Termeni și condiții

Operatorul platformei Baschet.ro este BASCHET MEDIA SRL denumit in continuare "ORGANIZATORUL", cu sediul in Oradea, Strada Niccolo Paganini nr. 6A, județul Bihor, CUI 42859456. ORGANIZATORUL deține si gestionează toate site-uri ce integrează platforma Baschet.ro. ORGANIZATORUL deține, de asemenea, drepturile de autor asupra textelor, fotografiilor, simbolurilor grafice care apar în cadrul platformei Baschet.ro.

Condiții de utilizare
Prin accesarea oricărui site din portofoliul ORGANIZATORULUI, dintre cele amintite mai sus (baschet.ro sau orice alt subsite) sau a vreunei aplicații din cadrul acestor site-uri mai sus amintite, va declarați de acord cu condițiile de utilizare următoare:
Este interzisă copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, afișarea, transmiterea sau distribuirea în orice mod a materialelor integrate în aceste site-uri și care sunt publicate de către ORGANIZATOR, materiale protejate prin legile naționale și internaționale de copyright. Copierea, modificarea sau expunerea numelor, logo-urilor, textului sau imaginilor grafice integrate în site-urile amintite mai sus nu sunt permise decât cu acordul scris al ORGANIZATORULUI.

Este interzisă redistribuirea vreunei pagini din site-urile ORGANIZATORULUI prin framing cu excepția existenței unui acord scris din partea ORGANIZATORULUI cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.

Este interzisă copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, afișarea, transmiterea sau distribuirea materialelor protejate de mărci de comerț, mărci de servicii sau copyright-urile altor persoane sau companii integrate în site-urile ORGANIZATORULUI. Drepturile de proprietate intelectuală asupra site-urilor și aplicațiile integrate în acestea din portofoliul ORGANIZATORULUI sunt proprietatea BASCHET MEDIA SRL.

Responsabilitate
ORGANIZATORUL nu își asumă responsabilitatea pentru formularele completate necorespunzător din punct de vedere al conținutului.
Informațiile din newsletter-ele, aplicațiile și site-urile ORGANIZATORULUI nu vor fi interpretate ca ofertă sau recomandare pentru alte produse sau pentru realizarea unei investiții sau participarea la orice altă tranzacție.
ORGANIZATORUL nu oferă nicio garanție pentru informațiile conținute de site-urile din portofoliul său.
ORGANIZATORUL nu răspunde pentru conținutul niciunui site ce conține link-uri către site-urile din portofoliul ORGANIZATORULUI și care aparțin altor instituții. ORGANIZATORUL nu răspunde pentru informația niciunui site de Internet cu care este conectat.
Orice link sau legătură din site-urile ORGANIZATORULUI nu implică faptul că această societate susține sau acceptă orice responsabilitate pentru conținutul sau utilizarea website-ului conectat.

Date cu caracter personal
Prin completarea datelor personale în formularul de pe site, participanții sunt de acord cu privire la toate prevederile prezentului Regulament și își dau acordul ca datele lor cu caracter personal să fie stocate și prelucrate de Organizator și de a primi pe viitor informații despre noi oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing direct.

Datele cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care le transmiteți prin completarea oricărui formular online vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidenţialitate

Alte date sau materiale transmise de către dumneavoastră către noi (comentarii, sugestii, întrebări) sunt considerate neconfidențiale și nu sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Clauze finale
ORGANIZATORUL nu oferă niciun fel de garanție asupra materialelor expuse pe site-ul: baschet.ro

ORGANIZATORUL nu oferă nicio garanție că platforma Baschet.ro va fi neîntreruptă sau fără erori, că defecțiunile vor fi remediate sau ca materialele și aplicațiile furnizate către utilizatorii platformei (precum newsletter, site-uri, aplicații, servere) sunt lipsite de componente dăunătoare sau că sunt corecte, exacte și/sau de încredere. Dumneavoastră vă asumați răspunderea și consecințele în cazul în care veți suferi daune din cauza accesării platformei Baschet.ro și a site-urilor din portofoliul ORGANIZATORULUI. Dumneavoastră veți suporta costurile pentru remedierea oricărei daune.

ORGANIZATORUL nu este răspunzător pentru nicio daună rezultată sau nu din utilizarea aplicațiilor din site-urile din portofoliu.

ORGANIZATORUL pune la dispoziție materialele și informațiile din site-urile din portofoliul său numai utilizatorilor din România și nu este responsabil în cazul în care acestea nu sunt disponibile în alte țări decât Romania.

ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a face orice completări sau modificări la prezentele texte legale.

Dumneavoastră si ORGANIZATORUL, BASCHET MEDIA SRL sunteți de acord ca orice neînțelegere sau controverse ori revendicări care au legătură cu folosirea aplicațiilor din site-urile ORGANIZATORULUI, inclusiv platforma Baschet.ro, vor fi guvernate de către legea română, iar înaintate de a fi sesizată instanța competentă teritorial de pe raza municipiului Oradea, România (clauză atributivă de competență teritorială cu care sunteți de acord) se va încerca soluționarea acesteia pe cale amiabilă. În cazul în care soluționarea amiabilă nu a fost inițiată, iar dumneavoastră ați apelat la instanța de judecată, sunteți de acord ca cererea dumneavoastră să fie considerată inadmisibilă pentru neepuizarea remediilor pentru soluționarea neînțelegerii.

Ultima actualizare: 10.08.2020