Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vărul lui Ousmane Barro a semnat cu BC CSU Sibiu

Vărul lui Ousmane Barro a semnat cu BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu a anunțat transferul lui Mouhamed Barro, jucător care sosește de la Melilla CB. Baschetbalistul se află la prima experiență în România și doar la a 2-a în afara Spaniei.

În vârstă de 27 de ani, Mouhamed Barro are 2.05 metri și este un jucător care poate acoperi posturile 4-5. El s-a născut în Senegal și este vărul lui Ousmane Barro, pivotul care în ultimele două sezoane a jucat pentru CSO Voluntari și în total are 10 sezoane la activ în LNBM.

În stagiunea precedentă, Barro a jucat 32 de meciuri în eșalonul secund al Spaniei cu medii de 6.3 puncte și 4.6 recuperări în 17.2 minute petrecute pe parchet. El a încheiat cu procentaje de 61.1% de la 2 puncte și 54.3% de la linia de fault.

Mouhamed Barro și-a început cariera profesionistă la Gran Canaria, pentru care a debutat atât în Liga ACB, cât și în EuroCup. De-a lungul carierei sale, Barro a mai jucat pentru Oviedo CB, Gipuzkoa, Lille Metropole Basket și CB Coruna.

Barro este al doilea străin transferat de BC CSU Sibiu, după Roberts Blumbergs, care vine tot din LEB Oro. Mirel Dragoste, Aurelian Gavriloaia, Sebastian Ionescu și Baris Cagan Ozkan sunt jucătorii autohtoni acontați de sibieni.

13 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    !
    Nu pare a fi ceva wow dar abea astept sa l vad
    Procentaje slabe parerea mea dar nu vreau sa judec. Sigur stie Miguel pentru ce la adus
    Despre Dinamo,Oradea nimic ca straini? Sunt singurele care nu anunta nimic. S au terminat banii la Sere?

    cu 1 an în urmă (06.07.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    viziunea
    m-am abtinut la a face vreo remarca la primul transfer dar acum cred ca tuturor ni se confirma faptul ca vom avea o echipa construita pe eterne tinere sperante din esalonul 2 spaniol. Posibil o afacere profitabila din perspectiva bang for buck dar in conditiile competitivitatii/nivelului LNBM (ce-am ajuns) o sa fim sitting ducks. Duse-s vremurile cu filiera americano si aschii de NBA in care macar aveam parte de emotii si putin spectacol.
    Nu exclud o figura frumoasa, pentru ca HAM a schimbat complet stilul de joc si au fost si directii bune. Poate cu un lot construit de la zero dupa viziunea lui vom misca ceva, dar sunt circumspect deocamdata.

    cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      .
      Eu ma gandesc ca MAH cunoaste foarte bine campionatul spaniol si jucatorii de acolo si probabil are si surse de incredere. La fel ca si Ozkan, mi se par niste cifre destul de slabute pentru liga 2 din Spania, respectiv Turcia.
      Nu ma astept la un lot superior valoric fata de cel de anul trecut, insa macar sa avem un joc frumos de echipa.

      cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Una caldă alta rece...
    O soluție de buget, un backup de 5 din Leb Oro... Modest... Se pare că ne îndreptăm spre o soluție cu 6 străini; aș fi preferat să începem doar cu 5, dar cu mai multă calitate.
    Nfine, e clar că MAH vede cu totul altfel.
    Să vedem ce urmează...

    cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    • Ricardo:

      Gyke
      Sa inteleg ca Barro este un backup la poziția 5 si nu pivotul titular?!?!?! Daca este asa cred ca varianta aducerii lui este acceptabilă. Dacă este titular atunci cred ca o sa aveti probleme !

      cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    • Csm.O:

      @Gyke
      Cred că majoritatea echipelor vor miza pe 6 străini, încă de la începutul campionatului. Sibiul nu pare a avea buget asemănător echipelor din top, dar cu o atmosferă bună și o sala plină la fiecare meci, se poate construi ceva frumos. Că pivot interesant transferul lui Agafonov la Târgu Jiu, chiar daca are 36 de ani, îl vedeam ca o soluție pentru formații mai puternice.

      cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Ricardo
      Așa am crezut inițial, că va fi back-up la poziția 5 dar după ultimele informații, se pare că va fi main center, așa că sunt destul de dezumflat momentan. Următorul om mare ce va fi semnat ne va lămuri toate întrebările astea.

      cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    • Ricardo:

      Gyke
      Sincer nu imi pare prea valoros... Din ce vad si mai aud echipele din seria voastră se misca binisor. Va va fi foarte greu anul acesta! Păcat ca Sibiul nu vrea sau nu poate sa aiba o echipă de top!

      cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    • Ricardo:

      Gyke
      Alte informatii calde din piața in legatura cu Oradea si Pitesti mai ai? Multumesc !

      cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Csm.O
      Nu știu ce să zic vis-à-vis de chestiunea 5 vs 6. Cu regula actuală, ai max 140 de minute pe meci pentru jucătorii străini; asta înseamnă puțin peste 23 de min. de om dacă ai 6 străini. La 5 cred că se împart încă suficient de bine, pentru că nu depășești 28 de minute în medie.
      Acum depinde de buget și obiective. O echipă precum Sibiul, cu cele 2 la un nivel modest sezonul viitor, cred că și-ar putea permite o strategie alternativă cu 5 străini la început, și o adiție în iarnă dacă va fi nevoie. Dar rămâne de văzut dacă mai gândește cineva așa...

      cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      5 vs 6
      eu tind sa sustin varianta de 6 pentru ca avem un lot firav la romani si orice accidentare, asa cum s-a intamplat anul trecut e piatra de moara pentru restul campionatului.

      cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @undercut
      Îți înțeleg argumentele și logica, și este foarte posibil să ai dreptate. Eu mi-am filtrat raționamentul prin sita bugetului și a obiectivelor, de-aia mi-aș asuma riscul de a porni la drum cu 5 străini.
      Vedem în curând...

      cu 1 an în urmă (06.07.2022)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Erick Neal
    Oradea tocmai l-a semnat pe Erick Neal - peste ceea ce ne asteptam.

    cu 1 an în urmă (07.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!