Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anunț Baschet.ro - Optimizări pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor

Baschet .ro

Baschet .ro
15.12.2019

Anunț Baschet.ro - Optimizări pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor

În urmă cu o săptămână site-ul nostru anunța că dezvoltăm mai multe soluții privitoare la situația comentariilor pentru a optimiza experiența cititorilor în privința sectorului de comentarii. Dorim să vă prezentăm modificările efectuate recent.

1. Layout asemănător celui cu care s-au obișnuit cititorii noștri

Mai mulți cititori ne-au transmis că sunt foarte greu de urmărit materialele comentate. Astfel am implementat un layout asemănător celui cu care s-au obișnuit cititorii noștri de-a lungul timpul. Dacă veți apăsa butonul "citește toate știrile de azi" de pe prima pagină, poziționat sub tab-ul cu "ultimele știri" (https://baschet.ro/stirile-zilei) veți putea regăsi toate știrile din ultimele șapte zile afișate într-o ordine descrescătoare a datei publicării. În dreptul fiecărei știri este poziționată o iconiță care specifică numărul de comentarii înregistrate de acel material. Astfel va fi mult mai ușor de urmărit materialele comentate.

2. Logare la un singut click de pe telefon

Dacă accesați site-ul nostru de pe telefon, tabletă sau orice dispozitiv cu o rezoluție mai mică decât desktop, în dreapta header-ul este poziționată o iconiță alături de cuvântul "Login". Astfel orice cititor se va putea loga în contul său printr-un singur click.

3. Header sticky

Pentru o navigare mai ușoară pe telefon, tabletă sau orice dispozitiv cu o rezoluție mai mică decât desktop, header-ul Baschet.ro este "sticky" adică va rămâne mereu în partea de sus a ecranului indiferent dacă se navighează pe site. Astfel va fi mult mai ușor de accesat meniul (cele trei liniuțe din stânga sus) respectiv cititorului îi va fi la îndemână butonul de "login".

4. Fără redirectare la login

Am fost sesizați cu privire la redirectarea cititorului de pe pagina de pe care se afla în momentul logării. Astfel, de acum cititorul va rămâne pe pagina în care se află în momentul în care se loghează. 

5. Link de login la finalul materialelor

La finalul fiecărui material veți regăsi un link activ cu mesajul "Este necesar să vă autentificați pentru a putea introduce comentarii". Apăsarea acestui link vă va da posibilitatea de a vă loga. Mai jos aveți opțiunea, tot cu link activ, de a crea un cont nou.

Așteptăm cu interes feedback-ul vostru privind experiența Baschet.ro raportat la ultimele modificări implementate. Vom continua seria noutăților cu implementarea unor concursuri interactive cu premii, tot pe baza de comentarii.

Vă mulțumim!

16 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea north.finder :

    Statistici
    Aveti o problema si cu statisticile. Sunt calculate total eronat, nu poti vedea o statistica corecta.
    De exemplu la meciul de ieri Oradea - Cluj, in tabelul "Statistica echipe", la aruncarile de 3p apare % pentru Oradea apar 6/16 aruncari si dati un procentaj de 18.5%, corect ar trebui sa fie 37,5%.
    La fel sunt gresite la toate categoriile, nu stiu ce formule de calcul utilizati, dar cred ca ar trebui sa le revizuiti.
    Sau gresesc eu undeva la interpretare?

    cu 4 ani în urmă (15.12.2019)
    • CS Gaz Metan Mediaș admin:

      @North.Finder
      Da, s-a dat absolut totul peste cap acolo. Nu inteleg de ce, dar am transmis problema și în cursul săptămânii viitoare se va rezolva. Mulțumim!

      cu 4 ani în urmă (15.12.2019)
    Raspunde
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Bun
    Cel mai necesar mi se parea layout-ul articolelor, singurul cu care nu am reusit sa ma obisnuiesc. Toate modificarile mi se par foarte ok si necesare. Legat de comentarii, insa, personal nu cred ca aceste elemente tehnice ar fi naucit marea majoritate. Ci obisnuinta. La inceput nu s-a mai comentat ca a fost ceva neobisnuit, iar acum s-au obisnuit sa nu mai comenteze.

    cu 4 ani în urmă (15.12.2019)
    • CS Gaz Metan Mediaș admin:

      @Bulcul1
      Te referi la layout-ul de pe link-ul "Ultimele Stiri" ce a fost modificat?
      Legat de comentarii, e posibil să fie așa. Tocmai de aceea vom stimula obișnuința cu o serie de concursuri. Ne-am gândit si la varianta de a comenta cu Facebook - dar deocamdată nu ne-am convins să o introducem.

      cu 4 ani în urmă (15.12.2019)
    • CSM Oradea 2 Fairplay:

      Da
      Layout-ul cu toate stirile, micute, numarul de comentarii, pagini... In loc de multe sectiuni cu articole mari si putine. Mi se pare mult mai lejer de gasit un articol asa. Dupa mine ar putea fi asta chiar home page-ul, si apoi daca vrea cineva altceva, sa aleaga in meniu.

      Comentariile de pe facebook sunt cu doua taisuri. Eu, de exemplu, cand vreau sa scriu tampenii, scriu pe facebook, cand optez spre tampenii mai elocvente, scriu aici.

      cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Baschet
    Ca o opinie personală, cred ca ati putea face și articolele mai interesante, nu doar sa povestiți fază cu fază întreg meciul, nu cred ca e destul de captivant și nu știu pe cata lume interesează ceva de genul,, pct. 66 marcat de Pratt, iar la următoarea fază Valeika înscrie prin slam dunk pt 68-66...". Ca o cronica a meciului, eventual făcut un rezumat, dar, de ex. ar fi mult mai interesant un articol cu dezvaluiri din culise, sau ce cred suporterii despre meci,interviuri luate în pauză, la cald, etc. Totodată, lamuriti-ne și pe noi cu titlul de MVP, se acorda doar în cadrul site-ului, fiind ceva pur statistic, sau jucătorul primește o distincție, fie ea și onorifica. Va puteți îmbunătăți site-ul mai e loc, iar cu ajutorul nostru sper ca o veți face. Baftă

    cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    • CS Gaz Metan Mediaș admin:

      AJAX
      Vom urma un sablon pentru toate cronicile, foarte curând. Vor fi mai interactive și mai scurte, dar tot vor conține elementele de joc importante.
      Distinctia de MVP a etapei este onorifică, dar vom atrage un sponsor care să schimbe acest aspect. Asteptam cu interes si alte propuneri!

      cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Mie îmi lipsește secțiunea de program al etapelor următoare sau nu sunt în stare să o găsesc :)... Pe site-ul frb e o porcărie sinistră...

    cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    • CS Gaz Metan Mediaș admin:

      Gyke
      https://baschet.ro/liga-nationala-de-baschet-masculin/rezultate - Exista "Rezultate si program" pe pagina specifică fiecărei categorii. Se afiseaza implicit ultima etapa calendaristica, dar se poate alege din drop down etapa pe care o doresti.

      cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      relativ
      da, pot sa selectez etapa, dar nu imi afiseaza decat daca folosesc Chrome, in explorer nu merge...

      cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Autentificare
    1-La fereastra in care apare parola e de bine daca puneti si optiunea de memorare a parolei. Ideea e ca de pe tel. ar trebui sa intri cu cat mai putine tastari la comentarii, datorita incomoditatii scrierii, comparat cu tableta sau calculator. 2Comentarii, aici ati facut ca si cei de la ING, ati lasat pe itisti sa strice ceva ce mergea. Pentru noi e important, repet, sa accesezi repede. Acum dupa ce ati castigat cu greu niste urmaritori frecventi, ei au plecat, o sa fie greu sa-i readuceti.

    cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    • CS Gaz Metan Mediaș admin:

      @ydesh_apu
      Personal imi retine telefonul parola de fiecare data cand doresc sa ma loghez. De aceea nu vedeam relevanta optiunea cu "tine-ma minte". Cum ar trebui să reactioneze această opțiune? Să permită utilizatorului să petreacă mai mult timp logat sau să rețină user-ul și parola? Dacă e a doua variantă, atunci acestă funcționalitate o asigură browser-ul.

      cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    no
    ma bucur si bravo pt initiativa.
    daca aveti mintea si urechile deschise catre utilizatori, lucrurile vor merge spre bine, pentru ambele parti :)
    spor!

    cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    • CS Gaz Metan Mediaș admin:

      @studentu
      Multumim si asteptăm si alte recomandări!

      cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    altceva
    La clasament aveti in ultima coloana "forma"; aceasta e greu de citit, deoarece nu iti dai seama imediat, care e ultimul rezultat (dupa Cluj, pot sa rationez ca e in stanga ultimul rezultat). In plus, intuiesc faptul ca sunt incluse in serie si meciurile din cupele europene sau cupa Romaniei, lucru care genereaza o si mai mare confuzie.

    cu 4 ani în urmă (16.12.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    stats
    cred ca ar trebui sa existe doua statistici diferite, una pentru jucatorii din prima grupa valorica, una pentru cei din grupa a doua. Mixarea este irelevanta, deoarece nu sunt in competitie directa...

    cu 4 ani în urmă (17.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!