Stiri Juniori U20 Feminin

Fă reclamă firmei tale pe pagina echipei de baschet din oraș!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.11.2012

Noul format al site-ului nostru oferă companiilor locale posibilitatea promovării numelui și a produselor pe paginile echipei ce evoluează în orașul unde respetcivele companii își defășoară activitatea.

Am integrat în pagina echipei toate știrile despre aceasta publicate pe site de-a lungul sezonului. Alături de aceste articole, fanul poate găsi informații despre lotul de jucători, staff-ul tehnic și statisticile complete ale echipei lui favorite.

Astfel, respectiva pagină a devenit locul perfect în care fanii pot afla totul despre echipa lor preferată și în care companiile locale pot promova produsele unui public țintă bine definit.

Pentru aceasta oferim companiilor interesate un banner de 300x250 pixeli, cu link către site-ul sau pagina de facebook a acestora, poziționat în partea dreaptă a paginii, imediat sub caseta cu informații despre sala în care echipa își desfășoară activitatea!

Mai mult, fiecare avancronică a partidelor pe care echipa o va desfășura acasă va fi prezentată de firma dumneavoastră. Sub titlul articolului-avancronică va apărea scris textul ”X vă invită să urmăriți partida dintre....” iar acelați text va apărea și în share-ul de pe facebook al articolului.

După primele 8 etape ale sezonului regulat, clasamentul echipelor cu cele mai accesate pagini pe site este următorul:

CSM Oradea
Gaz Metan Mediaș
U Mobitelco Cluj Napoca
BC Mureș Tg. Mureș
BCM U Pitești
CSȘ Giurgiu
BC Timișoara
SCM Craiova
Energia Rovinari
CSU Atlassib Sibiu

Nu ezitați! Numele companiei dumneavoastră poate ajunge pe buzele tuturor iubitorilor de baschet din orașul în care vă desfășurați activitatea!

De asemenea aceasta poate deveni locul perfect pentru sponsorul unei echipe de Liga Națională, Ligă I sau juniori pentru a-și crește vizibilitatea.

Companiile sau echipele interesate de această ofertă ne pot contacta la adresa de email marketing[at]totalbaschet.ro.