Stiri Juniori U20 Masculin

Ștefan Grasu, MVP-ul României în disputa cu Olanda

Ștefan Grasu, MVP-ul României în disputa cu Olanda

Naționala României a încheiat cu victorie faza grupelor la Campionatul European U20 Masculin - Divizia B, scor 82-75 cu Olanda și va evolua mai departe în grupa locurilor 9-16 la turneul final din Georgia.

Ștefan Grasu a fost cel mai bun marcator al României în disputa cu neerlandezii, noul jucător al celor de la Dinamo București terminând cu 19 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări și un capac în puțin peste 28 de minute pe parchet din postura de titular. Grasu a avut 21 de unități la eficiență și +7 la +/-, adunând în perioada amintită și 3 greșeli personale, pe lângă 2 turnovers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Din acțiune el a încheiat cu 9/14, procentajul fiind semnificativ mai bun la aruncările de două puncte (8/11), iar din spatele arcului de cerc a avut 1/3. În privința liberelor, Grasu a terminat cu 0/1.

El a fost primul jucător din tabăra tricoloră în double figures, până la pauza partidei adunând 12 puncte.

Grasu are medii de 11.3 puncte, 4 recuperări și 3 assist-uri la European, reușind să marcheze 10+ puncte în victoriile României din faza grupelor.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!