Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

UCAM Murcia continuă sezonul slab în Liga ACB

Eduard Popa

Eduard Popa
11.02.2019

emi cate ucam murcia

Chiar dacă are un sezon european fabulos în Basketball Champions League, UCAM Murcia nu reușește să se regăsească în Liga ACB.

Echipa lui Emi Cățe a suferit o nouă înfrângere în Liga ACB, de data aceasta pe terenul celor de la Cafes Candelas Breogan, scor 77-73, după un meci pe muchie de cuțit, decis pe final de partidă. Cu un minut și jumătate scorul era egal 68-68, dar gazdele au fost mai inspirate pe final de meci și au obținut în cele din urmă victoria. 

Vezi aici rezumatul video al partidei:

 

Emi Cățe a început partida ca titular și a jucat 17:47 de minute, timp în care a strâns însă numai 2 puncte și o recuperare, cu 0/1 din acțiune și 2/4 de la libere. În actualul sezon, Cățe are medii mult 5,4 puncte și 3,2 recuperări în 14 minute, cu o medie la eficiență de +7,1 unități.

A fost a noua înfrângere consecutivă pentru UCAM Murcia, care nu reușește să găsească drumul spre victorie în campionat, în ciuda schimbării de antrenor efectuată recent. Trupa iberică este pe penultimul loc în Liga ACB, cu 5 victorii și 15 înfrângeri.

Cafés Candelas Breogán - UCAM Murcia (77-73) RESUMEN // Jornada 20 Liga Endesa from ACB on Vimeo.

În competițiile europene echipa merge mult mai bine. UCAM Murcia a fost cea mai bună echipă în faza grupelor principale BCL și s-a calificat en-fanfare în optimi, acolo unde echipa lui Cățe va întâlni Antwerp Giants, formația fostului jucător al CSM Steaua, David Dudzinski.

*foto: basketball.championsleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!