescu sa vina la meci si unde au fost pana atunci in restul campionatului.
    la meciul de miercuri acelasi domn care ne a intampinat luni ne a asteptat si de aceasta data...si de aceasta data noi aveam sperante mari dar s a dovedit inca o data ca nu de ajuns sa ti doresti ci trebuie sa si poti...iar cand executa dykes liberele faceam exact cum faceau si suporterii gazdelor cand executa calota liberele si daca noi faceam ca maimutele si gazele faceau la fel...la final intradevar iarasi suparati iarasi dezamagiti am intrecut un pic masura dar in limitele bunului simtfara trivialitati...in timp ce plecau suporterii gazda unul dintre acestia care era din tribuna vip a folosit niste cuvinte care nu erau potrivite si de aceea liderul galeriei si altii care erau mai in fata au reactionat cum au reactionat..iar cel care spunea mai sus de un personaj grobian chiar exagereaza...dupa meci am fost asteptati in parcare de galeria u care a inceput sa reactioneze la scandarile noastre si un suporter oaspete a primit o sticla de sticla in cap dar nu a patit nimic.alti suporteri de ai nostrii nu au fost asa norocosi luand cativa pumni..nu e important daca a vorbit cristescu cu galeria lui u si le a dat bani sau orice altceva sau daca a vorbit cuic dupa spusele altora...in fine ar trebui sa ne respectam mai mult reciproc..cine castiga duelel asta va castiga campionatul...hai CSU...

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe daca n-ar fi "U"... :

    cat a dat cristescu?
    Domnilor sibieni, va-ntreb ca pe niste cunoscatori....asa arata o galerie cumparata? Adevaratul motiv al prezentei galeriei lui "U" la cele 2 meciuri, probabil o sa-l aflati urmarind evenimentele legate de "U", in urmatoarele aprox. 2 luni si jumatate. Sper ca dupa ce-o sa va dati seama, o sa va cereti si scuze. O seara buna!

    cu 8 ani în urmă (23.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Theo :

    Meci
    Citesc aici comentarii insirate de-a lungul celor cinci zile ce au trecut de la meci si imi permit câteva opinii.Este doi zero pentru U, restul sunt povesti(Sibiul a jucat in patru, nu a avut noroc, a jucat mai bine al doilea meci.etc)rezultatul primează.Aportul publicului este foarte important sigur te duce spre victorie, dar sa vii sa spui ca v-am dominat si va dominam de ani buni la prestația galeriei este jenant.Poate exista vreun festival anual al galeriilor unde se poate evalua asta, pana una alta rezultatele sportive directe spun cine este peste CSU sau...sub U!Singurul lucru pozitiv menționat aici de sibieni este ca spera la un doi egal.Bravo!In rest prea puțin despre baschet, curios nimic despre arbitraj, niște fofleci care fluiera numai compensatoriu(Grigoraș "imperial" si obraznic cu ambele tabere miercuri)"dacat" ura si bete prin gard.

    cu 8 ani în urmă (23.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!