Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ultima achiziţie a Farului măsoară 2.25m!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.01.2013

Foto: msy.gov.ge

BC Farul Constanţa şi-a completat lotul cu Ivo Hoger, sportiv deţinător al unui bogat CV. În ultima zi a perioadei de transferuri, gruparea de la malul Mării Negre a semnat un contract valabil până la finele sezonului pivotul în vârstă de 30 de ani. Născut pe 17 septembrie, sportivul de origine cehă posedă o statură impresionantă: 2.25m, devenind cel mai înalt jucător al Ligii Naţionale de Baschet masculin, devansându-l pe Ionuţ Drăguşin care este mai "mic" cu 4 cm.

Hoger soseşte din Georgia, mai exact de la vicecampioana Olimpi Tbilisi, formaţie aflată actualmente pe locul 3 în ierarhia generală. Cehul a evoluat 8 partide pentru gruparea din Tbilisi având medii de 5 puncte(70% la aruncările de două puncte, 66% la libere), 2.5 recuperări în aproximativ 9 minute petrecute pe parchet. Ultimul joc pentru jucătorul ceh s-a consemnat pe 22 decembrie.

De notat faptul că sezonul trecut Ivo Hoger a făcut echipă sub panouri cu Ivan Todorovic, fostul jucător al "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca, având medii mai bune decât pivotul mutenegrean: 11.1 puncte, 7.5 recuperări, în aproximativ 18 minute petrecute pe teren în cele 28 de jocuri susţinute.

De-a lungul carierei Ivo Hoger a mai trecut pe la Union Olimpija Ljublijana, Triglav Kranj(ambele Slovenia), Kapfenberg Bulls, St. Polten(ambele Austria), BC Sparta Praha(Cehia), CSKA Sofia(Bulgaria), Svendborg Rabbits(Danemarca), AEL Limassol(Cipru), Fukuoka(Japonia) şi Olimpi Tbilisi(Georgia).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!