Stiri Juniori U20 Feminin

Dragoș Patraru: „M-a dezamăgit numărul mic de antrenori români veniți la camp”

Dragoș Patraru: „M-a dezamăgit numărul mic de antrenori români veniți la camp”

Dragoș Pătraru, cunoscutul jurnalist român, a fost prezent săptămână trecută la Sibiu la camp-ul oragnizat de IG Hoops și Real Betis Baloncesto. El l-a însoțit pe băiatul său, care a participat la antrenamentele conduse de antrenorii spanioli. Dragoș Pătraru s-a adresat tuturor copiilor prezenți la acest eveniment în cadrul unui workshop despre cum folosești tehnologia în avantajul tău, ca sportiv.

Despre săptămâna petrecută la Sibiu, Dragoș Pătraru a vorbit pe „Starea Nației” și în cadrul podcast-ului „Vocea Nației”. Acesta a subliniat și o parte negativă, care vizează antrenorii de baschet din țara noastră:

„M-a dezamăgit un singur lucru: numărul foarte mic de antrenori veniți să ”fure” meserie de la spanioli. Încă o dovadă că ai noștri știu ei mai bine cum se face, frate!”

Întreaga relatare a lui Dragoș Pătraru o găsiți mai jos:

 

„Săptămâna asta am fost, de luni până duminică, la Sibiu. Eu și Monica îi vom spune acestei perioade vacanța noastră din...

Posted by IG Hoops on Monday, August 3, 2020

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!