Ultimele comentarii

 • bela57 la Leo Meindl a venit la U-BT în locul lui Drew Crawford

  Daca ramane asa lotul cu numai 6+1 straini, nu vad cum sa avem un parcurs decent in Europa, iar in campionat o dominatie marca Asesoft este exclusa ( Voluntariul are un lot puternic cu 7 straini , Oradea s-a intarit semnificativ, Dinamo si alte cateva echipe la fel ) . Practic avem doar 3 straini noi in lot, in conditiile plecarii celor mai buni americani din sezonul precedent, Brown si Stewart . Au ramas Stipanovic, un pivot uzat, Guzman, foarte spectaculos dar cu evolutii oscilante si Bircevic, sa zicem ok . Kuti nu mai e ce-a fost ( si nici nu va mai fi , din pacate ), Cate, un castig cert, Roschnavsky, inca necopt . Pentru mine ramane marea dilema, de ce vrei o competitie asa de puternica si solicitanta, daca nu asiguri un lot pe masura ?!

  1 oră în urmă
 • Csm.O la Dragan Zekovic revine în Liga Națională după un singur sezon

  Mi se par o echipa sub cea de sezonul trecut, până acum. Zeko cu o mai bună aruncare de 3, dar defensiv mult sub Fitzpatrick. Cu Zekovic, Gavrilă și Jeftovic , Piteștiul este mult sub formațiile de top. Sunt curios daca vor mai aduce un 4 clasic ținând cont că nu au români la pozițiile mari și încă un jucător pe 2 3. Altfel, greu sezon de debut pentru Milan, ca principal.

  19 ore în urmă
 • U BT Cluj-Napoca sergiu_CMOS la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  Dacă Leo a fost adus pt poziția 3, atunci nu vad de ce mai e nevoie de Crawford. Nu mi-e clar dacă Leo poate juca și 4, situație în care într-adevăr, împreună cu Crawford ar completa și incheia lotul. În situația în care zvonul cu Crawford nu se confirma, sper și eu sa mai aducem un 4 și atunci am avea banca suficient de lângă (sper sa mai fie buget)

  21 ore în urmă
 • Benjamin la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  Stilul de joc*

  22 ore în urmă
 • Benjamin la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  Din pacate si eu cred ca zvonul cu Crawford ramane la nivel de zvon.. unul frumos, de altfel. Mie personal mi-ar fi placut Crawford, categoric. Un jucator care ar fi oferit mai mult datorita experientei pe care o are la nivel de cupe europene (pt ca la nivel de lnbm amandoi sunt excelenti). Nu ma pricep eu la salarii si sume ca sa pot oferi comparatii intre meindl vs crawford, dar ceva imi spune ca s-au lasat bani si pentru aducerea unui 4. Meindl imi aduce aminte de Pustozvonov. Si el mai juca PF cand jucam mai mult small ball, dar sincer nu stiu daca e stilul pe care Silva il doreste.

  23 ore în urmă
 • BC CSU Sibiu gyke la Apărarea, punctul forte pentru România în ultimul sfert al confruntării cu Bulgaria

  Apărarea agresivă este marcă înregistrată Goran Vrkic.

  23 ore în urmă
 • rafuv la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  Nu știu dacă va confirma. Cel puțin la cum arata lotul actual avem 5 jucători pe pozițiile 2 și 3 și doar unul pe 4

  23 ore în urmă
 • Silvois la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  Daca se confirma oficial si venirea lui Crawford, atunci avem echipa dorita. Si brazilianul pare foarte bun, iar faptul ca ramane Guzman e un plus pentru spectaculozitatea echipei!

  1 zi în urmă
 • Ciucâ la Rapid București – sezonul 2022/2023: Vedeta vs Disciplină

  Se putea sâ nu vâ atingeti de costescu:).articolul corect aveți perfectâ dreptate dar este scris cu rea intentie. De ce nu ati fâcut acelaşi lucru despre posibilitatea jucatorului lui "U" sâ conduca iar pe contrasens unde sâ se intilneasca cu Silva la benzinarie şi sâ fie injurat?Hakan de ce a plecat de la Dinamo şi multe altele. Când citesc unele articole şi comentarii râd ca ın tinerete cand citeam Urzica. Spor la treabâ

  1 zi în urmă
 • BC CSU Sibiu gyke la Rapid București – sezonul 2022/2023: Vedeta vs Disciplină

  Ce să zic, o fi Costescu antrenor de modă veche și cu temperament sangvinic, dar să nu uităm că nu a mai antrenat totuși jucători de calibrul ăsta. Eu cred că va fi mai temperat cu propria echipă, în schimb prăpăd pe Ciulin și compania...

  1 zi în urmă
 • Suporterrrr la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  La u18 joaca cu copchii de varsta lui, in liga nationala crezi ca va fi undeva aproape de nivelul de la u18? Mai ales cu toate echipele intarite extreem de mult in lnbm eu nu l vad mai mult de 5 min pe meci jucand

  1 zi în urmă
 • U BT Cluj-Napoca myke la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  Wow wow wow

  1 zi în urmă
 • #LLKB la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  Mi-ar placea sa i se acorde mai multe minute lui Lapuste in campionat in meciurile mai usoare. A avut prestatii bune la U18 la european.

  1 zi în urmă
 • #LLKB la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  Pare un transfer excelent, dar sper ca nu este o varianta alternativa pt Crawford. Amandoi joaca pe aceasi pozitie si pe brazilian l-au anuntat oficial imediat. Exista si varianta in care vom juca undersized cu Leo PF avand medii bune la recuperare

  1 zi în urmă
 • Suporterrrr la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  In campionat, lotul o sa aiba 6 straini +pat kuti eduard si emi cate (10 jucatori) + lapuste si pasca probabil

  1 zi în urmă
 • U BT Cluj-Napoca TitiAcs la Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

  cele 2 semne de intrebare ( Crawford și Meindl ) cam acesta este lotul pentru EuroCup și posibil un loc 4 în grupă să nu fie o utopie. Pentru Campionat ar trebui totși încă un român ținînd cont de fragilitatea lui Kuti. Dar de unde să aduci ? Probabil numai ceva juniori de la Academia U-BT alături de Lăpuște. SUCCES și HAIDE U !

  1 zi în urmă
 • Ricardo la MVP-ul Italiei din 2019 vine la U-BT Cluj-Napoca

  Pana una alta a venit brazilianul! Sper sa nu fie o pista falsa si sa se adevereasca sosirea lui Crawford!

  1 zi în urmă
 • U BT Cluj-Napoca myke la MVP-ul Italiei din 2019 vine la U-BT Cluj-Napoca

  Un jucator de mare clasa, mana foarte buna de la 3. Echipa arata foarte bine

  1 zi în urmă
 • Ricardo la MVP-ul Italiei din 2019 vine la U-BT Cluj-Napoca

  Excelent jucător. Un shooter de excepție. Nu e spectaculos dar este foarte eficient și re multă experiență în Eurocup.

  1 zi în urmă
 • U BT Cluj-Napoca SC la MVP-ul Italiei din 2019 vine la U-BT Cluj-Napoca

  Excelentă achiziție. Din câte știu rămâne și Guzman! Sper la încă o cireașă pe tort!

  1 zi în urmă
 • CSM CSU Oradea returnofthesnek la Oficial. Mark Ogden rămâne jucătorul lui CSM Oradea

  A fost categoric la Achim problema, dar "selectia" a fost si atunci facuta la nivelul de "primii trei ne-au refuzat, luam ce ramane", deci asa s-a eschivat sa mai supravietuiasca un sezon. Anul acesta in schimb bugetul a ramas la fel in timp ce altii au plusat, recrutarea e vizibil mai buna desi am avut si acum cazuri de refuz, si desi imi place echipa pe foaie nu pot sa nu ma uit in jur si sa vad ca suntem sub Cluj, Voluntari si probabil Rapid. Asta nu e o scuza, tragem tare, dar sa ne asteptam la un sezon lung si greu. Valabil si pentru restul echipelor, e cel mai echilibrat campionat de multi ani.

  2 zile în urmă
 • CSM Oradea 2 Fairplay la Oficial. Mark Ogden rămâne jucătorul lui CSM Oradea

  Nu stiu de ce nu ma asteptam sa vina si odgen dupa tarolis.. n-am mai jucat cu un pivot clasic bun de la denison. Imi pare rau ca s-au facut economii din nou la pozitia asta, vor fi destui pivoti mai dominanti in lnbm. Astea fiind spuse, n-ai cum sa nu te bucuri ca ramane ogden. Sezonul acesta s-ar putea sa avem cea mai puternica echipa din istoria csm-ului. Insa din punctul meu de vedere si sezonul trecut am avut destui jucatori valorosi de la care ma asteptam la mai multe meciuri calitative. Sper sa nu fi fost la achim problema, ca atunci cu lot mai bun vom suferi si mai mult. Cu privire la asta speram sa aducem si un secund poate mai mult decat un pivot clasic.

  2 zile în urmă
 • CSM CSU Oradea returnofthesnek la Oficial. Mark Ogden rămâne jucătorul lui CSM Oradea

  La pozitia 4 stam excelent, la 5 in afara de Baciu foarte prost. Daca pleca Markovic si aduceam un 5 da, asa, cu Planinic sau Stipanovic vom suferi mult. Cu Thomson la fel. Asta daca e imi permisa parerea. Cu banii iara excelent nu stam, dovada ca ne-a suflat Voluntari 3-ul fara drept de apel la nivel de salariu. Sigur nu va veni vreun ciuruc, dar nici nu va asteptati la ultra mega wow, decat daca mai jongleaza Sere putin cu banii. Tamulis iara mi se pare 2 pur sange, nu ca ar fi rau. Sanatate si weekend fain.

  2 zile în urmă
 • U BT Cluj-Napoca myke la Oficial. Mark Ogden rămâne jucătorul lui CSM Oradea

  Se tot zvonea intr o perioada Tamulis dar nu as crede. Este slabut pentru pretentiile Oradiei. Ceva zvonuri aceve despre acest 3 spectaculos care va ajunge la Oradea?

  2 zile în urmă