Ultimele comentarii

 • uplifter la Nikola Jokic, triple-double în victoria lui Denver contra Philadelphiei

  Mare pacat ca nu a fost posibil mult asteptatul duel Embiid vs Jokic. Denver pare anul asta mai buna ca niciodata, este foarte echilibrata pe posturi si cred ca va avea un rol important in acest sezon.

  4 ore în urmă
 • Silvois la Cum arată articolele din regulament pe baza cărora s-a luat decizia în „cazul Guzman”

  Esti haios, clopotare, unde ai fost pana acuma, ce naiba, o fost nevoie de o astfel de criza ca sa apari?! Cui tragi clopotele?!

  4 ore în urmă
 • U BT Cluj-Napoca studentU la Cum arată articolele din regulament pe baza cărora s-a luat decizia în „cazul Guzman”

  eu cred ca sa lasati mizeria aia de comentariu a preasfintiei sale nemoderat da dovada de lipsa de caracter sau frica din partea voastra. Frica de ce nu stiu. Omul jigneste redactor, suporteri, club advers etc. Macar anumite cuvinte trebuiau moderate data tot doriti sa pareti extrem de transparenti. Unde sunt vremurile de alta data cand persoane importante postau de pe contul de admin mesaje in numele meu si apoi o ardeau ca hahaha am facut o gluma?

  9 ore în urmă
 • 'mpepo la Cronica unui altfel de meci, unul special

  Acesta este spiritul înscris de către fondatorul clubului studențesc, Prof. Dr. Iuliu Hațieganu, în certificatul de naștere al acestui mare club. Acesta este spiritul în care "U" trăiește de mai mult de 100 de ani. Bucuria de a face mișcare, bucuria de a fi împreună pe un teren de sport, bucuria de a performa. În cele din urmă "U" este ceea ce primul imn al echipei numește " mândria unor inimi românești ". Respect pentru evenimentul de săptămâna trecută atât de frumos și emoționant descris în articolul domnului David Istrate.

  22 ore în urmă
 • CSM CSU Oradea Ion777 la FRB a emis un comunicat despre incidentele de la Oradea: „Nu au legătură cu spiritul de fair-play”

  prin aceasta decizie si-au probat moralitatea cu virf si indesat bravo tot asa domnilor si doamnelor RUSINEEEE

  1 zi în urmă
 • gabriel.eftimie la Cum arată articolele din regulament pe baza cărora s-a luat decizia în „cazul Guzman”

  Am citit si eu regulamentul si imi permit sa exprim si eu o opinie : 1. E adevarat ca Guzman a luat aproape de pedeapsa maxima, dar regulamentul stipuleaza ca daca se produc mai multe abateri disciplinare se poate aplica un spor de 50% la sanctiunea cea mai grava. Exista si o incalcare a art. 12.1.2 "a) Actele de violenta fizică sau verbală la adresa spectatorilor comise de persoanele specificate la art. 12.1 in timpul jocului se sancționează cu suspendare de 3 (trei) la 6 (șase) etape și o penalitate sportivă de 500 – 2000 Euro". Aici ma refer la intentia de suta mingea in tribuna si injuraturile adresate cameramanilor. Nu conteaza ca a fost doar intentie. Nu a simulat sutul ci a fost oprit sa-l execute. Daca o piedica este considerata "violenta fizica" atunci si intentia trebuie pedepsita. 2. Daca Radovan Markovic a fost pedepsit pt "violenta verbala" atunci normal trebuia sa se ia aceeasi decizie si in cazul lui Silvasan si Cuic. Dupa cum au analizat cazul, au pedepsit atat "provocatorii" cat si cei care au raspuns la provocare. Au sanctionat cate un jucator din ambele echipe, au sanctionat ambele cluburi si cand au ajuns la antrenori decizia a fost inegala. De ce? 3. E adevarat ca deciziile se iau pe baza raportului Comisarilor si nu conteaza daca au existat sau nu si sanctiuni in timpul jocului. DAR daca respectivul comisar "uita" sa treaca unele aspecte in raport, ce ii impiedica pe onorabilii membrii ai comisiei sa ia in considerare vizionarea celor 5-10 minute de la "incidentul Guzman" si cele 5-10 min de dupa incheierea meciului? Nu scrie in regulament ca nu au voie sa se autosesizeze. Daca tot ai asteptat o saptamana sa iei deciziile, era timp suficient pt vizionari. 3. Eu stiu ca efectele deciziei sunt ulterioare acesteia, nu si retroactiv. In acest caz, daca meciul Clujului cu Timisoara s-a jucat inainte de de decizie, de ce e luat in calcul ca etapa de suspendare. Daca juca Guzman echipa nu putea fi acuzata pt ca nu exista decizie. Insa pt ca nu a jucat e luata in calcul ca etapa de suspendare ispasita desi nu exista decizia. La final nu pot sa inchei fara a mentiona "mocirla" creata de o parte dintre suporterii ambelor echipe. Atatea cuvinte urate eu nu cred sa mai fi citit pe acest site. E urat pt ca e vorba de jigniri aduse locuitorilor a doua orase considerate mai aproape de "occident" ca si cultura si civilizatie. O parte dintre cei de pe site au dovedit ca ei sunt mai aproape de occident doar ca numar de kilometri. Sa fie baschet!

  1 zi în urmă
 • Nicola Topanovic la Cum arată articolele din regulament pe baza cărora s-a luat decizia în „cazul Guzman”

  ...dar cine e …Guzman?

  2 zile în urmă
 • Nicola Topanovic la Karel Guzman, Radovan Markovic și Nikola Markovic au fost suspendați

  Nu am studiat deloc regulamentele invocate și nici nu am cunoștința de materialele studiate de FRB. Dar, mi se pare logic sa se ia in vedere cel puțin ca individualizare a unei sancțiuni și comportamentul unui sportiv din afara terenului de joc, dacă acest comportament are legătura cu activitatea sportiva.

  2 zile în urmă
 • Nicola Topanovic la Karel Guzman, Radovan Markovic și Nikola Markovic au fost suspendați

  Nu am studiat deloc regulamentele invocate și nici nu am cunoștința de materialele studiate de FRB. Dar, mi se pare logic sa se ia in vedere cel puțin ca individualizare a unei sancțiuni și comportamentul unui sportiv din afara terenului de joc, dacă acest comportament are legătura cu activitatea sportiva.

  2 zile în urmă
 • U BT Cluj-Napoca nailman la FRB a emis un comunicat despre incidentele de la Oradea: „Nu au legătură cu spiritul de fair-play”

  Orice comisie, din vremuri vechi și pînă azi, are un singur rol: să dea o decizie și apoi s-o bată-n cuie: "Nail him up!" Restul sunt discuții...

  2 zile în urmă
 • BC CSU Sibiu DND la CSO Voluntari continuă forma bună și trece de CSU Sibiu

  Credeam că se înțelege ironia.......

  2 zile în urmă
 • U BT Cluj-Napoca SC la Karel Guzman, Radovan Markovic și Nikola Markovic au fost suspendați

  Pentru că ai cunoștințe în ceea ce înseamnă legislație, te întreb dacă ești de acord că pentru ceea ce s-a petrecut pe teren, FRB nu putea să judece cazul decât pe baza regulamentelor existente. Dacă răspunsul tău este afirmativ și dacă cunoști documentele la care a avut acces comisia, te rog să spui care ar fi trebuit să fie sancțiunea lui Guzman în acest caz, cu citarea exactă a articolelor. Ai observat că nu te întreb de cei doi Markovici.

  2 zile în urmă
 • Soare la CSO Voluntari continuă forma bună și trece de CSU Sibiu

  😂😂😂 care, cine? N-ai văzut că sibienii erau mai mulți la ei în sala de sport?

  2 zile în urmă
 • BC CSU Sibiu DND la CSO Voluntari continuă forma bună și trece de CSU Sibiu

  Să ne înțelegem, un meci foarte slab făcut de noi,dar.... (Deși o să sară pe mine fanii voluntarului) astăzi s-a fluierat într-un fel, nu am văzut de mult o astfel de prestație a fluierasilor In altă ordine de idei aștept următoarea etapă să vedem adevărata față, cea de acum sau cea de acum câteva partide O ultimă recomandare, mai mult calm bănci noastre, chiar dacă se bate câmpul la fluier

  2 zile în urmă
 • Oradea 69 la FRB a emis un comunicat despre incidentele de la Oradea: „Nu au legătură cu spiritul de fair-play”

  Aș intreba-o pe doamna președintă a comisiei de etică a Universității București unde e etica la sancțiunile date? Teoretic, dănsa ar fi un etalon al eticii? Să nu ne mirăm că nu suntem respectați în lume!!! Într-o țară civilizată altfel de fapte nu se judecau o săptămână și nu se postau noaptea ca... concluziile comisiei.

  2 zile în urmă
 • Silvois la Karel Guzman, Radovan Markovic și Nikola Markovic au fost suspendați

  Ma baiatule, esti mandru tare de formula aia cu frb-u si asesoftu, parca ai fi descoperit teoria relativitatii?! Nu stiu daca federatia a luat cele mai bune decizii in cazul Oradea, e posibil sa nu fie cele mai juste, dar, de aici si pana la a pune semnul egal intre U BT, federatie si echipa de trista amintire, asesoft, e cale lunga, e prea mult! Te asigur ca nimic din ceea ce a realizat pana acum aceasta echipa nu a fost furat si, sunt convins, nici ce va mai realiza, daca o va mai face, nu va fi furat. Daca tu si alti suporteri oradeni chiar credeti altceva, aveti o problema. Riscati sa ajungeti sa va placa postura de victima atat de tare, incat sa incepeti sa visati cum pierdeti finala si cum va veti putea victimiza si mai tare. Iar o echipa care isi gaseste alibi pentru o infrangere inainte ca infruntarea sa aiba loc, e deja pe jumatate invinsa!

  2 zile în urmă
 • Nicola Topanovic la Karel Guzman, Radovan Markovic și Nikola Markovic au fost suspendați

  Referitor la legea penală e clar ca nu te pricepi și se poate ca acolo sa fiu mai priceput ca tine. In rest fiecare cu limitele lui atât la prostie cât și la imparțialitate.

  2 zile în urmă
 • U BT Cluj-Napoca SC la Karel Guzman, Radovan Markovic și Nikola Markovic au fost suspendați

  Probabil ești mai documentat și mai deștept. Asta este, toți avem limitele noastre. Nu vreau să fac pe deșteptul, dar așa cum am afirmat, pentru ce s-a întâmplat în sală se puteau lua măsuri numai pe motive sportive, cu excepția muzicii date la maximum. Standardul SR 10009:2017, Acustică. Limite admisibile ale nivelului de zgomot din mediul ambiant. Pentru că nu am toate informațiile pe baza cărora s-au luat deciziile de către FRB, nu le comentez. Las să facă asta alte persoane mai bine informate și mai deștepte.

  3 zile în urmă
 • Nicola Topanovic la Karel Guzman, Radovan Markovic și Nikola Markovic au fost suspendați

  …ca toți ne pricepem la toate. Găsim niște chestii și postam sa părem deștepți. Dar oare Marcovici și Guzman au făcut același gen de acțiuni ca sa fie vorba de instigator sau complice? Amice, știi ce e un instigator? Ce e un complice? Spre surprinderea ta prin atitudinea băncii Clujului ei complicii la ce a făcut Guzma vând alerga pe acolo. Complicele nu trebuie sa Fava acte materiale, complice e și cel care susține autorul faptei prin simpla prezenta care da încredere autorului in săvârșirea faptei sale. Dar aici e lege penală care nu se aplica. Se va aplica la povestea cu ranga. Așa ca las-o mai moale cu analogii unde nu te pricepi. Federația a greșit. A împărțit o Dreptate strâmba de care fanii Clujului nu au nicio vina. Nu pot sa zic nimic de vina conducerii de la Cluj ca nu știm. Cert e ca e evident ca Federația nu a făcut dreptate .

  3 zile în urmă
 • U BT Cluj-Napoca SC la Karel Guzman, Radovan Markovic și Nikola Markovic au fost suspendați

  Doar am prezentat niște articole din CP. Dacă citiți comentariile mele, in fiecare am scris că Guzman trebuia sancționat. Totuși reamintesc că a fost potolit de coechiperi și în afara ieșirii isterice nu s-a întâmplat nimic. Așa că a fost pedepsit pe plan sportiv pe articolele din regulament Restul este altă poveste. La baza măsurilor sportive au stat rapoartele arbitrilor și a observatorului. Nimeni dintre cei care comentăm nu știm ce conțin aceste rapoarte și de ce au fost implicați cei doi Markovici.

  3 zile în urmă
 • CSM CSU Oradea returnofthesnek la Cum arată articolele din regulament pe baza cărora s-a luat decizia în „cazul Guzman”

  Ai internet in penitenciar la Gherla? Eu ma intorc la impachetat Delikat.

  3 zile în urmă
 • Snake la Karel Guzman, Radovan Markovic și Nikola Markovic au fost suspendați

  Iar învârti in mizerie doar ca sa Isa ceva la suprafața… tot la acest meci nu l-am văzut arătând degetele către banca lor după vreun Cos a lui U sau umflandusi Mușchii in fata băncii cum a făcut la Oradea in trecut, sau asta nu se zice … doar ce vrem … normal ca doar e U

  3 zile în urmă
 • U BT Cluj-Napoca soybean la Cum arată articolele din regulament pe baza cărora s-a luat decizia în „cazul Guzman”

  Oraș de bișnițari îmbrăcați in trening. Așa au învațat crescând în piața de vechituri, centrul cultural al orașului.

  3 zile în urmă
 • U BT Cluj-Napoca TitiAcs la Karel Guzman, Radovan Markovic și Nikola Markovic au fost suspendați

  sau poate altcineva, de ce nu redacția baschet.ro, caută articolul din regulament care spune că jucătorii unei echipe nu pot trece de jumătatea terenului în timpul încălzirii. Eu așa am înțeles din comunicatele celor două cluburi, că toată tărășenia a plecat de la faptul că Guzman a deranjat la CONSTANȚA ÎNAINTEA FINALEI. Am avut curiozitatea ( pentru că nu am observat înainte) să văd dacă Guzman procedează așa. SURPRIZĂ! La încălzirea de miercuri a trecut de trei ori ( atît am văzut) cam 3-4 metri în terenul celor de la Prometey. Măi să fie, ăsta o face intenționat. Și ce să vezi, NIMENI de la Prometey nu s-a arătat ofuscat sau provocat. Chiar a povestit cu numărul 8, fapt care a făcut ca în spatele meu cineva să spună că este tot cubanez. Dar dacă apare articolul cu pricina, atunci Oradea are 100% dreptate.

  3 zile în urmă