Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anunț Baschet.ro - Cum te poți abona la notificările noastre

Baschet .ro

Baschet .ro
06.12.2019

Anunț Baschet.ro - Cum te poți abona la notificările noastre

Întregul colectiv Baschet.ro dorește să vă mulțumească pentru susținerea de care ați dat dovadă în ultima perioadă cât și pentru mesajele transmise care ne-au ajutat să înțelegem mai bine ce trebuie să implementăm la noua platformă pentru ca experiența cititorilor noștri să fie unică.

Cele mai multe mesaje s-au îndreptat spre funcționalitățile pe care aplicația TotalBaschetApp le furniza și anume notificări despre ultimele articole introduse și scorurile meciurilor recent încheiate. Am reușit să împlementăm funcționalitățile aplicației TotalBaschetApp pe platforma Baschet.ro, prin intermediul notificărilor de tipul "push". În ultimele două săptămâni noua funcționalitate s-a aflat în testări și suntem de părere că a trecut cu brio această fază având în vedere că am strâns peste 750 de abonați - You rock!

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă abona notificărilor noastre este să permiteți site-ului să vă trimită notificări. În momentul în care accesați site-ul va apărea un pop up cu mesajul "Dorim să vă transmitem notificări în legătură cu ultimele rezultate și noutăți din baschet" alături de opțiunile "ACCEPT" și "NU, MULTUMESC". Dacă apăsați pe butonul ACCEPT deveniți abonat, dacă nu răspundeți sau apăsați pe butonul NU, peste aproximativ 5 zile vom afișa din nou un pop-up cu această întrebare. 

Din momentul în care ați optat pentru varianta ACCEPT, veți primi notificări privind ultimele știri publicate pe site-ul nostru. Funcționalitatea este operațională pe desktop, sistem de operare Windows, în browserele Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera, Yandex respectiv în sistem de operare MacOS în browserele Safari, Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera, Yandex. Pe mobil funcționalitatea este operațională în sistemul de operare Android prin browserele Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera, Yandex, Samsung Internet Browser și UC Browser. Funcționalitatea nu este operațională pe IPhone (IOS) deoarece dezvoltatorul Apple nu a dorit să includă, deocamdată, o astfel de funcționalitate pe dispozitivele sale IPhone.

În momentul de față aplicația transmite ultimele știri publicate pe site-ul nostru respectiv mesaje personalizate pe care le putem trimite  manual. Pentru o mai bună dezvoltare a aplicației, vă rugăm să ne comunicați printr-un comentariu, ce fel de notificări ați dori să primiți (ex. personalizate despre o echipă, rezultatul final al unui meci, etc.).

Nu în ultimul rând, dezvoltăm două soluții privitoare la situația comentariilor pentru a reveni la numărul de comentarii ce erau publicate pe vechiul site. Este prioritatea noastră numărul 1.

Așteptăm cu interes feedback-ul vostru!

Vă mulțumim!

Echipa Baschet.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    super
    ma bucur de aceste developments la care lucrati

    totusi, cine foloseste androit sau interet browser? :)))) studentu being studentu

    cu 4 ani în urmă (06.12.2019)
    • CS Gaz Metan Mediaș admin:

      @studentU
      Good one!
      Răspundem cu un inside joke: Cei care beau cafea la Victor :))

      cu 4 ani în urmă (07.12.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      clar
      :))

      cu 4 ani în urmă (07.12.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!