Stiri Acvile

Anamaria Vîrjoghe a fost numită MVP-ul etapei a 20-a în Grecia

Anamaria Vîrjoghe a fost numită MVP-ul etapei a 20-a în Grecia

Duminică, 19 februarie, Esperides Kalliotheas a jucat în deplasare, pe terenul Gianninei, și a reușit să obțină a 11-a victorie stagională (78-70). Un mare merit în adjudecarea acestui succes l-a avut Anamaria Vîrjoghe, care a izbutit un double-double spectaculos.

Tânăra jucătoare româncă a evoluat aproape 37 de minute și a adunat 21 de puncte, 19 recuperări, 3 capace, o pasă decisivă, o intercepție și un singur turnover, având un indice al eficienței de +34.

Vîrjoghe a aruncat perfect de la linia de libere (6/6) și din afara semicercului (1/1) și a avut un procentaj de 37.5% la aruncările de două puncte (6/16). Nouă din cele 19 recuperări ale Anei au fost obținute în atac.

Datorită prestației sale, jucătoarea lui Esperides Kalliotheas a fost numită MVP al etapei cu numărul 20 în campionatul elen. Vîrjoghe are în această stagiune medii de 10.2 puncte, 11.6 recuperări și 1.6 pase decisive, fiind cea mai bună recuperatoare din Grecia.

Cu un bilanț de 11-9, Esperides Kalliotheas ocupă locul al 5-lea în campionat, fiind la egalitate cu Eleftheria și PAOK, grupările de pe pozițiile 3 și 4. Olympiacos și Panathinaikos, ambele cu un bilanț de 19-1, împart scaunul de lider în liga elenă.

Esperides Kalliotheas se întoarce pe teren sâmbătă, 25 februarie, când primește vizita lui Dafni.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!