Ultimele comentarii

 • Popescu Marcu-George la Program încărcat pentru baschetul românesc în perioada 17-19 septembrie

  Pacat ca aceste meciuri nu se transmit nicaieri ca sa le putem vedea decat fizic la Timisoara de exemplu , vorbesc de cele care se disputa in Romania , si cele din Basketball Champions League se pot viziona pe YouTube

  4 ore în urmă
 • Popescu Marcu-George la Elijah Stewart, despre dunk-ul care a schimbat soarta disputei cu Peristeri. Video

  Nu va fi un meci usor , cum nu au fost nici meciurile cu Salon Vilpas si Peristeri , dar cu multa truda , determinare putem obtine victoria

  6 ore în urmă
 • Popescu Marcu-George la Prezentarea lui Fribourg Olympic, adversara lui U-BT din finala turneului preliminar

  Cu multa truda , aparare agresiva si aruncari reusite plus comunicare si chimie foarte buna intre jucatori sigur vom reusi

  6 ore în urmă
 • BC CSU Sibiu gyke la Prezentarea lui Fribourg Olympic, adversara lui U-BT din finala turneului preliminar

  Chiar comaparam echipa de acum, cu cea de acum 2 ani cu care s-au infruntat Sibiu si Oradea; au mai ramas 3 jucatori: Jurkovitz, Mbala si Gravet. Plus antrenorul Aleksic, care mi-a lasat o impresie puternica. In mod normal, daca Clujul va avea un nivel de joc apropiat de cel de miercuri, ar trebui sa treaca si de elvetieni.

  8 ore în urmă
 • Popescu Marcu-George la Dusan Ivkovic a decedat la 77 de ani

  Odihneasca-se in pace Dusan Ivkovic !

  9 ore în urmă
 • Popescu Marcu-George la Victorie la limită pentru CSM CSU Oradea în fața lui Rilski Sportist

  Fie ea la limita sau la nelimita, victoria , cel mai important e ca ati castigat , aceste meciuri sunt doar niste meciuri de verificare pregatitoare pentru sezonul care va urma ! Mult succes in sezonul acesta !

  9 ore în urmă
 • Popescu Marcu-George la BC CSU Sibiu câștigă al doilea amical disputat în Spania

  Cu multa truda , asa cum a spus si Lucas Tohatan intr-un interviu recent , munca care nu tradeaza niciodata sigur veti avea un sezon foarte bun

  9 ore în urmă
 • Popescu Marcu-George la Dragoș Diculescu, o nouă evoluție excelentă pentru Zwolle

  O pierdere mare pentru Craiova in off -season , dar aceste talente trebuie sa se remarce si in strainatate . Un tanar cu potential , muncitor cu un viitor stralucit !Tine-o tot asa !

  1 zi în urmă
 • CS Universitatea Cluj-Napoca TitiAcs la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  să ne bucurăm cu toții și să sperăm că vom revenii la viața normală cît mai curînd posibil !

  1 zi în urmă
 • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  Aah, acum am priceput de unde nemulțumirea! Și nu, nu ți-o iau în nume de rău, stai liniștit. Pot să înțeleg, sincer, chestia asta cu locurile pe care nu le-ai mai prins. Și mie mi-ar fi plăcut să pot avea fix aceleași locuri, mai ales că mergem tot așa, ”în gașcă” la meciuri. Dar asta cu din 2 în 2 locuri cred că-i varianta pe care au găsit-o pentru a preîntâmpina eventuale restricții ce-ar mai putea să fie în următoarele luni. Și oricum ar fi făcut, tot n-ar fi putut oferi tuturor șanse egale să prindă locuri în aceeași zonă în care erau obișnuți tocmai pentru că practic au ”dispărut” de la disponibil 50% dintre ele... în fine. Aici sunt de acord cu ce zice @pipzn, și anume că mă bucur că am putut să-mi fac abonament. Și, de asemenea, ar fi chiar o idee bună partea cu 2022 - 2023.

  1 zi în urmă
 • pipzn la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  Nici eu nu am reusit sa imi rezerv acelasi loc (si nici macar in apropierea vechiului loc) in sala Hora Demian. M-am bucurat ca am avut totusi de unde alege. Insa sper ca macar in sezonul 2022-2023 vom fi sanatosi si se va reveni total la situatia de dinainte si la locurile vechi. Normal clubul ar trebui sa aiba si sa pastreze informatiile cu cine ce locuri a avut pana in 2020. Poate mai citesc si cei de la club pe aici si vor sti ce sa faca pe viitor.

  1 zi în urmă
 • U BT Cluj-Napoca 1234567 la SuperCupa României, transmisă în direct pe Digisport

  Sper sa transmită tot în continuare, e foarte plăcut să poți vedea și meciuri cu echipe mai slab cotate care nu sunt transmise de Digi

  1 zi în urmă
 • CS Universitatea Cluj-Napoca TitiAcs la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  te rog să nu mi-o iei în nume de rău, dar mi-ai tradus degeaba, fiind că s-a întîmplat fix ceea ce mi-a fost frică. Mi-am făcut abonamentele conform instrucțiunilor tale, via site U BT, dar ce să vezi ? Nu am putut să-mi păstrez locurile avute. Să nu-mi spui că sunt din 2 in 2 că tot puteam măcar trei să le am, dacă se proceda ca pînă mai an cînd trebuia să confirmi prin e-mail că dorești să-ți păstrezi locurile. Așa locurile de la Sala Horia Demian pe care stăteam din anii 80 și pe care aveam abonament, nu au mai fost disponibile ! Erau niște locuri pline de superstiție dar și sentimentale. Doar la meciul cu Primigi ( pour le conneseurs ) și in alte cîteva situații nu am reușit să stau acolo împreună cu ”gașca ”. Cînd se va revenii la normal (loc lîngă loc ) sută la sută nu va renunța cineva la ele.. Acum sper că te-ai lămurit !

  1 zi în urmă
 • uplifter la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  Victorie importanta, insa nu trebuie lăsată garda jos, mai e un meci pana la grupe. Eu am zis din vara ca echipa s-a dorit a fi construita anul asta pt Europa, cu jucători fiecare foarte ok pe partea lor, plus experienta acolo unde trebuie. Sincer sa fiu eu nu sunt surprins, pt ca la un asemenea nivel al jucătorilor, noi nu cred ca am avut o echipa în Romania. Lăsând la o parte Asesoftul. Mulțumim BT

  1 zi în urmă
 • BC CSU Sibiu gyke la Silvășan, după succesul din Grecia: „Cred că am evoluat mai bine ca echipă”

  Cred ca a fost cel mai bun meci facut de Cluj in ultimii ani. Felicitari si bafta maine cu elvetienii.

  1 zi în urmă
 • CSM CSU Oradea nailman la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  Felicitări băieților pentru surpriza etapei! Rezultatul lor ne stimulează să câștigăm turneul amical care tocmai începe la Oradea. Le dorim succes în ultimul joc, Go Johnny, go!

  1 zi în urmă
 • CSM CSU Oradea sup.OR.ter la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  Mi-a placut jocul colectiv practicat de U.Mult succes in finala! Cred ca aveti sanse reale de a accede in grupe. Haide U,haide baschetul romanesc!

  1 zi în urmă
 • U BT Cluj-Napoca studentU la Manolopoulos, după înfrângerea cu U-BT: „Clujul merită felicitări”

  no bullshit, no excuses.

  1 zi în urmă
 • Benjamin la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  Trebuie sa recunosc ca mie imi place Hogue. Intr-adevar ca are un profil de joc diferit pe care nu l-am vazut in ultimii ani la Cluj. De mult nu am vazut un 4 care sa isi faca singur asa bine fazele. Daca si-ar perfectiona liberele (capitol la care toata echipa a stat horror ieri) ar fi un plus mare pt ca stie sa se foloseasca de corp si scoate usor faulturi.

  1 zi în urmă
 • CS Universitatea Cluj-Napoca TitiAcs la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  că mi-ai tradus din română în română. Exact același lucru am citit și eu pe site-ul U BT. Acum o să te întrebi , care era idea ? Aici e cloul că nu te-ai prins. Oricum o să-mi fac abonamentele chiar dacă o să stau mai mult pe Internet. Ceea ce îmi doresc este să văd cîteva meciuri internaționale indiferent de competiție. HAIDE U !

  1 zi în urmă
 • CSM CSU Oradea Ion777 la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  in aparare da mergedar in baschet nu poti sa tii un om doar pt aparare. In atac nu da de doua nici de trei nici macar liberele nu la baga, dupa atea doua meiuri mie mi se pare printre cei mai slabi straini de la U in ultimi ani

  1 zi în urmă
 • U BT Cluj-Napoca SC la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  La înălțimea sa nu a făcut deloc un joc rău sub panou în apărare și nu este un recuperator rău. Cu liberele stă mai prost, dar sper să își îmbunătățească aruncarea. Mie mi-a adus aminte de Ossby, dar cu mai multe calități!

  1 zi în urmă
 • Benjamin la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  Felicitari jucatorilor si celor din staff pentru cum au jucat si pregatit acest joc! Un joc in care am aratat ca suntem o echipa competitiva! Sunt placut surprins de cat de bine am aratat in sfertul 3. Aveam emotii pt acel sfert, dar mi-a placut cat de bine au stat in teren. Cu mai multa atentie la faulturi (in special la jucatorii decisivi) eu zi ca avem sanse cu Fribourg. Sper sa ne revenim si sa mai avem energia necesara pentru a castiga acest meci. Katic, un jucator excelent pe care sper sa il mai tinem in echipa. Sub panou aratam bine. Parerea mea ca acest trio e de departe cel mai bun pe care l-ama avut vreodata. Hogue are mana moarta la libere, dar in rest e un jucator care aduce energie multa in teren. Stewart pare pentru moment un transfer foarte reusit. Momentan mi se pare cu mult peste Edwards. Haide U!

  1 zi în urmă
 • U BT Cluj-Napoca SC la Victorie mare pentru U BT Cluj-Napoca în Grecia contra lui Peristeri

  Felicitări echipei și stafului tehnic. De data asta mi-a plăcut modul în care au fost rotiți jucătorii. Au fost și câteva greșeli, atenuate de dăruirea băieților și care sper că vor fi corectate pentru finală. Jos pălăria pentru pregătirea fizică. Grecii au cam înotat în a doua jumătate a sfertului 4. În sfârșit am arătat ca o echipă. Toți cei care au intrat pe teren și-au făcut datoria, dar vreau să scriu câteva cuvinde despre doi jucători care, cel puțin mie, mi-au depășit așteptările. Felicitări pentru aducerea lui Katic. Un PG crescut la școala ex-iugoslavă, cu știința aducerii mingii, joc pentru echipă, dar și cu pătrunderi atunci când este necesar. Sper să îl păstrăm indiferent de rezultatul cu elvețienii. Este un câștig pentru noi și o soluție pentru viitor la cei 29 de ani. Este clar că Petrică și Stipe sunt acum jucătorii în jurul cărora se formează echipa, dar Steward a arătat, în cele două jocuri, la 26 de ani, maturitate și sper să îl păstrăm sezoanele următoare. În fine, Haide „U”, să ne bucurați vineri seara cu o calificare în grupe!

  1 zi în urmă