Stiri Juniori U20 Masculin

Marius Ciulin nu le-a mai purtat noroc maghiarilor de la Falco Szombathley

Marius Ciulin nu le-a mai purtat noroc maghiarilor de la Falco Szombathley

Marius Ciulin i-a arbitrat pentru a 2-a în acest sezon al Basketball Champions League pe maghiarii de la Falco Szombathely. De acestă dată arbitrul român nu le-a mai purtat noroc și aceștia au cedat pe terenul lui Universo Treviso cu scorul de 68-60, într-o partidă desfășurată ieri, 3 noiembrie.

Maghiarii au început meciul cu un parțial de 15-9 în primul sfert. Până la pauză însă, gazdele treceau în avantaj și aveau 5 lungimi în față, 32-27. Treviso a intrat în control total al partidei după reluarea jocului și a reușit să-și creeze un ecart din două cifre. La începutul actului decisiv, italienii au ajuns la un avantaj maxim de 17 puncte iar soarta partidei era jucată cu 7 minute înainte de final. Jucătorii lui Falco nu au putut decât să reducă din handicap până la fluierul final.

Tomas Dimsa a fost cel mai bun jucător al învingătorilor cu 19 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Giordano Bortolani a contribuit de pe bancă cu 10 puncte.

Gyorgy Goloman a totalizat 18 puncte și 7 recuperări pentru oaspeți iar Akos Keller a terminat în double-double, 11 puncte și 10 recuperări.

Marius Ciulin a fluierat pentru a 2-a oară în acest sezon un meci al lui Falco Szombathely în BCL. La precedentul cu românul la „centru”, maghiarii au reușit să se impună pe teren propriu în fața lui AEK Atena.

Falco este la prima înfrângere în acest sezon al Basketball Champions League. Treviso conduce Grupa D, din care mai fac parte VEF Riga și AEK Atena, cu un parcurs perfect în trei meciuri.

foto: fiba. basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!