Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Davis este noul jucător al lui CSA Steaua București. Video

Will Davis este noul jucător al lui CSA Steaua București. Video

Marți, 24 septembrie, clubul CSA Steaua București a anunțat achiziția unui jucător de 26 de ani, ce vine de la Long Island Nets. Este vorba de Will Davis, un pivot american cu o înălțime de 2m03 și o masă de 100 de kilograme.

Davis s-a născut în Sacramento, California și a urmat cursurile liceului din oraș. După patru ani, sportivul a decis să mai facă un an de liceu, de această dată în New Hampton, New Hampshire. Acolo, Davis s-a făcut remarcat în fața celor de la Irvine, echipa de baschet a Universității California.

În perioada 2011-2015, noul baschetbalist al Stelei a evoluat în 133 de partide pentru UC Irvine, având medii de 10.4 puncte, 6.4 recuperări și 1.5 capace. În 2013, Will Davis a fost numit cel mai bun apărător al conferinței Big West și, doi ani mai târziu, a fost inclus în prima echipă a conferinței.

Totuși, americanul nu și-a continuat cariera în Statele Unite, ci a trecut Oceanul, semnând cu Kolossos Rodou. În 28 de meciuri, Will Davis a strâns următoarele cifre: 7.0 puncte și 4.0 recuperări. După sezonul petrecut în Grecia, acesta a revenit în State, la Reno Bighorns (actuala Stockton Kings), echipa de G-League a lui Sacramento Kings.

Apoi, Will Davis a mai trecut pe la Windy City Bulls, AEK Larnaca și Al Wasl. Stagiunea precedentă l-a găsit pe american la Long Island Nets, echipă la care a înregistrat medii de 4.6 puncte și 2.9 recuperări.

Conform anunțului făcut de clubul din Capitală, transferul lui Will Davis a fost ultimul din această campanie. Așadar, iată care este lotul lui Cătălin Burlacu pentru sezonul 2019-2020: Radosav Spajosevic, Keith Clanton, Ronnie Harrell, Strahinja Jovanovic, Will Davis, Karlo Vragovic, Andrei Mandache, Radu Vîrnă, Robin Mandisodza, Alex Hărănguș, Daniel Mâinea și Mihai Gavrilă.

*foto: ucirvinesports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!