Stiri Acvile

Anita Meszaros joacă în turneul final al ligii secunde franceze

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
08.05.2015

 

Alături de Limoge ABC en Limousine pivotul român a reuşit să termine sezonul regulat al celui de-al doilea eşalon valoric din hexagon pe locul al 4 cu un bilanţ de 17 victorii şi 9 înfrângeri. Anita a contribuit în medie cu 12,1 puncte, 6,5 recuperări şi o pasă decisivă însumând un indice de eficienţă de 14,5 în cele 22 de partide disputate în acest sezon.

Alături de sătmăreanca sub panoul celor de la Limoge evoluează şi Krystal Vaughn, jucătoare care a evoluat în WNBA şi pentru o altă cunoştinţă a iubitorilor de baschet din România, TSV Wasserburg, americanca fiind principala marcatoare şi recuperatoare a echipei cu 14,7 puncte respectiv 11,4 recuperări.

Turneul final care va stabili câştigătoarea LF2 se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână la Nice, unde gazdele de la Cavigal Basket 06 pornesc cu prima şansă la adjudecarea trofeului. Prima semifinală opune Cavigal Nice cu Limoge ABC în timp ce pentru celălalt loc în finală se vor înfrunta Roche Vendee cu Dunkercoque Malo.

Ar mai fi de menţionat doar ca Reims Basket Feminin, echipă la care a evoluat în precedentele sezoane fostă campioană a României cu ICIM Arad a terminat campionatul pe locul al 6-lea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!