Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zwolle a fost eliminată din playoff-ul campionatului Olandei

Zwolle a fost eliminată din playoff-ul campionatului Olandei

Landstede Hammers Zwolle a părăsit playoff-ul campionatului Olandei după un eșec categoric duminică, 7 mai, pe teren propriu în meciul decisiv din seria cu Aris Leeuwarden. Echipa lui Dragoș Diculescu a cedat cu 82 la 101.

Leeuwarden s-a aflat în avantaj pe toată durata partidei și sfertul inaugural s-a terminat cu 22-32, pentru ca în al doilea parțial să se refacă diferența maximă de 11 puncte din primele 20 de minute, de unde Zwolle a reușit cu greu să recupereze și s-a intrat la vestiare cu 44 la 53.

Ecartul dintre echipe a continuat să crească în debutul reprizei secunde și cu trei minute rămase din acest parțial s-a ajuns la 20 de puncte în favoarea lui Aris, iar apoi în perioada decisivă s-a intrat cu 63-75. Landstede Hammers a avut un început extrem de modest în sfertul patru și Aris Leeuwarden s-a putut desprinde la 65-90, pentru ca la final partida să se termine cu 82 la 101.

Zwolle este eliminată astfel din playoff-ul campionatului Olandei și va continua să joace în postsezonul din BNXT League.

Dragoș Diculescu a prins 15 minute din postura de rezervă în acest meci și a terminat cu 6 puncte, 5 recuperări, respectiv o pasă decisivă. În perioada petrecută pe parchet, românul a adunat 3 greșeli personale și un index de 7 unități la eficiență. Dragoș a avut 2/6 din acțiune în acest joc și 1/2 la linia de fault.

Felix Terins (16 puncte, 6 pase decisive) și Duje Dukan (15 puncte, 3 recuperări) au fost liderii lui Zwolle. Kristinn Palsson a ieșit în evidență în acest duel cu 30 de puncte (8/9 din spatele arcului de cerc), 6 recuperări, 3 intercepții și 2 pase decisive pentru Aris.

Următoarele partide pentru Landstede Hammers vor avea loc pe 12 și 14 mai, în seria cu Liege Basket.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!