Stiri Acvile

Acvilele joacă împotriva Italiei vineri, 13 noiembrie

Acvilele joacă împotriva Italiei vineri, 13 noiembrie

Echipa națională de baschet feminin a României joacă astăzi, 13 noiembrie împotriva selecționatei similare a Italiei. Meciul din calificările Women’s EuroBasket 2021 va începe la ora 19:45 și va fi transmis în direct de către DigiSport 3.

Confruntarea din grupa D a preliminariilor are loc în bula epidemiologică de la Riga, acolo unde reprezentativa tricoloră o va întâlni duminică și pe Danemarca. În acest moment, România se află pe locul 2 al grupei cu o victorie și o înfrângere, în timp ce Italia se situează pe poziția a treia cu același bilanț.

La turneul final se califică ocupantele locurilor 1 din cele nouă grupe și cele mai bune cinci echipe clasate pe locul al doilea.

Selecționerul Ayhan Avci nu se poate baza în această fereastră de calificări pe jucătoare precum Ashley Walker, Sonia Ursu, Claudia Cuic și Adina Stoiedin. 

Pivotul naționalei, Elisabeth Pavel, a oferit o declarație pentru pagina de facebook a Acvilelor înaintea meciurilor cu Italia și Danemarca:

„Suntem foarte concentrate și vom lăsa totul pe teren pentru a ne apropia calificarea la EuroBasket.”

*Foto: FIBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!