Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oficial. Vaidas Kariniauskas revine în România și va juca pentru Rapid

Oficial. Vaidas Kariniauskas revine în România și va juca pentru Rapid

Vaidas Kariniauskas se întoarce în România la patru ani de la ultimul meci jucat în Liga Națională, acesta devenind noul fundaș al celor de la Rapid București, conform unor surse apropiate site-ului nostru. Oficialii giuleștenilor nu au confirmat încă informația.

Update

CS Rapid București a anunțat pe cale oficială transferul lui Vaidas Kariniauskas la gruparea din Giulești.

Știrea inițială

Lituanianul în vârstă de 29 de ani a început sezonul 2022/2023 la Brose Bamberg, alături de nemți jucând și în FIBA Europe Cup, unde a avut medii de 8.8 puncte, 3.3 pase decisive și 2 recuperări în patru apariții.

Kariniauskas a prins șase meciuri în Bundesliga, unde a adunat 8.7 puncte, 4.0 pase decisive, 2.2 recuperări și 1.2 intercepții pe meci, recordul personal avându-l în fața celor de la Alba Berlin, când a marcat 15 puncte.

Fundașul lituanian o să fie la al treilea club din România, anterior evoluând pentru U-BT Cluj și CSM Oradea, cu fiecare câștigând un campionat. După plecarea din Liga Națională în 2018, Kariniauskas a evoluat pentru Lietkabelis, Kymis, Igokea, BC Nevezis, Juventus Utena și Rytas Vilnius.

Noua echipă a fundașului se confruntă cu probleme medicale, Darius Odom Johnson având mai multe meciuri în care a lipsit în acest sezon, iar Marcu Badiu și Mladen Jeremic s-au accidentat în ultimele partide.

Rapid are 6-2 bilanț în Conferința A, eșecurile fiind suferite pe teren propriu.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!