Stiri Juniori U20 Masculin

Alin Faur, un nou joc pe plan internațional

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.12.2018

Alin Faur a fost prezent la un nou meci pe plan european. Arbitrul originar din Timișoara a oficiat la partida dintre Cipru și Austria din FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qualifiers, desfășurată astăzi, 2 decembrie, la Nicosia în Eleftheria Sports Arena.

Aleksandar Milojevic din Macedonia și Bernard Vassallo din Malta au mai făcut parte din brigada de arbitri alături de Alin Faur. Comisar al partidei a fost Stavri Bello din Albania.

Austria a reușit să câștige partida din Cipru și este lider autoritar în Grupa D a FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qualifiers. Scorul final al partidei a fost de 81-71, pe sferturi 20-21, 17-13-24-16 și 20-21.

Thomasz Klepeisz a fost cel mai bun marcator al Austriei cu 21 de puncte. Sylven Landsberg a contributi cu 20 de puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.

Nikolaos Stylianou a fost princpalul remarcat al gazdelor cu 19 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Austria este prima în Grupa D a FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qualifiers cu trei victorii din trei meciuri. Cipru este ultima cu două înfrângeri și are următorul meci programat tot pe teren propriu, pe 3 decembrie cu Marea Britanie.

Revenind la Alin Faur, aribtrul român este obișnuit în acest sezon cu meciurile internaționale, fiind delegat la mai multe partide din FIBA Europe Cup.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!