Stiri Juniori U20 Masculin

Marius Ciulin, prezent la meciul Lenovo Tenerife – Prometey din Basketball Champions League

Marius Ciulin, prezent la meciul Lenovo Tenerife – Prometey din Basketball Champions League

Lenovo Tenerife și BC Prometey au oferit cel mai interesant duel al serii (10.11) în BCL, spaniolii impunându-se după un final echilibrat, cu 80-78.

Marius Ciulin s-a aflat în brigada de arbitri care a oficiat jocul, românul fiind delegat alături de slovenul Boris Krejic și turcul Mehmet Karabilecen. Ciulin a arbitrat pentru a doua oară în acest sezon gruparea din Spania.

Tenerife a condus aproape în întregime pe parcursul primei reprize, cu excepția primelor 5 minute ale disputei și la pauză scorul arăta 44-37 în favoarea ibericilor.

Prometey a revenit în sfertul trei și D'Angelo Harrison a contribuit cu tripla sa pentru întoarcerea rezultatului (52-49). Formația din Ucraina a mers și la două posesii în față, 57-53, însă Tenerife a egalat până la finalul parțialului, 61-61.

Ultimul sfert a adus schimbări la conducerea partidei, vizitatorii luându-și un avantaj de șapte puncte cu 4:33 înainte de final (75-68). Au urmat două aruncări precise de la distanță din partea veteranului Marcelinho Huertas și Tenerife n-a cedat conducerea până la final, impunându-se cu 80-78.

Fosta câștigătoare de BCL a ajuns la 3-1 bilanț în Grupa A, în timp ce Prometey are acum 1-3 și ocupă poziția a treia.

Bruno Fitipaldo (18 puncte, 6 pase decisive) pentru Lenovo Tenerife și Viacheslav Petrov (19 puncte, 5/5 de 3 puncte, 5 recuperări) pentru Prometey au fost principalii marcatori ai partidei. De asemenea, Huertas, veteranul spaniolilor, a ajuns pe locul 8 în top-ul jucătorilor cu cele mai multe assist-uri în istoria Basketball Champions League.

 

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!