Stiri Acvile

Acvilele vor participa la Jocurile Francofoniei din Congo

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.07.2023

Acvilele vor participa la Jocurile Francofoniei din Congo

Conform unui comunicat oficial al Federației Române de Baschet, tinerele Acvile vor reprezenta România la Jocurile Francofoniei din 2023, în această vară, care urmează să se dispute între 28 iulie și 5 august. Lotul naționalei noastre este alcătuit din jucătoare cu vârste între 18 și 25 de ani.

Competiția din acest an va avea loc în Kinshasa, în Republica Congo. Naționala României este pregătită de Ioannis Koukos, antrenorul principal al echipei de feminin CS Universitatea Cluj-Napoca. Tricolorelele sunt repartizate în Grupa D a competiției, alături de Tunisia, Camerun și Ciad.

Lotul României la această ediție a Jocurilor Francofoniei este alcătuit din Kovacs Renata, Bobar Alexandra Mălina, Anastasescu Florina Cristina, Bumbacaru Alina, Petrescu Ioana Iulia (Agronomia București), Florea Maria (Olimpia CSU Brașov), Biszak Boglarka (ACS KSE Târgu Secuiesc), Dumitrescu Sarah Alexandra (Cal Poly University – SUA) și Pop Ana Maria (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe).

Acvilele s-au reunit deja la Cluj-Napoca unde au început pregătirile pentru turneul final, alături de un staff din care pe lângă Ioannis Koukos mai fac parte Alexandra Uiuiu (scouter), Iosif Crișan (antrenor pregătire fizică) și Victor Baciu (kinetoterapeut). Florin Covaciu este team-manager. Ana Maria Pop urmează să se alăture și ea lotului după ce va încheia competițiile de 3x3 la care participă.

*foto: culture.gouv.fr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!