Stiri Acvile

14 Acvile la primul stagiu de pregătire sub comanda lui Ayhan Avci

14 Acvile la primul stagiu de pregătire sub comanda lui Ayhan Avci

Naționala de senioare a României s-a reunit în această săptămână la București pentru un scurt stagiu de pregătire cu noul selecționer. Ayhan Avci are 14 sportive la această primă acțiune. Acvilele vor juca și două meciuri de pregătire în Germania la finalul săptămânii.

Printre cele 14 sportive convocate sunt atât jucătoare cu multă experiență alături de reprezentativa de senioare, cât și tinere. Iată lotul anunțat de site-ul oficial al federației:

Gabriela Mărginean

Elisabeth Pavel

Adina Stoiedin

Gabriela Irimia

Romina Filip

Marta Fodor

Teodora Neagu

Tunde Kilin

Alina Podar

Nora Demeter

Ecaterina Armanu

Carla Popescu

Alexandra Chițanu

Mihaela Chelariu

Din staff-ul lui Ayhan Avci mai fac parte antrenoarea secundă Muge Berkalp și fizioterapeutul Mircea Nutescu. Traian Racu este team managerul naționalei de senioare. Acvilele își continuă pregătirea la București până joi, iar vineri vor zbura spre Berlin. Sâmbătă și duminică vor întâlni naționala Germaniei.

Conform frbaschet.ro, absentează din motive obiective de la acest stagiu: Annemarie Godri Părău, Ashley Walker, Sonia Ursu, Claudia Cuic și Ioana Ghizilă.

Primul meci oficial al tricolorelor sub comanda lui Ayhan Avci va fi în 14 noiembrie, când România joacă acasă cu Danemarca în calificările pentru Women's Eurobasket 2021. În 17 noiembrie Acvilele vor întâlni Cehia în deplasare. A doua fereastră de calificări va fi în noiembrie 2020, când România va primi vizita Italiei și se va deplasa în Danemarca.

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!