Stiri Juniori U20 Masculin

Spitalul de campanie de la Sala Polivalentă din Cluj urmează să fie desfiinţat

Spitalul de campanie de la Sala Polivalentă din Cluj urmează să fie desfiinţat

Spitalul de campanie din BTarena va fi desființat la începutul săptămânii viitoare. 

Anunțul a fost făcut de primarul Clujului, Emil Boc, pentru postul de radio Europa FM. Edilul a dorit să precizeze că niciun bolnav de COVID-19 nu a fost internat în locație:

Nu se mai justifică menținerea, având în vedere scăderea numărului de cazuri. În municipiul Cluj-Napoca, mai avem șapte cazuri active. Nu am internat niciun pacient la Sala Polivalentă, ci doar a fost pregătită pentru intervenții de urgență în cazul în care spitalele n-ar fi făcut față.

Până în 9 iunie inclusiv, amplasamentul rămâne în formula actuală. La Sala Polivalentă se vor relua treptat antrenamentele.

Dotările din acest spital de campanie, adică peste 350 de paturi, vor rămâne în depozitele Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pentru a fi folosite în caz de forță majoră.

ISU, proprietarul infrastructurii, le va avea depozitate și le poate utiliza pentru acțiuni colective în caz de dezastre naturale, pandemii sau orice este nevoie când avem ictime multiple. În 48 de ore pot fi montate și puse la dispoziție. Spitalele din Cluj nu sunt la faza în care să nu aibă paturi.

Astfel, la începutul săptămânii viitoare BTarena va fi disponibilă pentruantrementele sportivilor și în viitor pentru reluarea competițiilor sportive. 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!