Stiri Vulturi

EXCLUSIV. Giordan Watson a primit cetățenia română

Bogdan Isailă, Eduard Popa

Bogdan Isailă, Eduard Popa
31.08.2017

Giordan Watson a primit cetățenia română. Acest lucru vine după ce România a anunțat la FIBA lotul de jucători pentru EuroBasket 2017. Fundașul american a fost anunțat că a primit cetățenia română, însă nu se știe dacă FIBA îi va permite jucătorului naturalizat să evolueze în partida cu Cehia.

Până la redactarea acestui articol nu se cunosc mai multe detalii și nici Federația Română de Baschet nu a anunțat nimic referitor la acest aspect.

În data de 23 august, la ultima ședință, Guvernul României a anunțat persoanele care au primit cetățenia română. Giordan Watson nu se afla printre acestea, iar după o vară petrecută alături de lotul național al României a preferat să se alăture echipei de club pentru cantonamentul de la Cheile Grădiștei.

Vom reveni cu mai multe informații !!!

UPDATE

Veste dulce-amară pentru Giordan Watson, care a fost informat în cursul zilei de astăzi de situația în care se află. Din păcate el nu va putea fi folosit în cadrul meciurilor din Grupa C întrucât acordul privind pașaportul său a venit prea târziu. Lista cu lotul oficial al României a fost deja trimisă către FIBA, iar Watson oricum mai avea nevoie să parcurgă o serie de etape pentru ca naționalizarea sa să fie oficializată. Potrivit unor surse aproapiate Federației, dosarul privind naționalizarea lui Watson s-a împotmolit în cadrul unor instituții de securitate, care, dacă și-ar fi oferit aprobarea în timp util, atunci americanul nu ar fi avut nicio problemă să participe la EuroBasket. Drept urmare, chiar dacă este aproape oficial cetățean român, conducătorul de joc al lui U BT Cluj-Napoca va putea să contribuie la naționala României abia începând cu preliminariile din toamnă ale Campionatului Mondial.

42 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Asta denota amatorism
    Alo FRB se aude?

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    ...
    Era evident ca acest fapt se va intampla din moment ce a fost adus la Cluj. Din ce știu eu alt conducător de joc era inițial dorit la noi, însă varianta Watson ca roman era mai potrivita. Ce mi se pare ciudat este întârzierea cu care s-a obținut cetățenia ... însă pt Cluj este o veste buna, normal. Și când mă gândesc ce scenarii am citit pe aici, ca dacă era la Steaua ... de-a rasu-plânsu!

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • zapacitu79:

      :)))
      watson a fost si anul trecut la lot cand nu era vorba sa fie la cluj ... era 3 variante pt jucatorul naturalizat pt "a crea concurenta" conform celor de la frbaschet. datorita profesionismului celor de acolo celelalte variante au picat. legat de cluj, cuic a obtinut cetatenia dupa ce a renuntat la baschet desi vroia sa joace la cluj ca roman, kalinicenko la fel, desi bt-ul era deja sponsor la cluj, dar nu a obtinut actele si a jucat un an ca strain ... asa ca mai usor cu paranoia

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      ...
      Dacă ti-as răspunde la fel de urat ca tine ar trebui sa mă opresc la citarea nick-ului tau ... În plus sunt aproape sigur ca ce știu eu tu nu știi. Sa compari pe Ciuc sau Khalnicenko cu Watson e de tot rasul ... Eu sunt clujean dar nu am nicio jena sa recunosc ca am beneficiat de un mare avantaj din aceasta treaba evident datorita increngaturilor clare pt oricine intre noi și federație ...

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    Felicitari Mircea Cristescu
    O noua reusita pentru managerul de la Cluj, care a transferat cel mai bun jucator roman al momentului. Un transfer excelent, a win-win situation pentru Cluj. I-a lasat pe cei de la frb sa se agite cu naturalizarea, iar in cazul in care nu s-ar fi reusit acest lucru, ar fi ramas cu un jucator strain foarte bun.


    Totusi, din pacate pentru campionatul intern, odata cu aceasta naturalizare ramane deschisa lupta doar pentru locul 2.

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    cat costa cetatenia? dincolo era mai ieftin!
    Daca baiatul asta o cerea de nevasta pe una din damele din guvern, parlament sau chiar pe secretara lui Mustaciosu´, era cetatean roman fara sa mai aiba emotii. Vezi hoardele de ciulapi care fac afaceri cu Partidul si Statul si apoi ajung pe lista interpol.

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe matusalemic :

    confirmari
    Sigur ca povestile ca "daca era la steaua" nu aveau sustinere, mie imi pare rau ca se confirma ce am mai spus...vorba doar despre incompetenta. Cel mai probabil, este tarziu pentru nationala...Pe mine ma socheaza in continuare lipsa de TRANSPARENTA, COMUNICARE a FRB. De neacceptat, mai ales ca subiectul este de interes

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Undei ăla de zicea că U e dezavantajată și că dacă era la Steaua sigur era deja naturalizat.Săracii U numa dezavantajați is peste tot.Poate mai legitimează Cluju vreo unu sau doi străini și își iau cetățenia între timp că doar după retragerea lui Jucan și plecarea lui Moldoveanu nu mai avem români și rotație,facem noi cumva să rezolvam da ideea tuturor i să creștem și promovăm tinerii noștrii.

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca L M :

    The money team
    100k costa cetatenia...

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    UBT nu doarmne.

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe matusalemic :

    povesti cu "autoritatile"
    "dosarul s-a impotmolit in cadrul unor institutii de securitate"...sa fim seriosi. Federatia avea nevoie sa-si faca bine temele, sa insiste pe langa "autoritati"...este o mare EROARE de strategie si de AMATORISM. Nu exista nicio scuza...

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Eu sunt
    Eu sunt cel care zicea ca Watson daca era la Steaua, se rezolva fara probleme naturalizarea . Deci nu ma ascund cum sugera DonDiablo .Si am argumentat prin exemplele de la volei si futsal .Fiecare poate avea o opinie, nu trebuie sa sarim la gatul celui care are alta opinie . Ca si clujean, desigur ca-s bucuros, dar ii inteleg si pe suporterii celorlalte echipe care sunt invidiosi, dar cine i-a oprit pe ceilalti conducatori sa-l legitimeze ei pe Watson sau un alt strain de valoare care a activat la noi in tara ? PS . Imi mentin parerea cu Steaua, conducerea lor avea parghiile necesare de a interveni la forurile competente pt rezolvarea in timp a naturalizarii, desigur impreuna cu federalii, care in acest caz se miscau mai ferm alaturi de conducerea stelei .

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mihai Radu:

      Ce treabă are una cu alta?
      Ce treabă are Steaua cu incapacitatea Federației de a-și face treaba? Se știa de 2 ani că Watson vrea cetățenia pentru Eurobasket, iar FRB a lăsat pe ultima sută de metri totul. E încă o dovadă de amatorism a federației, care nu face mai nimic pentru baschetul românesc. De ce să se bage Steaua, ca ce chestie și cu ce drept?
      Iar asta cu invidia celorlalte cluburi, las-o jos, că măcăne! Nu mai pot cluburile din România de frica lui Watson!

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Stimabile @vass bela,nu am nici o invidie pe Cluj si Watson.Trotter e cam pe acolo cu nivelul în opinia mea.Zicea cineva prin cetățenia lui Watson profită doar U ne jucand la naționala.Perfect de acord profitați să fiți sănătoși dar cum ajută românii și tinerii români naturalizarile astea?Când toata lumea zice inclusiv federatia vrem să creștem tineri,să joace românii...Ok vrei asta da tu dai cetățenie.Înțălegi unde bat?

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • U BT Cluj-Napoca vass bela:

      N-ai inteles ninic
      N-ai inteles nimic din ce am scris .Am subliniat, ca DACA Watson era la Steaua, conducatorii lor, buni prieteni cu federalii, faceau front comun si interveneau unde trebuie sa se rezolve naturalizarea .

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    oradea...
    Am decis anul trecut sa nu mai scriu pe acest site.Astazi din curiozitate am citit stirea despre Watson pe acest site. Deci,cata frustrare observ la unele comentarii imi face greata! Fanii care sezonul trecut jigneau U-BT si cel mai bun jucator roman de baschet al momentului au revenit mai indarjiti si mai rautaciosi...DEPLORABIL.Acum in opinia unora,BT-ul si-a bagat coada sa-l naturalizeze pe Watson pentru un avantaj ulterior! Deci,voi sunteti normali la cap? Tot BT-UL e de vina ca la alte sporturi se fac naturalizari si la baschet,nu?(vezi:lupte,rugby,handbal s.a.)Sunteti penibili cu micinicii,gherdanii si toti cei care au gestionat sau gestioneaza acest site de rahat!Repede dati-mi block sa nu scriu ceva care sa va supere pe voi astia care aveti un "cui" impotriva lui U-BT!Pe fanii care indragesc baschetul,ii astept in sala de la Cluj sa se bucure de baschet adevarat sau poate,joaca baiatul lui mama si nu vin...Nu va osteniti sa comentati post-ul meu pentru ca in momentul in care o sa dau enter voi parasi acest site de 2 lei!

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Bine spus!

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Daca tu nu mai citesti comentariile eu imi tai o mana. Hai lasa, ca la cata frustrare iese din tine te roade numa sa vezi cate plusuri sau minusuri iei.

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    intrebare?
    Daca tot nu-l poti folosi la Euro de ce sa-i mai dai cetatenia?
    Stiu ca o sa fiu acuzat ca sunt fan Oradea si sunt invidios, dar nedumerirea ramane. Cum beneficiaza Romania de aceasta cetatenie? Singura beneficiara e Clujul: are inca un jucator roman in lot; are jucatorul pe toata perioada pregatirii; a eliminat riscul oboselii sau a accidentarii survenite la lot (ceea ce e un lucru obisnuit la noi). Nu am nimic cu Watson si nici cu Clujul singura problema o am cu aceasta regula cretina : pe de o parte sustii ca sprijini jucatorii romanii si pe de alta permiti sa joace ca jucatori romani o multime de staini. Unde e logica?
    Scria cineva mai sus ca nu le-a impiedicat nimeni pe celelalta cluburi sa-l ia pe Watson. Hai sa fim seriosi! Stiti foarte bine ca nu poate concura nimeni Clujul la buget. Si e meritul lor pt acest buget, iar pt asta merita felicitati. Insa nu e meritul lor (sau altii poate ma vor contrazice) ca Watson a primit cetatenia si singura avantajata e echipa Clujului.
    Si inca o nedumerire. In Spania toate cluburile se bat pe americani care au cetatenie UE pt ca au voie doar 2 jucatori din afara UE pe foaie. Cum fiecare nationala are voie sa foloseasca maxim un naturalizat, de ce nu am contactat si noi un jucator din liga ACB? Sunt suficienti. E celebru cazul lui Slaughter care a jucat cu pasaport fals un an la Real pt ca sa prinda lotul.
    La final ii raspund si lui @trt desi a precizat ca nu va citi comentariile : poate ca suntem rautaciosi, dar sa stii ca nu suntem invidiosi. Nu uita ca acum 2 ani v-am luat titlul iar anul trecut ati avut necvoie de decisiv ca sa ne bateti. Si toate astea cu un buget de salarii mai mult decat dublu fata de al nostru. Succes in noul campionat!
    Hai CSM!

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • zapacitu79:

      :)))
      și ar trebui acum după ce jucătorul a stat doua luni in cantonament sa meargă cei de la federatie și sa ceara sa ii fie retras dosarul pt cetățenie pt ca au fost ei incompetenți? curată logica de ministru PSD. In Noiembrie natioanala urmează sa joace meciuri pt calificare... se pune dacă joaca atunci măcar daca acum n au fost in stare sa obțină cetatenia la timp? Sau meciurile naționalei se termina odată cu eurobasket? S a luat legatura cu 3 jucatori si conform declarațiilor au încercat sa obțin cetatenia pt toți 3 ca sa fie concurenta! Au obținut pt ... nici unul! Probabil le a fost frica sa nu i legitimeze clujul pe toți :) pana acum o gramada de echipe au folosit jucatori cu dubla cetățenie și nu se agita nimeni pe aici din cauza asta. Ciudat nu i așa?

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • zapacitu79:

      :)))
      Iar cu bugetul mic al oradiei hai s o lăsam balta. cred ca barnette, Zeno etc aduceau bani de acasă ca să i lase Oradea sa joace pt ei.

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    DonDiablo
    Inteleg unde bati, dar n-ai dreptate, cel putin dupa mine .La nationala sunt numai romani, dar la ce nivel ? Oare un Petrisor nu invata de la un Watson daca e in echipa cu el ? Sau poti sa zici sa se interzica jucatorii straini in campionat sa creasca ai nostri . Pai baschetul ar mai produce audienta ? Si tinerii nostri de la cine sa invete ? Liga 1, cu jucatiori romani, e praf, nu produce nimic pt liga nationala, unde un batran ca Popescu este si acum cautat, nefiind solutii viabile pe linia tineretului . Si atunci ? Sa zicem mersi ca sunt 10 echipe care au bani pt straini si asa campionatul e atractiv, cu public numeros, cel mai numeros din toate sporturile ! PS . Soso, de ce n-a luat Oradea un american util nationalei care sa poata fi naturalizat ? I-a impiedicat cineva ? Si apropo, anul trecut de ce nu l-ati luat voi pe Vlad Moldoveanu ? Voi aveti sponsorizare de la Digi, ce nu-i colo-colo. Probabil Bt-ul da mai mult decat Digi ( o simpla presupunere ), dar conteaza managementul si aici dupa multi ani de greseli, in sfarsit se vede o clara inbunatatire a acestuia, zic eu, incepand din campionatul trecut . Si asta face diferenta !

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Sunt de acord cu tine că nu sunt jucatori la liga 1 și am spuso odată străinii au ridicat liga asta a noastră și ca român ai ce învăța de la ei,dar cum ai spus tu Petrisor să învețe de la Watson.Petrisor are 25 sau 26 ani parca si omului i frică să arunce la coș.Arunca de la piept ca la feminin.Nu stiu ce mai poate învăța la vârsta asta.Problema la noi e de mici.Nu ai condiții,antrenori nu se pune accent pe alimentație,sală....De aici diferența parerea mea

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Referitor la bugete iti spun sigur ca BT da 1,5 mil euro. La Oradea nici un sponsor nu da peste 100.000 euro. Doar Gavella dădea și s-a retras. Zeno si Barnette impreuna nu luau cat lua Dykes sau Moldoveanu fiecare. Eu nu am vrut să ia cetățenie un jucător de la CSM, am spus clar ca dacă un jucător semnează in Romania nu ar trebui luat in considerare când sunt mulți americani foarte buni in liga ABC de ex care au nevoi de cetățenie UE. Eu ma bucur ca Oradea are doar români in echipa, sincer. Chiar vreau ca Bine și Basti sa aiba o șansă.

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • zapacitu79:

      :)
      Pai dacă vrei sa aibă romanii o șansa fa o adresa la primărie și explica le la bolojan sere etc ca tu vrei ca banii publici sa fie investiți in copii ca sa nu mai plătească ca sa se antreneze la clubul privat a lui sere. Ca vrei ca banii publici băgați in csm sa fie folosiți pt ca toate școlile din Oradea sa aibă Sali de sport și terenuri de sport decente pt ca așa sunt șanse mai mari sa apăra jucatori romani. Iar csm sa facă performanța doar din bani privați sau dacă vrea bani publici sa joace doar cu romani. In Ukraina mi se pare ca e regula asta și sunt un pic in fata strict baschetbalistic. Iar discuția despre bugete s o lăsam ... 1500000 era bugetul clubului. Cu juniorii se cheltuie sume destul de mari. Deci la nivel de seniori erau destul de apropiate bugetele clujul oradiei și stelei

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • streetball44:

      Asa e!
      Observatia lui @zapacitu79 in legatura cu bugetul clubului este una corecta. Cei aproximativ 1,5 milioane de euro sunt banii clubului, impartindu-se intre echipa de seniori si celelalte echipe de juniori. Acest lucru a fost confirmat si de domnul Cristescu, imediat dupa cucerirea titlului, intr-o emisiune radio, transmisa live si pe facebook. A spus aproximativ asa: "Noi avem un buget mare, intr-adevar, insa acesta este atat pentru echipa de seniori, cat si pentru echipele de juniori. Daca ne referim strict la echipa mare, Steaua si Oradea au bugete cam cat noi, poate chiar mai mari un pic." Observatia vine ca o intarire la cele spuse de @zapacitu79, pentru ca observ ca nu toata lumea cunoaste acest lucru...

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      buget
      soso69 demult am observat ca esti forte sigur pe tine pentru un suporter de rand (sau nu) cand faci referiri la anumite informatii. De ex. acum cu bugetul U-BT. Nu stim noi clujenii dar sti tu de la Oradea. Da-ne si noua sursele, fara suparare.

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Nu e frumos sa iti dai sursele fără acceptul acestora. Nu luati tot timpul de bună informatia data in conferințe de presă. Ce vroiau să spună Cristescu ; avem buget dublu față de celelalte echipe dar ne-am cam chinuit sa luam Cupa și campionatul. Moldiveanu avea contract de 400.000 pe 2 ani iar Dykes se apropia de 200.000 pe sezon ( la 16.000 pe luna nu acceptase Dyjes și s-au înțeles ulterior la mai mult). Rasic nu stiu cat ia dar Steaua cu bugetul ei nu si-a permis sa-l tina un sezon intreg. Baro ca sa vina la Cluj a primit o mărire față de Mures, la fel și Adamovic

      cu 6 ani în urmă (01.09.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Faceti un mic calcul și o sa vedeti ca ori junirii de la Cluj nu costa nimic ori suma avansată de Cristescu nu e reala. Dacă Oradea avea buget ca și Clujul sau mai.mare cum zice Cristescu, de ce nu si-a permis sa-l tina pe Mirjovic până la finalul sezonului?

      cu 6 ani în urmă (01.09.2017)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      soso69
      "Nu e frumos sa iti dai sursele fără acceptul acestora." ... serios? Soso eu am vazut in tine un tip echilibrat, dar la faza asta m-ai dat pe spate. " Nu luati tot timpul de bună informatia data in conferințe de presă." asta inseamna ca faci pe cineva mincinos. Stiri pe surse?
      Refuz sa ma gandesc si sa duc mai departe discutia.
      Cu scuzele de rigoare si cu respect pentru tine eu ma opresc aici.

      cu 6 ani în urmă (01.09.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      @carlos - trebuia sa vezi ghilimelele. Prima frază era un raspuns stereotip la una dintre comentariile de mai sus prin care eram "somat" sa-mi dezvălui "sursele"! Nu am "surse".
      Pe de altă parte, departe de mine de al acuza de minciună pe Cristescu, pe care, am mai spus-o, il apreciez foarte mult pt tot ceea ce a făcut și face pt baschet in general și pt Cluj in special. Spuneam doar ca niciun conducător de club nu o sa spuna in conferințe de presă ce buget are. Ă spus că "probabil" Steaua sau Oradea au buget mai mare la echipa de seniori stiind ca nici Stănescu și nici Sere n-o sa-l contrazică pt ca ar trebui să vină cu cifre concrete
      Oricum consider ca s-a discutat deja prea mult pe tema asta. Hai sa ne bucuram impreuna de baschet!

      cu 6 ani în urmă (01.09.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Scuze @stefan, raman dator cu mielul.

      cu 6 ani în urmă (01.09.2017)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      soso
      "somat" suna a amenintare. Soso nu te-a "somat" nimeni. Nu te supara dar deja esti ridicol. Faptul ca ti-am cerut sa ne dezvalui sursele nu o consider amenintare. Numai bine!

      cu 6 ani în urmă (01.09.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Soso
    Eu sunt clujean, dar habar n-am cat da BT, vad ca tu esti informat, foarte bine, asa sa fie . Dar n-am inteles cum are Oradea numai romani in echipa ?

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Probabil
      ca dl soso69 se refera la contributia CSM CSU Oradea la lotul national, care consta numai in jucatori romani neaosi.
      In situatia in care Watson va fi naturalizat si va juca ptr. nationala, contributia U-BT la lot va fi din romani si "romani".
      Daca aceasta e situatia la care se refera dl. soso69, intr-adevar, exprimarea dansului a fost cam ambigua.

      cu 6 ani în urmă (31.08.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Foarte bine ca a luat cetatenia, vor mai fi meciuri de calificare, chiar daca turnee mai deloc, sa mai castige si gura lui un ban cinstit. Daca suntem tari in pusca ii batem si daca-i naturalizeaza pe toti, hai sa nu mai carcotim aiurea.

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Oldimer
    Pai Torok, Kuti si Olah , tricolorii de la U BT sunt naturalizati ?! Daca soso se referea , chiar daca cu exprimare alambicata, ca Oradea da in lot numai romani, asa face acum si U BT, cum am aratat mai sus . Si atunci ?!

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    Nu a gresit FRB
    nu va mai agitati ca a gresit FRB. Asta e birocratia din tara noastra, asta se intampla cand ai personal "calificat". Treziti-va la realitate ca stai cu anii sa faci acte la casa apoi la cetatenie.

    cu 6 ani în urmă (31.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Inca o data: nu am nimic cu Clujul sau cu echipa Clujului. Ma bucur ca au buget pt ca asa ajung in Romania jucători foarte buni pe care altfel i-am vedea doar la tv. Nu ii contest meritele lui Cristescu pt ca in mate e meritul lui.
    Eu doar mi-am exprimat nemulțumirea la regulamentul existent cu naturalizarile precum si dezamăgirea că nu am fost on stare sa aducem la lot un jucător de Euroliga ( comparati-l pe Watson cu juxatorii adusi de Muntenegru, Macedonia etc).
    În rest sa ne bucuram de baschet. Dacă am supărat pe cineva, imi cer scuze, nu am avut această intenție.

    cu 6 ani în urmă (01.09.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Dar nu era vorba ca naturalizatii nu vor avea statut de romani? Sau se refera doar la cei care nu ajung la nationala?

      cu 6 ani în urmă (01.09.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Soso
    Nici o suparare soso, sunt pareri si pareri, atat si nimic mai mult !

    cu 6 ani în urmă (01.09.2017) Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    Destepti
    Universtatea Cluj cea mai deșteaptă echipa din campionat

    cu 6 ani în urmă (01.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!