Stiri Acvile

CE U16F – Divizia B: Fără victorie la încheierea fazei preliminare

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.08.2013

 

Echipa națională U16 feminin a României a pierdut partida cu Luxemburg, scor 44-50. Meciul contează pentru faza preliminară a Campionatului European - Divizia B, din Portugalia și a avut loc în cursul zilei de luni (05.08).

După primele câteva minute echilibrate, tricolorele au rămas în urmă, văzându-se conduse cu scorul de 12-6 la jumătatea primei secvențe. Actul inaugural s-a încheiat cu scorul de 20-12, iar în minutul 13 s-a consemnat primul ecart de zece puncte. România a înjumătățit diferența în minutul 17, însă nu a mai marcat până la pauză, astfel încât scorul era de 28-21.

Luxemburg a înscris primele șapte puncte ale reprizei a doua și astfel s-a consemnat un ecart de 14 lungimi. La intrarea în sfertul decisiv acesta a coborât la 12, scor 37-25. În minutul 34 s-a consemnat cea mai mare diferență a acestui meci, scor 46-31. A urmat un parțial de 13-2 în favoarea României, însă echipa Suzanei Onaca nu a reușit să se apropie la mai puțin de patru puncte. Luxemburg a stabilit rezultatul final de la linia de pedeapsă.

Statistica României în acest meci:

În urma acestui rezultat, România a ajuns la 0-3. În schimb, Luxemburg a obținut a doua victorie la acest eveniment.

România va continua în turneul 9-17.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    un moldovean...
    Draga domnule,am crezut sincer initial ca avertizarea cu Luxemburgul este doar o ironie amara,dar se pare ca si mai amara a fost justetea ei.As ca nu-si mai are sensul sa tot filozofam,sa ne descarcam obida in felurite moduri,cand te invinge N I M E N I nu-ti mai ramane decat o solutie:tragi obloanele si inchizi pravalia!

    cu 10 ani în urmă (06.08.2013) Raspunde
  • andra11 :

    Corect
    Da fratilor, asta ne este valoarea. Buzestilor, ati punctat corect. Dna Dragusin, credeam ca ati plecat de la FRB dupa rusinea de vara trecuta. Chiar mi-era dor de dvs. In ceea ce priveste componenta lotului 97, cam asta e valoarea, cu o mica rezerva asupra antrenoarei de la Oradea care a dovedit de mai multe ori ca nu e stapana pe situatie. Nu am niciun raspuns la faptul ca in 34 minute ai 0 puncte, (16/0 la aruncari si 8 TO). Ce fapt a determinat ramanerea pe parchet ? Se poate ca nu jucatoarele sa fie vinovate. Se poate... Pentru aceste rezultate cine raspunde? e timpul sa "tragem obloanele si sa inchidem pravalia"

    cu 10 ani în urmă (06.08.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    trist dar adevarat
    Am ajuns la nivelul cel mai de jos din punct de vedere al rezultatelor . Federalii spera la o clasare buna la U1 masculin pt a concluziona " urma scapa turma " dar ma tem si aici.
    Fetele sunt nevinovate la nivelul acesta, inca nu inteleg ce li se intampla. Este prima competitie importanta la care participa. Daca sunt suficient de mature pot sa decida daca vor continua " sa se creada jucatoare " sau vor munci si isi vor schimba mentalitatea spre a deveni jucatoare. Personal, nu cred in varianta a 2 a tine, de mentalitatea noastra.
    DA, cineva trebuie sa raspunda cu postul pt. aceste rezultate si nu ma refer aici la antrenori

    cu 10 ani în urmă (06.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!