Stiri Acvile

Ana Ivan: „Cred că am ajuns prea departe ca să ne oprim acum"

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.08.2023

Ana Ivan: „Cred că am ajuns prea departe ca să ne oprim acum"

Reprezentativa de U20 feminin a României a obținut calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European U20 - Divizia B, de la Craiova. Tinerele Acvile au trecut de Grecia în ultima etapă pentru a obține biletele pentru fazele eliminatorii.

Ana Ivan a jucat toate minutele în partida din ultima etapă și a fost cea mai bună marcatoare a României, cu 17 puncte. Ea a oferit un interviu exclusiv pentru site-ul nostru în care a vorbit despre ce a însemnat această calificare pentru atmosfera din lot, dar a și prefațat disputa cu Germania. 

„Atmosfera in lot după obținerea calificării este una mult mai buna, suntem fericite ca am reușit sa ne calificăm, dar rămânem concentrate pentru meciurile ce urmează.

Meciul cu Germania o sa fie poate unul dintre cele mai grele meciuri, dar asta nu ne sperie. Ne dorim foarte mult victoria și cred ca o sa putem trece de ele foarte ușor dacă rămânem concentrate și jucam ca o echipa. Indiferent de scor, o sa luptam pana la capăt."

Ivan ne-a spus că ea crede că naționala noastră poate merge până la capăt în acest turneu și a transmis un mesaj fanilor ce vin să susțină naționala la Craiova.

„Cred că am ajuns prea departe ca să ne oprim acum. Am multă încredere în mine și în echipă. Sunt sigură că o să putem merge până la capăt în acest turneu.

Un mesaj pe care vreau să îl transmit publicului care vine să ne susțină este că le mulțumim că fac acest efort de a veni și că ei sunt al șaselea jucător din teren! Hai România!"

La turneul final de la Craiova, Ana Ivan are medii de 11 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. România întâlnește Germania în sferturile competiției vineri, 4 august, de la ora 18:00.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!