Stiri Vulturi

Petre Brănișteanu: „În 50 de ani de baschet nu am fost și nu voi fi marioneta nimănui”

Baschet .ro

Baschet .ro
29.08.2019

Petre Brănișteanu: „În 50 de ani de baschet nu am fost și nu voi fi marioneta nimănui”

Comisia de disciplină și consiliul director al Federației Române de Baschet au rămas fără un membru după ce Petre Brănișteanu și-a anunțat demisia din cadrul celor două entități ale forului românesc printr-un mesaj publicat pe facebook.

Brănișteanu a afirmat public că nu dorește să fie marioneta nimănui și și-a cerut public scuze celor peste 125 de structuri care l-au ales ca membru al consiliului director la alegerile din 2017. Fostul jucător al Stelei este de părere că normele impuse de unii "angajați efemeri" nu au nicio legătură cu profesia de jucător.

Cerandu mi scuze fata de cele peste 125 de structuri care m au ales prin reprezentantii lor ca membru al consiliului director al F.R.Baschet acum 2 ani si 3 luni ,va anunt ca incepand de maine 30.08.2019 nu mai fac parte din acest for de conducere si nici din comisia de desciplina al carui membru eram. In cei aproate 50 de ani de baschet nu am fost si nu voi fi marioneta nimanui si mai ales a unor angajati efemeri care impun niste norme care nu au nicio legatura cu profesia de JUCATOR. Stiu prin cate sacrificii, lipsuri, munca, umilinte trece un jucator in scurta lui viata de performanta si de aceea am fost,sunt si voi fi mereu alaturi de EI .Cu multumiri pentru cei care inteleg...si pentru cei care nu.... - este mesajul transmis de Brănișteanu pe facebook

Într-o declarație acordată Baschet.ro, ce va fi publicată integral mâine, Brănișteanu afirmă ulterior că i-a părut rău de decizia luată în cazul Torok, însă la dosarul cauzei trimis de către FRB nu se regăsea biletul de avion achiziționat de către sportiv.

Mai citiți și:

Tudor Costescu condiționează rămânerea la națională de suspendarea lui Nandor Kuti (Surse)

Petre Brănișteanu „Cunoaștem foarte bine regulamentele FRB”

Dan Berceanu: „Comisia de Disciplină nu a luat o decizie normală. Cred că nu au citit toate articolele din regulament”

Opinie. Costescu, naturalizații și românii

Costescu despre deciziile Comisiei de Disciplină: "Sunt surprins. Mi se pare o judecată fără măsură egală"

Rolland Torok: „Niciodată nu am refuzat echipa națională. Mă simt nerespectat ca sportiv”

CSU Sibiu: „Considerăm că o sancțiune nu poate avea repercusiuni asupra dreptului de muncă al unui sportiv”

Suspendări de 3 respectiv 4 luni dictate de Comisia de Disciplină

1 comentariu la aceasta stire:
  • Hardy :

    .....
    Daca vrei cu adevarat sa nu fi ''marioneta nimanui'' , trebuia sa stai pana in 10 Septembrie, corectai nedreptatea facuta lui Torok si apoi plecai. Asa, ramai doar un las.
    P.S. Demisia pe facebook se poate inca retrage. Fi om de onoare si dateaza demisia cu 11 Septembrie.

    cu 4 ani în urmă (30.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!