Stiri Acvile

Amicalele României U 18 cu Georgia s-au anulat

Paul Olar

Paul Olar
29.06.2013

România se află în toiul pregătirilor pentru Campionatul European U 18 Divizia B, ce va avea loc în perioada 18-28 iulie la Strumica. Pentru a face o figură cât mai frumoasă în Macedonia, "tricolorii" au în program o serie de jocuri amicale, cu diferite formații.

În primă instanță, echipa noastră a pierdut cele două întâlniri cu Bulgaria, la diferențe considerabile. Apoi, reprezentativa țării trebuia să întâlnească Georgia la sfârșitul acestei săptămâni, însă încleștările s-au anulat, după cum a declarat selecționerul Răzvan Cenean, în emisiunea Total Baschet Radio Show de la Radio GSP.

"Trebuia să mai avem trei meciuri cu Georgia. Din păcate, ei nu ne-au onorat cu prezența, contramandând în ultimul moment.  Vineri dimineață am făcut un joc cu Echipa Universitară la care nu s-a ținut scorul. În 7 iulie avem un nou amical în Serbia, cu o echipă de liga a treia, iar apoi vom da piept la Novi Sad cu Portugalia. "

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii