Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ultimatum oferit de Consiliul Director al Federației Române de Baschet

Eduard Popa

Eduard Popa
22.05.2019

Ultimatum oferit de Consiliul Director al Federației Române de Baschet

frbaschet decizii ultimatum

Consiliul Director al Federației Române de Baschet, reunit astăzi, 22 mai, a decis să acorde un ultimatum către trei echipe din Liga Națională.

Astfel, dacă cele trei formații nu își vor plăti datoriile către jucători și antrenori până pe 15 iunie, nu vor putea lua startul în sezonul 2019/2020.

Este vorba despre SCM Timișoara și Phoenix Galați în competiția masculină și CSM Târgoviște în competiția feminină.

Revenim cu detalii

Citește și: TotalBaschet lansează manifestul #BaschetNuLitigii

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    Echipe
    La anul vor avea alt nume. Simplu

    cu 4 ani în urmă (22.05.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Halo, deșteptarea!
    Treziți-vă odată adormitilor și tăiați în carne vie! E limpede pt toată lumea ca aceiași smecherasi se învârt în conducerea cluburilor cu probleme, persoane fizice sau juridice, și nu luați nicio măsură. La un club declarat în faliment cineva trebuie sa răspundă, iar pt asta as interzice acelor persoane, care s-au aflat în conducerea cluburilor respective, sa mai facă parte din consiliul de administrație pana nu se achita la zi toate datoriile. Federație de 2 bani

    cu 4 ani în urmă (22.05.2019) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss :

    FRB
    Nu-mi fac iluzii ca ma va citi aici vreun grangure de la onoratul organ federal, însă vreau sa rămână scris : sa va fie rușine pana la sfârșitul zilelor voastre ca, prin incompetență, nerușinare și corupție, ați permis ca obrazul acestei tari sa fie inca odată mânjit! Cu oameni ca voi la butoane, niciodată acest sport nu va progresa cu adevărat în România! Am crezut ca balcanismele din arbitraj, pregătirea și licențierea antrenorilor și listele "servite" de la loturile naționalele juniori, sunt maximum de nemernicie de care sunteți capabili, dar mi-ați depășit din nou așteptările! Nu-mi dau seama exact, DNA-ul sau DIICOT-ul ar trebui sa va pună întrebări, dar sper ca măcar una dintre ele sa va intrebe una-alta.

    cu 4 ani în urmă (23.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!