Stiri Acvile

Alexandra Uiuiu s-a retras de la naționala României

Alexandra Uiuiu s-a retras de la naționala României

În cursul săptămânii trecute, Claudia Cuic și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României. Săptămâna aceasta, o altă componentă a lotului tricolor a decis să renunțe la națională.

Este vorba de Alexandra Uiuiu, baschetbalistă ce a publicat pe paginile personale de social media următorul mesaj:

După 18 ani de activitate în care am purtat cu mândrie tricolorul a venit momentul să îmi anunț retragerea de la echipa națională de senioare a României cât și de la echipa națională de baschet 3x3 a României.

A fost o perioadă frumoasă ce m-a ajutat să mă dezvolt pe plan sportiv și ca persoană. La fiecare acțiune la care am participat m-am dedicat în integralitate echipei naționale și a fost o onoare să evoluez pentru România.

Decizia este irevocabilă și are la bază atât precedenta accidentare suferită în urmă cu câteva luni la lotul național cât și schimbarea de generație care actualmente se petrece la echipa națională.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat această șanșă și celor care au avut încredere in mine. Si nu in ultimul rand oamenilor iubitori de baschet care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut neconditionat.

O zi cu soare tuturor!

 

După 18 ani de activitate în care am purtat cu mândrie tricolorul a venit momentul să îmi anunț retragerea de la echipa...

Posted by Ale Uiuiu on Tuesday, September 28, 2021

Uiuiu va continua să evolueze pentru CS Universitatea Cluj-Napoca, intrând în al treilea sezon în alb-negru.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!