Stiri Acvile

Annemarie Godri-Părău: „Sunt foarte bucuroasă că au venit foarte mulți susținători ai baschetului”

Annemarie Godri-Părău: „Sunt foarte bucuroasă că au venit foarte mulți susținători ai baschetului”

România a început cu o victorie calificările pentru Women's Eurobasket 2021. Tricolorele s-au impus cu 70-55 la Timișoara în duelul cu Danemarca, după ce au condus tot meciul, cu un maxim de 20 de puncte. Annemarie Godri-Părău a contribuit cu 11 puncte la victoria din prima rundă. Veterana naționalei este originară din Timișoara și și-a exprimat bucuria pentru numărul mare de spectatori din tribună.

„Acasă este extraordinar. Sunt foarte bucuroasă că au venit foarte mulți susținători ai baschetului și au fost alături de noi și ne-au împins de la spate. N-a fost un meci ușor, dar am jucat foarte bine, ne-am apărat bine și asta contează, am câștigat. Eu mă mulțumesc și cu +15. Clar, se putea mai mult, dar să sperăm că în meciul următor va fi mai bine. Apărarea a fost atu-ul nostru, cred că în apărare s-a făcut diferența. Mai avem de muncit și în apărare, și în atac”, a declarat Annemarie Godri-Părău după meci.

Fundașul de 35 de ani are la activ patru turnee finale de Campionat European, în 2001, 2005, 2007 și 2015 și își dorește o nouă calificare la un turneu final.

„Îmi doresc foarte mult să ne calificăm, cred că toată echipa ne dorim asta. Mai e nevoie de muncă, sunt foarte multe jucătoare noi, sunt foarte multe jucătoare tinere și începem să ne cunoaștem mai bine. Sunt jucătoare tinere care vin din urmă. Încet, încet trebuie să vină din urmă. Pentru mine este important să ne calificăm. Normal că ne dorim să ne calificăm de pe locul 1, dacă se poate, importantă e calificarea. Clar va fi un meci foarte puternic și în Cehia, sper să câștigăm. Eu cred că și meciul următor va fi un meci greu”, a mai spus fundașul.

Annemarie Godri-Părău a jucat 28:58 minute în victoria cu Danemarca și a înscis 11 puncte, după 4/6 la aruncările din semicerc și 1/4 de la distanță. A mai avut 4 recuperări, 5 turnovers și 6 pase decisive, cu +11 indice al eficienței. Cu cea mai experimentată jucătoare în teren, Acvilele au avut +15.

Pentru tricolore urmează prima deplasare din această campanie de calificare. Elevele lui Ayhan Avci joacă duminică în Cehia. Meciul de la Praga va fi la ora 19:00 (ora noastră). După aceea urmează o pauză de aproape un an până la următoarea fereastră de calificări, programată tot în luna noiembrie. Atunci Acvilele vor juca acasă cu Italia și vor merge în Danemarca.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    Sustinere?
    Oare sustinere ti-a lipsit si in meciul di Eurocup? Nu cred. Ai avut sustinere de la peste 2000 de spectatori si totusi ai fost o vrabiuta pe teren.

    cu 4 ani în urmă (16.11.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!