Ultimele comentarii

 • Ricardo la Șerban Sere: „Îmi este clar cum s-a arbitrat în aceste meciuri din semifinale”

  Domnul Sereeee ati vazut meciurile sau sunt meciuri povestite de un "amic" ??? Cat de impertinet sa fii sa acuzi arbitrajul cand intreaga ta echipa efectiv s-a facut de ras.....?!?!?!? Nu te mai ascunde dupa deget , recrutarea de jucatori a fost un real dezastru sezonul acesta!!!!!!!!!!

  1 zi în urmă
 • Ricardo la Șerban Sere: „Îmi este clar cum s-a arbitrat în aceste meciuri din semifinale”

  Domnul Sereeee ati vazut meciurile s-au sunt meciuri povestite de un "amic" ??? Cat de impertinet sa fii sa acuzi arbitrajul cand intreaga ta echipa efectiv s-a facut de ras.....?!?!?!? Nu te mai ascunde dupa deget , recrutarea de jucatori a fost un real dezastru sezonul acesta!!!!!!!!!!

  1 zi în urmă
 • BC CSU Sibiu gyke la Șerban Sere: „Îmi este clar cum s-a arbitrat în aceste meciuri din semifinale”

  Un om mic, mic de tot...

  1 zi în urmă
 • CSM CSU Oradea sup.OR.ter la Șerban Sere: „Îmi este clar cum s-a arbitrat în aceste meciuri din semifinale”

  Scuze. Am vazut ambele meciuri de la Oradea si pot spune ca arbitrajele au fost in nota obisnuita a campionatului,adica slabe spre foarte slabe.Cu mentiunea ca dupa parerea mea au fost usor pro Voluntari. Dar sa fim sinceri,nu arbitrajul a fost cauza esecului CSM in semifinale. Ma asteptam ca Sere sa ne explice de ce Achim l-a folosit si in meciul trei pe Biskausckis ,care dupa doua evolutii submediocre la Oradea a fost ridiculizat pur si simplu de conationalul sau de la Voluntari. Desigur o analiza asupra arbitrajului din LNBM ar trebui făcută, si luate masuri constructive pt îmbunătățirea acestuia. Pînă atunci hai CSM,succes in finala mica!

  1 zi în urmă
 • YMCA fanb la Șerban Sere: „Îmi este clar cum s-a arbitrat în aceste meciuri din semifinale”

  Nu stim când se va termina cu hoțiile din baschet cu arbitri reșapati care au nenorocit multe campionate, prietenii noștri vechi, Olaru, Grigorutul, Stoica. Ii mulțumim Duamnei că a reușit multe insuccese in primul an de mandat. Mă gândesc că te așteaptă bihorenii cu brațele deschise. Succes U in finală!

  1 zi în urmă
 • CSM CSU Oradea sup.OR.ter la Șerban Sere: „Îmi este clar cum s-a arbitrat în aceste meciuri din semifinale”

  Am vazut ambele meciuri de la Oradea si pot sa spun referitor la arbitraje

  1 zi în urmă
 • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89 la Șerban Sere: „Îmi este clar cum s-a arbitrat în aceste meciuri din semifinale”

  Ca roata întotdeauna se întoarce:). Lipsește Achim sa ne spună cât vreo 2/3 jucatori au avut covid înainte sau enterocolite și nu fost la capacitate maxima. Sa nu zic de vremea de afara sau drumul pana la București. Data viitoare va arbitrează Malone și cu Cristinel ( acest domn chiar are comentarii simpatice pe fb). Pana una alta vin niște meciuri grele pt U împotriva a 8 jucatori in frunte cu stimabila de la FRB:).

  1 zi în urmă
 • BC CSU Sibiu DND la U-BT Cluj se califică în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin

  Liniștit a-ți trecut de cel mai greu adversar în primul tur de play-off ;)

  1 zi în urmă
 • Csm.O la U-BT Cluj se califică în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin

  Tudor Costescu dorește un buget mai mare pentru noul sezon. In plus, va fi greu să obțineți locul 3, cu atâtea absențe, Fitzpatrick și Jeftovic sigur nu vor juca. Oricum, baftă, cei mai buni să câștige!

  2 zile în urmă
 • BCM U FC Argeș Pitești Leul Albastru la U-BT Cluj se califică în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin

  Coach Costescu și echipa sa tehnica vor rămâne la Pitesti dacă primesc curand suplimentare de buget pentru partea a doua din 2022. Sunt șanse mai mari sa rămână și dacă echipa trece de Oradea in finala mică, decidenții locali vor forța rezolvarea pozitivă a prelungirii. Plus ca astăzi au vizitat noua arena cu gândul la sezonul viitor. Vom vedea in curând.

  2 zile în urmă
 • U BT Cluj-Napoca caatmark la U-BT Cluj se califică în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin

  Zicea Cosmin Petrescu ca s-ar putea ca lui Silvasan sa nu ii convina ca a avut 3 meciuri usoare si implicit nu suntem chiar asa in ritm ca Voluntariul care a avut 3 meciuri de lupta, la limita. Eu tind sa cred totusi ca dupa parcursul european lung jucatorilor nostri le-a prins bine o runda usoara si s-au mai odihnit. Numai bine pentru finala. Ca o sa fie lupta serioasa acolo. O sa fie nevoie de ultimul strop de energie sa ii batem. Nu va fi usor.

  2 zile în urmă
 • pipzn la U-BT Cluj se califică în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin

  lui "U" pentru meci, victorie, calificare si faze spectaculoare iar Pitestiului pentru efortul facut in conditiile date. Mai in gluma, mai in serios Pitestiul pare a fi fost lovit de urarile "de bine" ale adversarilor din timpul sezonului carora nu le-a acceptat amanari de meciuri pe motive medicale. Altfel, nu am vazut ultimul meci Voluntari-Oradea, cert este ca ambele finaliste ale actualei editii vin dupa castigare la zero a semifinalelor deci au cam acelasi timp de pregatire si mai ales de refacere pentru faza urmatoare.

  2 zile în urmă
 • Csm.O la U-BT Cluj se califică în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin

  Pe banca tehnică?

  2 zile în urmă
 • BCM U FC Argeș Pitești Leul Albastru la U-BT Cluj se califică în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin

  Meciul a fost un spectacol plăcut, in care echipa locală a jucat cât de bine a putut in condițiile unui lot restrâns. Clujul a arătat și astăzi un joc solid și faptul ca este foarte puternica. Ma bucur ca spectatorii au aplaudat in picioare finalul meciului si le-au mulțumit profesioniștilor de pe teren pentru munca depusă in acest sezon - așa ceva se vede rar in Romania. Din toamna BCM U FC Arges Basketball va evolua in moderna Pitesti Arena.

  2 zile în urmă
 • U BT Cluj-Napoca studentU la Arbitrii au ratat o decizie importantă în finalul meciului 3 dintre CSO Voluntari și CSM CSU Oradea

  Regulamentu i prost si ticalos si ar trebui schimbat.

  3 zile în urmă
 • BC CSU Sibiu gyke la Arbitrii au ratat o decizie importantă în finalul meciului 3 dintre CSO Voluntari și CSM CSU Oradea

  Nu aveau dreptul să revadă, regulamentul e clar. Dar dacă nu erau proști, ar fi fluierat goaltending și apoi puteau să revadă.

  3 zile în urmă
 • Bihor la Arbitrii au ratat o decizie importantă în finalul meciului 3 dintre CSO Voluntari și CSM CSU Oradea

  Pentru orădeni, faza aceea e undeja-vu, dar în oglinda, fata de sezonul trecut... Anul trecut am fost avantajați, în meciul 3 al finalei cu Cluj, anul acesta am fost dezavantajați Arbitrajul a avut oricum o tenta pro-voluntari în întreaga serie, dar vina pentru ratarea calificării ne aparține În meciul 2, Holt și Richard nu au reușit mai nimic, azi Holt iarăși nimic, Markovic în nota obișnuită a acestui sezon. Totuși, sa ai 12 puncte avans în sfertul 3, când deja beneficiezi de faptul ca romanul poate fi Richard, și sa irosești acest avantaj, e destul de greu de acceptat... Acum ne rămâne finala mica, pe care trebuie sa o câștigăm pentru a prinde cupeie europene

  3 zile în urmă
 • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89 la Arbitrii au ratat o decizie importantă în finalul meciului 3 dintre CSO Voluntari și CSM CSU Oradea

  Nu se poate pune in regulament ca in ultimele 2 minute din joc sa se uite la fiecare faza solicitată sau sa aibă obligația de a se uita? Urmăriți comentariile dlui malone la articolul cu acel comunicat:))

  3 zile în urmă
 • U BT Cluj-Napoca studentU la Arbitrii au ratat o decizie importantă în finalul meciului 3 dintre CSO Voluntari și CSM CSU Oradea

  Arbitrii nu au ratat ci au refuzat. Daca revedeau intorceau. In ultimele 20’’, la posibilitate de egalare, n ai nici o scuza sa nu revezi o faza din asta. Penibil. Altfel, nu se poate pune in discutie superioritatea voluntariului. Numa sa nu i puna dracu sa faca din astea in seria cu clujul 🤬🤯😤

  3 zile în urmă
 • razv-an la CSO Voluntari se califică pentru prima oară în istorie în finala campionatului

  Ca sa revada faza trebuia... in primul rand sa fluiere ceva, ca apoi sa mearga sa verifice pe reluari. Cum nu au fluierat, nici nu puteau sa verifice. A, ca puteau sa fluiere "cos valabil" si apoi sa mearga sa verifice si daca nu era, sa dea mingea Voluntariului (ca ei au recuperat minge) e alta poveste. Dar cum nu au fluierat ...

  3 zile în urmă
 • teddy la CSO Voluntari se califică pentru prima oară în istorie în finala campionatului

  Nu o sa inteleg de ce, fluierasii nu au dorit sa revada faza in care la 81-79, se prea poate sa fi fost goaltending la actiunea lui Richard... La fel s-a intamplat anul trecut la un meci Oradea-Cluj, cand clar a fost goaltending, deci exista un precedent, chiar daca la acel meci Oradea au fost cei avantajati...

  3 zile în urmă
 • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89 la CSO Voluntari se califică pentru prima oară în istorie în finala campionatului

  După primele doua sferturi aveam impresia ca orădenii chiar s-au trezit. Ulterior nu am apucat sfertul 3 și vreo 5 min din sf4 dar deja Oradea “își revenise” și aveau -4. Păcat pt baschet și suporteri. Voluntari a fost mai matura sa nu zic mai buna. Voluntari campioana:) aici ati văzut prima data:)).

  3 zile în urmă
 • CSM CSU Oradea unguru1432 la Cristian Achim: „Șansele noastre de calificare au fost reduse drastic”

  Important e ca "vrajitorul antrenorilor magicieni" s-a inteles pentru prelungirea contracului cu CSM. Ca va fi 0-3 azi si cu mari sanse de a rata cupele europene, intelegerea e intelegere! "Profesorul" poate dormi (hiberna) linistit pt inca un sezon... Sustinatorii CSM-ului pot sa isi pregateasca si ei linistiti pijamalele... Vor avea loc destul in noua sala fara probleme de distantare... Somn usor Oradea! Pacat ca nu i s-a oferit sansa lui Milan de a-si arata valoarea ca principal.

  3 zile în urmă
 • pipzn la Olympiacos și Anadolu Efes deschid Final Four-ul Euroligii

  sezonul acesta am vazut mult mai putine meciuri fata de alti ani eu spun ca Anadolu Efes a avut apogeul de forma in sezonul care, din pacate a fost intrerupt de pandemie. Ii ramane avantajul clar dat de cativa jucatori foarte buni si de omogenitatea maxima a lotului si de aceea o vad ca invingatoare in meciul cu Olympiakos. Insa un eventual nou trofeu ar fi rezultatul nu a unui sezon mai bun fata de cel mentionat mai sus (pana la un punct as spune ca au avut si ceva noroc cu excluderea echipelor rusesti), cat de cum arata si joaca celelalte echipe. (de ex. Barcelona nu m-a impresionat iar la un meci anterior (acela cu 8 puncte in minute bune de joc) cu Real Madrid nici aceasta din urma.)

  3 zile în urmă