Stiri Acvile

Antonia Alexe a primit o bursă la Winthrop University

Antonia Alexe a primit o bursă la Winthrop University

Antonia Alexe a primit o bursă la Winthrop University.

Baschetbalista, cu un nume parcă predestinat sportului cu mingea la coș, s-a născut la data de 12 septembrie 2001 în București. Aceasta a urmat studiile liceului Boca Raton din Florida, însă în paralelel s-a pregătit la faimoasa IMG Academy, academie care a făcut și public faptul că sportiva va evolua în următorii patru ani la un nivel ridicat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMG Academy Basketball (@imgabasketball) on

Winthrop Eagles face parte din conferința Big South din prima divizie a campionatul universitar nord-american de baschet feminin și oferă o oportunitate bună de dezvoltare atât pe plan baschetbalistic, cât și academic. 

*foto: twitter.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!