Stiri Juniori U20 Masculin

România termină pe locul 23 din 24 la Campionatul European U18 - Divizia B

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.08.2018

Echipa masculină a României a încheiat cu o victorie Campionatul European U18 - Divizia B de la Skpoje. Trupa antrenată de Hristu Șapera a învins în ultimul joc din Macedonia reprezentativa similară a Albaniei, cu scorul 102-55. După acest succes, România a evitat ultima poziție la finalul turneului și în același timp retrogradarea în Divizia C.

Meciul cu Albania a fost un galop de sănătate pentru tinerii jucători români. La pauză diferența era deja de 28 de puncte în favoarea României. în repriza secundă s-a păstrat aceiași tendință și ecartul a crescut și mai mult, pentru 102-55 (29-17, 26-10, 27-18, 20-10) la final.

Radu Voinescu a fost cel mai bun jucător în meciul cu Albania, reușind 24 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Aurelian Gavriloaia a terminat uc 20 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Tudor Brie a înregistrat un double-double, 14 puncte și 11 recuperări. George-Alexandru Vlad a contribuit cu 13 puncte, iar Traian Badiu cu 11.

România a încheiat pe poziția a 23-a Campionatul European U18 Divizia B, după un bilanț de 3 victorii și 5 înfrângeri. Pe lângă Albania, naționala antrenată de Hristu Șapera a mai câștigat cu Norvegia și Elveția și a pierdut cu Portugalia, Polonia, Belarus, Azerbaijan și Danemarca.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Felicitari !
    Nu vreau sa supar pe nimeni. " Felicitari " !!!. Baieti, uitati-va in oglinda si incercati sa intelegeti unde va aflati din punct de vedere baschetbalistic.

    cu 5 ani în urmă (06.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii