Stiri Acvile

CE U16F - Divizia B: Performanță excepțională pentru Ana Ferariu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.08.2013

 

Ana Ferariu (foto, nr 7) a realizat un rarisim quadruple-double. Ce înseamnă acest lucru? A avut patru categorii statistice diferite (coloane pozitive) la care a atins borna 10. În acest caz este vorba despre puncte, recuperări, pase decisive și intercepții.

Performanța este de-a dreptul impresionantă chiar dacă ea s-a consemnat la nivel U16 feminin. Grație acestei performanțe, România a obținut prima victorie la Campionatul European - Divizia B, ediția 2013. Tricolorele au trecut de Irlanda, scor 82-49.

În 31 minute de joc, Ferariu a avut 11/29 la aruncările din acțiune și 1/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 23 puncte. Ea a adăugat 12 recuperări, 10 pase decisive, 10 intercepții și un capac. De notat că Ana a terminat și cu 10 posesii pierdute. Ea a comis două greșeli personale și a suferit 6 faulturi. Ferariu a terminat partida cu un indice de 24 la eficiență.

După cinci partide disputate la turneul din Portugalia, sportiva originară din Brașov are medii de 13.8 puncte, 6.8 recuperări, 4.0 pase decisive, 4.4 intercepții și 7.4 posesii pierdute în 30.8 minute pe meci. Sportiva de 1.74 metri are procentaje de 39% la aruncările de două puncte, 10% la trei puncte și 42% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!