Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zwolle, cu Dragoș Diculescu titular, a pierdut confruntarea cu Kangoeroes Mechelen

Zwolle, cu Dragoș Diculescu titular, a pierdut confruntarea cu Kangoeroes Mechelen

Landstede Hammers a rămas fără victorie în Elite Gold - BNXT League, după eșecul de pe terenul lui Kangoeroes Basket Mechelen, scor 92-84 sâmbătă seara (23.04). Echipa lui Dragoș Diculescu are un ultim meci de disputat în această fază a competiției.

Diculescu a marcat primul coș pentru Zwolle în duelul din Belgia (3-3), formația olandeză putând să se ducă în unele momente în față pe tabelă, ultima dată la 13-12. Mechelen a răspuns cu un run de 11-2 și la finalul sfertului de debut avea 29-22. Landstede Hammers a început mai bine sfertul doi și venea în față la 30-29, apoi a stat în unele momente la un punct în urma adversarilor, Mechelen conducând la pauză cu 46-41.

Belgienii au urcat la +13 la reluare, Diculescu răspunzând cu o triplă (54-44), diferența cea mai scăzută între combatante fiind de șase puncte în sfertul trei, gazdele intrând cu 69-61 în decisiv. Cu patru minute înainte de final, belgienii au reușit desprinderea la 85-75, în cele din urmă impunându-se cu 92-84.

Dragoș Diculescu a fost titular pentru Zwolle, evoluând 32 de minute, perioadă în care a strâns 9 puncte, 7 recuperări și o intercepție, comițând două greșeli personale. Românul a terminat cu 3/11 din acțiune, toate reușitele venind din spatele arcului de cerc (3/8).

Noah Dahlman a contribuit cu 20 de puncte, 7 recuperări și 7 pase decisive pentru Zwolle, iar Mattias Palinckx a avut 20 de puncte și 8 recuperări pentru Kangoeroes Mechelen.

Landstede Hammers are 0-9 record în Elite Gold - BNXT League, ultimul meci din această fază fiind cu Leuven Bears, pe teren propriu, pe 29 aprilie.

*foto: landstedehammers.nl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!