Stiri Acvile

Andrei Mandache: ”Meciul s-a pierdut la recuperări!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
01.08.2013

Andrei Mandache, cel mai bun jucător al României în înfrângerea cu Bulgaria din preliminariile EuroBasket 2015, recunoaște superioritatea adversarilor și crede că meciul s-a pierdut la recuperări, acolo unde adversarii au avut cu 10 reușite mai mult.

Din moment ce a câștigat, cu siguranță Bulgaria a fost mai bună decât noi. Problema cea mai mare a fost că diferența s-a făcut la unele capitole pe care noi am încercat să le anihilăm la ei. Din păcate nu am reușit. Au recuperat mult peste noi și asta a contat. Orice meci este decisiv. Din păcate acesta este nivelul la care jucăm și va trebui să luptăm pentru a ne atinge obiectivul

România a pierdut cu 64 - 84 meciul cu Bulgaria. Pentru selecționata noastră urmează, pe 7 august, partida cu Islanda.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!