Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anunț Important - Baschet.ro

admin

admin
20.08.2019

Anunț Important - Baschet.ro

Ne aflăm într-o perioadă de tranziție în care vom continua să optimizăm experiența cititorilor noștri pe site-ul baschet.ro. Periodic vom publica un set de informații cu privire la noile funcționalități ori reguli de utilizare a platformei. Vom începe astăzi cu pagina de utilizator.

Prin migrarea pe Baschet.ro, am pus un mare accent pe securitatea cibernetică a cititorilor noștri. Fiecare utilizator, în prealabil redactării și publicării a unui comentariu, va trebui să accepte Termenii și Condițiile cât și Politica de Confidențialitate în raport cu Protecția Datelor Personale conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului din  27 aprilie 2016. Acceptul va fi stocat în baza de date a site-ului nostru. De asemenea, pentru a vă bucura de toate funcționalitățile site-ului, trebuie să acceptați Politica de Cookie a site-ului nostru. Toate aceste informații sunt necesare conform legislației în vigoare și au fost realizate în primul rând pentru protecția dumneavoastră.

Fiecare utilizator cu un cont activ are la dispoziție 90 de zile, din acest moment, pentru a-și activa contul și a accepta condițiile prezentate supra.

Tot datorită securității am ales a nu importa parolele din baza de date totalbaschet. De aceea, fiecare utilizator va trebui să își reseteze parola în prealabil logării. În aproximativ 120 de secunde veți primi un mail pe adresa dvs. de unde veți putea să vă resetați parola. Odată resetată parola, va trebui să acceptați politica prezentată supra și din acel moment procedura de log in este încheiată. Din Contul Meu puteți să vă alegeți, opțional, numele, prenumele, data nașterii, județul sau orașul. Deocamdată aceste date sunt solicitate în mod opțional, însă vor fi necesare ulterior, când vom implementa Fantasy League. Adresa de mail este confidențială. De asemeneam, puteți să vă selectați echipa favorită, care va fi afișată la comentarii în dreptul user-ului cât și o poză opțională. 

Întâmpinăm probleme cu logarea de pe mobile, ar trebui ca această problemă să fie rezolvată în cursul zilei de azi. 

Pentru orice nelămurire vă rugăm să utilizați formularul de contact din footer ori să ne redactați un mail la adresa office (at) baschet.ro

Vă mulțumim că susțineți proiectul Baschet.ro!

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Marius_M :

    Finally
    Merge :)
    Intrebare: de ce nu renunțați la câmpul de titlu din comentariu? Nu ii vad rostul.

    cu 4 ani în urmă (20.08.2019)
    • CS Gaz Metan Mediaș admin:

      Titlu
      Ai dreptate, nu are un rost anume. Poate doar pentru userii mai sarcastici :) Luăm în considerare să renunțăm la el. Mulțumim de feedback!

      cu 4 ani în urmă (20.08.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Domnu Goe :

    Felicitari
    Pentri munca depusa

    cu 4 ani în urmă (20.08.2019) Raspunde
  • Kosty :

    Bravo
    Arata bine site-ul si surprinzator, gasesti multe informatii interesante zilnic.

    cu 4 ani în urmă (29.08.2019) Raspunde
  • pipzn :

    Sugestie - aparitie pe pagina de start a ultimelor comentarii
    Buna ziua

    Cred ca ar fi bine daca ati avea si o sectiune pe prima pagina cu ultimele comentarii (si implicit cu link catre articolele respective), cam cu ati avut pe versiunea veche a site-ului.
    In conditiile date e greu sa ajungi la eventualele comentarii de interes fara a tot naviga prin site, ceea ce consuma mai mult timp decat ar trebui, asta si in conditiile in care am intalnit si un mod de vizualizare a denumirilor de articole fara sa apara si faptul ca la acele articole sunt comentarii

    cu 4 ani în urmă (05.11.2019) Raspunde
  • Trifan64 :

    VOT CONCURS
    DAVID IOAN BODNĂRESCU

    cu 3 ani în urmă (25.06.2020) Raspunde
  • Toni :

    Arbitrii
    De ce aduceti arbitrii slab ,habar nau unde sunt cind fluiera??? Ciulin cel mai rau dintre toti ,suspendam 3 ani cel putin dupa mine!!!

    cu 10 luni în urmă (14.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!